בקשר לעצומה

ע י נ ב 1

New member
בקשר לעצומה

באמת צריך להשיג מספר גדול של חותמים ע"מ שהעצומה תעשה הד גדול כמה רעיונות לעורר את העניין *אני עובדת בחברת מחשבים (עם הרבה מחשבים) אס אני אנסה לגייס דרך המחשבים השונים עוד חתימות (הכל בגלל שאתם פורום חמוד שענה לי במידי על השאלות שלי) *אל תשכחו שערוץ שלוש צריך לשלם שוב זכויות יוצרים ע"מ לשדר שוב והוא לא ימהר להוציא כסף כשיש לו זכויות על סדרות זבל צריך לשלוח אליהם במקביל מיילים (ולעשות את זה ממחשבים שונים ,מאוד חשוב!) *תשטלתו על כל מיני מחשבים שונים ותחתמו (בשביל זה יש את בית הספר/חברים/משפחה) * לשלוח במקביל את העצומה לכל מיני צ´אטים ואתרי פרסום בחינם (לא אשפית באינטרנט אין לי מושג איזה אתרים בטח אנשים בפורום יודעים טוב ממני) *לשלוח מכתב לפנאי פלוס אני לא יודעת אם זה יעבוד (כי בחירת המכתבים המתפרסמים מאוד סלקטיבית) אבל שווה לנסות! בכל מקרה יש גם עיתונים אחרים כמו רייטינג/ראש אחד וכו... * תנסו להרחיב את מעגל החותמים ע"י פנייה לחתך גיל קצת יותר מבוגר כמו 20 פלוס (ממה שהתרשמתי הרוב פה הוא נוער) זו סידרה שכל הגילאים רואים שווה (תכנסו לפורומים שלהם וכדומה) *כמובן שזכייה במסך הזהב תעזור גם לסיום: בטח לא חידשתי לכם הרבה אבל אם חידתי בקצת מעט או לפחות לעורר מוטבציה אז סבבה! אשמח לעזור שבת שלום עינב

ERonny

New member
הרעיון של פנאי פלוס....

רעוין מצויין!אני אשלח להם איימל

~*~gaL

New member
ררררגע..

לא לחתום שוב, כן? חותמים שוב רק אם זה בשם מישהו אחר. אני לא רוצה פה חתימות-שקר
בקשר לצ´אטים.. כמו שאמרתי, נכנסתי לוואלה (כי שם אפשר לעשות העתק-הדבק) והשארתי את הלינק בכל מיני חדרים עם הרבה אנשים.. :)) בקשר לפנאי פלוס.. כן, כתבתי שאני מתכוונת לעשות את זה, אני רק מקווה שהם יפרסמו את זה :)) ויש לי איזה אישור מפורום כאן בתפוז שאני צריכה לממש. והמון המון המווווווון תודה על הרצון לעזור!
אין לך מושג כמה זה משמח אותי. זה והעובדה שכ"כ הרבה אנשים חתמו.. זה כ"כ נהדר.
לאב יו אול! (בסגנון-סולסיטה)

ע י נ ב 1

New member
בטח שלחתום

מהסיבה הפשוטה שלא לכל מי שרוצה שידורים חוזרים יש גישה לאינטרנט (טכנית או שסתם לא מודע לעצומה) לכן צריך לחתום בשם כל מי שרוצה הרי ברור שיש עוד כ"כ הרבה צופים שהיו רוצים את זה וחוץ מזה מה ההבדל בין לבקש מחברים שיחתמו (למרות שאין להם מושג מה רוצים מהם) או לחתום בשמם? (אני לדוגמא בקשתי ממישהי שאוהבת אי אר רק שהיא בחו"ל והשידורים החוזרים ממש לא נוגעים אליה ואין לי שום בעייה מוסרית עם זה) אז קדימה לעבודה!!! לגבי פנאי פלוס וכו... לא להינעל רק עלהם יש עוד עיתונים וכמה שיותר ישלחו להם מיילים הסכוי שזה יתפרסם יותר גדול רק יש לתאם מראש בינכם שזה לא יראה כאילו אותו בן אדם שולח את המייל לשרותכם תמיד

~*~gaL

New member
אוף קורס,

לתחום בשם אנשים אחרים זה מותר ואפילו מאד מאד רצוי! הכוונה שלי הייתה שלא להכניס סתם שמות כדי שיהיו יותר חותמים.
בואו נחשוב על עוד עיתונים.. רייטינג, מעריב לנוער וראש 1 אולי... מה עוד?

ע י נ ב 1

New member
יישר כוח

להפציץ את ערוץ שלוש במיילים ובטלמסר בקיצור בכל ערוצי התקשורת שיש לנו מולם זה יעצים את כל העניין וכמובן להפציץ את כל הפנאי פלוסים למינהם אני אשתדל כמיטב יכולתי עינב

למעלה