בקשת ייעוץ

בקשת ייעוץ

הלוואי ויכולתי לדעת מה קורה איתי. אני מרגישה שאני רוצה להשתנות רק שאני לא ממש יודעת את הכיוון. אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, אני מרגישה כל הזמן לא נח. אני מחפשת אחרי משהו שאני לא יודעת מהו בכלל, ז"א אין לי מושג מה אני מחפשת ואם אני מחפשת בכלל. אני עושה דברים והם מעצבנים אותי. אני מנסה לעשות דברים קיצונים לאופי שלי ואחרים מתעצבנים. אני לא יודעת מה קורה לי. אין לי סבלנות ללמוד למבחנים שלי ואין לי סבלנות לשום דבר. לא מזמן יצאתי עם מישהו והוא ביקש פסק זמן בקשר כי הוא רק הגיע מחו"ל. אני לא יודעת אם זה קשור לזה בכלל כי אחרת הייתי יודעת שזה מה שמציק לי. אני רוצה לדעת מה קורה איתי? מה קורה עם הקשר שלי? מה מפריע לי להתקדם? נולדתי ב 09/04/1990. יהלי. אשמח לקבל תקשור.

הי יהלי

זה נשמע מאוד מורכב ואין לי ספק שעל-מנת להתחיל להבין במה דברים אמורים, יש צורך בתיאור הרבה יותר מפורט. לדעתי, טיפול רוחני-אנרגטי יוכל מאוד לעזור לך. כידוע, העזרה שניתן להגיש כאן מסתכמת בהכוונה כללית בלבד. התמקדתי בשאלה, מה מפריע לך להתקדם, וביצעתי פריסה לבחינת השפעות של קלפי טארוט מסדרת הדרקון הקלטי. להלן הקלפים שעלו. תחום הרוח -- אס המטות: מבחינה רוחנית, את נמצאת בתחילתו של שלב חיים חדש. זהו זמן מתאים להתחלות חדשות, יישום רעיונות חדשים והתנסויות חדשות. התחום המנטלי -- שמונה חרבות: קיימת תחושה של פחד ומוגבלות, יתכן שבעקבות התנסות כלשהי או בשל חוסר החלטיות שלך. חשוב לדעת שתחושה כזו היא אשליה, חשוב שתבחיני בין המגבלות האמיתיות לבין אלו הנובעות מדפוסי חשיבה מגבילים. נסי להגיע במחשבה לדברים שאת רוצה ואח"כ מצאי את הדרך לממש אותם. התחום האנרגטי -- אס החרבות: מבחינה אנרגטית ישנה פעילות רבה, דברים מתהווים מתחת לפני השטח ומחפשים דרך לפרוץ החוצה, וזה יכול להסביר את העצבנות וחוסר הסבלנות שאת מרגישה. התחום הרגשי -- עשרה מחומשים: הרגשות שלך כנראה מושפעים במידה רבה מתחושה של ביטחון, אולם חשוב להבין שאין ביטחון אמיתי באף תחום, זו רק תחושה. במקום לשאוף לביטחון, עדיף לשאוף לעצמאות ולעוצמה אישית, דברים שיאפשרו לך להתמודד עם שינויים בצורה טובה יותר. התחום הגשמי -- המרכבה: נראה שאת נאבקת לשמור על מירכוז ואיזון בין כוחות מנוגדים, מתוך הבנה שזוהי הדרך להתמודד עם אירועי החיים ולהגשים מטרות. לסיכום: את נמצאת בתחילתו של שלב חיים חדש, דבר שמצריך שינוי דפוסי חשיבה מגבילים, עצמאות רגשית והגדרה מחודשת של מטרותיך.

ינוקא1

New member
הי יהלי

כמו שאת כותבת כבר את יודעת שאת רוצה להשתנות. השינוי אותו את תחווי יגיע בקרוב , ולכן את עוברת עכשיו סוג של טרנספורמציה לקראתו. הרגשת הבלבול תעבור בקרוב. יש לך יכולות אנרגטיות מאוד חזקרות , ובעתיד את תעשי בהן שימוש. יש עליך שמירה כל הזמן ותחזיקי באמונה שלך שהכל לטובה ושיש סביבך מלאכים ששומרים עליך. החיים מזמינים לך אהבה בקרוב , וכל העולם פתוח לפניך. כמו שאת יודעת , את גם מסוגלת לחזות דברים מראש , אז אל תחששי מזה , תפתחי את זה.

אני באמת

באמת יש לי יכולת לחזות דברים מראש! זה משהו שתמיד ידעתי.. זו מין אינטואיציה. שאני פשוט יודעת שזה מה שיקרה. או שאני חולמת על כל מיני רמזים.. אני כל לילה חולמת כמה חלומות! כל לילה! ולפעמים זה רמזים.. אנשים אומרים שמה שקורה זה בגלל שחשבתי ככה.. אבל אולי חשבתי ככה בגלל שזה עומד לקרות? זה לא שאני טיפוס שלילי באופן תדיר. אני פשוט יודעת כל מיני דברים.. אני לאיודעת למה ואיך... ותודה רבה על התגובה

למעלה