בקשר לתיקון המדים

מאיה1988

New member
בקשר לתיקון המדים

כבר הלכתי לתופר כדי שיתקן לי זוג אחד של מכנסיים וחולצה אחת מותר כבר לבוא ל"טירונות" עם המדים המתוקנים נכון? אף אחד לא ישים לב.... ובקשר לנעליים! אני לא רוצה ללכת עם הנעליים המזעזעות האלה!!!!!!! אז השאלה שלי היא אם אני יכולה כבר לקנות נעלי ספורט שחורות ולבוא איתן?

למאיה

לא נראה לי שיגידו לך משהו על המדים. אם תיקנת אותם תבואי איתם. ובקשר לנעליים תשאלי ביום ראשון בטירונות. ותגידו מצאתי כיסוי לדיסקית בתוך הדברים שחילקו לנו בבקו"ם אנחנו צריכים לשים את זה?

Dawson girl

New member
באשר לכיסוי הדיסקית

(אגב, קוראים לזה שפצור
) זה ממש מוזר שקיבלתם אחד.. בד''כ קונים או משיגים בבסיס :O בכלופן, אין חובה ללכת עם זה. אתה יכול ללכת גם עם הדיסקית בלי שפצור אבל זה הרבה יותר נוח עם (כי המתכת מגרדת וכו'). החובה היא ללכת עם הדיסקית על הצוואר.

gilimix

New member
מממ...נעלי ספורט את צריכה אישור

זה ממש פשוט לכי לרופא משפחה תגידי לו שאת צריכה אישור ואת מתנדבת וזה.... ולמה שייגידו לך משהו על המדים שתיקנת?

Dawson girl

New member
תראי

נכון, רוב החיילות מסדרות את המדים.. גם אני סידרתי.. בטירונות לא ממש אומרים משהו על זה (לפחות אצלנו לא אמרו-022) אבל במבצעי מלביש וכאלה, ישימו לב
בקשר לנעליים- כל מי שהתגייסה אחרי סוף דצמבר 05 מקבלת נעליים כאלה. חייבים ללכת איתן.

אבל אמרו אתמול שאפשר לקנות נעליים

שחרות שחורות ושלא יהיה עליהן שומדבר לא שחור.. אם אני טועה תתקנו אותי. אבל זה מה שהמפקדת (?) הזאת אמרה..

OceaND

New member
בקשר לתיקון מדים

בקשר לייצור (ככה כותבים?) זה באופן עקרוני לא תקני. אם הצרת את המכנס באופן לא מוגזם אז אני מאמין שלא יעשו בעיות. זה תלוי עד כמה את מתקנת. אם את מצרה (או איך שכותבים את זה) יותר מדי שהמכנס יהיה ממש צמוד או לא נאה אז יכול להיות שיעירו לך ויבקשו שתחליפי למדים כי בעקרון זה לא תקני. וכמו שאמרו - במבצעי מלביש אם שוטר צבאי יראה שהצרת מדים הוא יכול להגיש לך תלונה כי זה לא תקני. כמובןש כל או רובהבנות מצרות מדים עדיין אבל זה לא תקני בקשר למכפלת - מותר לתקן אורך של מדים.

gilimix

New member
מה לגביי מדים ונעלי ספורט?

איך זה צריך להיות תקני? גומיות אני לא צריך, מכפלת כן! לא עשיתי לא היה לי זמן... מה לגיי גרביים? ו האם תקני לקפל את המכנס פנימה?

OceaND

New member
לא הבנתי את השאלה

אני חושב שאם יש לך פטור מנעליים צבאיות אז אתה יכול ללכת עם כל נעליים שחורות - גם ספורט (אבל שיהיו שחורות חלקות). אבל אני לא בטוח בקשר לזה. גרביים לא יודע, ואני חושב שלא תקני לקפל את המכנס פנימה

gilimix

New member
יש לי נעליים כסופות

לא אמרו לי על זה כלום אתמול... אז מה אני יעשה בשביל לא להיראות מרושל והמכנס כולו נופל?

Double A

New member
בקשר לגברים

יכולים גם לעשות הצרה? (עדינה ולא מוגזמת כמובן) פשוט כי לקחתי מידה 46 (!) וזה הרבה יותר מ'גדול'.

בקשר למדים

קראתי את כל השיחה על המדים וישנה שאלה שמציקה לי מהרגע הראשון שידעתי שאשרת בצה"ל. האם בתור מתנדבת אני חייבת ללבוש מדים? או נעליים צבאיות? וסליחה על הבורות.. אבל איך זה שקראתי כאן שמתנדבים עושים טירונות? היתי בטוחה שמתנדבים לא עושים טירונות. אשמח לקבל תשובות ... תודה מראש רון

למעלה