ארז לפעמים
New member
ברבקואה של ג'יימי אוליבר
אופס, חוב ישן לפורום הזה.
הגיע הזמן באמת.
באיזור אמצע יוני השנה, במהלך טיול בלונדון - החלטתי לבקר את ברבקואה של ג'יימי אוליבר, אחרי המלצה כלשהי שקראתי בבלוג ישראלי מסוים,
שמפאת עצלנות אין קץ, אין לי כח לחפש.
הזמנתי מקום לשעה 19:30 בערב, באמצע השבוע,
הרעב הגיע שעה וחצי מוקדם יותר והחלטתי שאיתו אני לא מתעסק.
למסעדה, שהייתי ברובה ריקה הכניסו אותי ללא כל בעיה, ובאופק נראו מספר אנגלים עם חליפות (מה שאומר בעצם שלפני כן הם עבדו),
ומספר מבוגרים עולצים.
למנות הראשונות הזמנתי חמוצים ("AMAZING PICKLED VEGETABLES"), ולחמים ("BREAD BOARD").
למנה השנייה הזמנתי סטייק פילה עם רוטב ביארנז מעושן בתוספת מח עצם, בצלצלי שאלוט ועלים ירוקים ("FILLET STEAK")
ולקינוח - בראוני וגלידה ("DECADENT LAYERED CHOCOLATE BROWNIE").
רוצים פירוט? בצדק. הפירוט עבור כל מנה יגיע משורשר בהודעה נפרדת.
רק מילה לפני זה: השירות הוא מעל ומעבר. מלצר שעומד במרחק מטר ותמיד עירני לנעשה סביב ומוכן לעזור ולהיענות לבקשות,
ומלצרים אחרים שמסתובבים, ומבט שמתעכב עליהם יותר משניה מביא אותם אליך במהירות.
מפה לשם, הצוואר שלי הודה לי בסוף הארוחה
אופס, חוב ישן לפורום הזה.
הגיע הזמן באמת.
באיזור אמצע יוני השנה, במהלך טיול בלונדון - החלטתי לבקר את ברבקואה של ג'יימי אוליבר, אחרי המלצה כלשהי שקראתי בבלוג ישראלי מסוים,
שמפאת עצלנות אין קץ, אין לי כח לחפש.
הזמנתי מקום לשעה 19:30 בערב, באמצע השבוע,
הרעב הגיע שעה וחצי מוקדם יותר והחלטתי שאיתו אני לא מתעסק.
למסעדה, שהייתי ברובה ריקה הכניסו אותי ללא כל בעיה, ובאופק נראו מספר אנגלים עם חליפות (מה שאומר בעצם שלפני כן הם עבדו),
ומספר מבוגרים עולצים.
למנות הראשונות הזמנתי חמוצים ("AMAZING PICKLED VEGETABLES"), ולחמים ("BREAD BOARD").
למנה השנייה הזמנתי סטייק פילה עם רוטב ביארנז מעושן בתוספת מח עצם, בצלצלי שאלוט ועלים ירוקים ("FILLET STEAK")
ולקינוח - בראוני וגלידה ("DECADENT LAYERED CHOCOLATE BROWNIE").
רוצים פירוט? בצדק. הפירוט עבור כל מנה יגיע משורשר בהודעה נפרדת.
רק מילה לפני זה: השירות הוא מעל ומעבר. מלצר שעומד במרחק מטר ותמיד עירני לנעשה סביב ומוכן לעזור ולהיענות לבקשות,
ומלצרים אחרים שמסתובבים, ומבט שמתעכב עליהם יותר משניה מביא אותם אליך במהירות.
מפה לשם, הצוואר שלי הודה לי בסוף הארוחה