בקשת עזרה

מצב
הנושא נעול.

hilali1

New member
בקשת עזרה

בקשת עזרה
משום מה האתר של אגד לא מצליח לעלות אצלי במחשב. מישהו יכול לבדוק שם אם יש קו אוטובוס מירושלים לכפר סבא? תודה

danielhope

New member
יש אבל לא כדאי לקחת אותו

בקשת עזרה
משום מה האתר של אגד לא מצליח לעלות אצלי במחשב. מישהו יכול לבדוק שם אם יש קו אוטובוס מירושלים לכפר סבא? תודה
יש אבל לא כדאי לקחת אותו
הוא עובר דרך השומרון ואני לא חושב שזה יעיל מבחינת זמן נסיעה

danielhope

New member
מועדים לשמחה ודרך צלחה ../images/Emo13.gif

תודה רבה ויום טוב!
מועדים לשמחה ודרך צלחה

mister K

New member
קו 947 שמגיע לצומת רעננה

בקשת עזרה
קו 947 שמגיע לצומת רעננה
לא כדאי לנסוע בקו 474 כי הוא עושה סיבוב ענק של 3 שעות בשומרון.

../images/Emo6.gifזה מזכיר לי את קו רחובות - חיפה

קו 947 שמגיע לצומת רעננה
לא כדאי לנסוע בקו 474 כי הוא עושה סיבוב ענק של 3 שעות בשומרון.
זה מזכיר לי את קו רחובות - חיפה
אני לא יודעת אם היום יש דבר כזה, אבל בשנות ה-70 היה פעם או פעמיים ביום. באותה תקופה נסעתי המון לחיפה ופתאום גיליתי "מציאה" קו מרחובות לחיפה. זה היה אסון טבע, טיול שנתי, המון שעות ובלי מזגן, עינוי אמיתי. מה קרה איתו, אני לא יודעת כי יותר לא נסעתי בקטסטרופה הזאת.

mister K

New member
אולי את מתכוונת לקו 992 ז"ל

זה מזכיר לי את קו רחובות - חיפה
אני לא יודעת אם היום יש דבר כזה, אבל בשנות ה-70 היה פעם או פעמיים ביום. באותה תקופה נסעתי המון לחיפה ופתאום גיליתי "מציאה" קו מרחובות לחיפה. זה היה אסון טבע, טיול שנתי, המון שעות ובלי מזגן, עינוי אמיתי. מה קרה איתו, אני לא יודעת כי יותר לא נסעתי בקטסטרופה הזאת.
שהיה יוצא מאשקלון ונוסע דרך אשדוד ונדמה לי שגם רחובות ונתניה. תדירות הקו הזה צומצמה בשלב מסוים לנסיעה אחת ביום ראשון בבוקר וזמן מה לאחר מכן הקו בוטל כנראה מחוסר ביקוש. עוד קו שבוטל הוא קו 946 ז"ל שהיה נוסע מראשל"צ לחיפה דרך נתניה, על הקו הזה עבד בין היתר 86-141-01, אחד המרצדסים המושקעים באגד.

לא לא הוא יצא מרחובות

שהיה יוצא מאשקלון ונוסע דרך אשדוד ונדמה לי שגם רחובות ונתניה. תדירות הקו הזה צומצמה בשלב מסוים לנסיעה אחת ביום ראשון בבוקר וזמן מה לאחר מכן הקו בוטל כנראה מחוסר ביקוש. עוד קו שבוטל הוא קו 946 ז"ל שהיה נוסע מראשל"צ לחיפה דרך נתניה, על הקו הזה עבד בין היתר 86-141-01, אחד המרצדסים המושקעים באגד.
לא לא הוא יצא מרחובות
תחנת היציאה שלו היתה ברחובות. לא זוכרת את המספר, אני מדברת על שנת 1970.

מצב
הנושא נעול.
למעלה