בקשר לרוק עצמאות

SofyTofy

New member
בקשר לרוק עצמאות../images/Emo103.gif

הי... אני אהיה ברוק עצמאות בחוף הכרמל בחיפה.. יש סיכוי שמישהו נותן לי את שעות ההופעות? (מי מופיע ראשון, מי מופיע שני וכו').. או לפחות מתי אביב גפן מופיע?

מסטולית

New member
מממממ

לפי הפירסומים אביב אמור לעלות פחות יותר בהתחלה... בסביבות 10 וחצי או 11... מאיפה את?

yellow cheese

New member
לי נראה ש....

הוא יופיע בסביבות 4-5 בחיפה. בגלל שהוא מופיע בב"ש ב00.00 עד איזה 1.00 אח"כ בטח עד שיגיע לחיפה יהיה 4.00/ 4.30 ואז בבוקר ממש- בראשל"צ. מבינה?

הוא מופיע שעה? ../images/Emo140.gif

השנה יהיה הופעות יותר ארוכות כי זה פחות אומנים

moon light boy

New member
../images/Emo41.gifזה לא פחות אמנים....../images/Emo151.gif

שנה שעברה הופיעו - אביב גפן היהודים מוקי מוניקה סקס הדג נחש עברי לידר סאבלימינל דנה ברגר דיאליזה בארץ הפלאות חלוצי החלל סה"כ = 10 אמנים. השנה - אביב גפן היהודים הדג נחש סאבלימינל הדורבנים מוניקה סקס ירמי קפלן חמי רודנר שייגעצ בוטן מתוק בקרקס הבליינים סה"כ = 11 אמנים (אם מחשיבים את חמי וירמי יחד.. אז זה 10) בכל מקרה.. זה אותו דבר כמו שנה שעברה..

נכון הדורבנים היו שנה שעברה גם ../images/Emo140.gif

וירמי קפלן וחמי רודנר זה הופעה אחת כמו שהם עשו בניצנים שנה שעברה דיאליזה היו כהפתעה כזה לא הודיעו שהם יופיעו אבל אם השנה זה כל האומנים אז האומנים שפותחים יותר טובים כי שנה שעברה סתם היה את חלוצי החלל וזה מה הדי גיי עושים שם? יעני סתם שמים מוזיקה בין הופעה להופעה? ולדעתי יהיה אפשר להכניס בקבוקי שתיה כי תמיד הם רושמים על הכרטיסים שאסור להביא והפעם הם לא רשמו נראה לי

SofyTofy

New member
בפורום רוק ישראלי../images/Emo103.gif

אמרו לי שבחיפה הוא מופיע מוקדם - בסביבות 11. וככה אמרו גם לחברה שלי. אמממ.. החלטה יש?

למעלה