cRiMeFaMiLy
New member
בקשר לסצנות סקס של אנג'י ../images/Emo18.gif
אני הראשונה שתתמוך בזה כדי לראות כמה שיותר ממנה
אבל 1)היא נסחפה 2)ויש דוגמאות אז ככה א= היא הופיעה בכל כךךךךך הרבה סרטים בעירום שזה מוגזם (ג'יה, החטא הראשון, האקרס, מוג'ווה מון, פוקספייר וכו' וכו'...) ב= נכון שזה מה שכתוב בתסריט אבל במעמד שלה היא יכולה גם לדחות תסריטים שלא מוצאים חן בעיניה ג= היא פשוט אוהבת להראות את הגוף שלה ואת התשומת לב שהיא מקבלת בתור האשה הכי סקסית בעולם ואם היא לא היתה אוהבת את זה היא לא היתה מתפשטת בכל סרט ד= תאמינו לי שבשביל כוכבת בסדר גודל שלה התסריטאים ישנו וישכתבו תסריטים רק כדי שהיא תשחק אצלהם ה= נוצר מצב שהרבה אנשים רואים את הסרטים שלה רק כדי לראות אותה ערומה ולא לראות איך היא משחקת יפה ו= יש לה ילד שאוטוטו זה כבר יתחיל להשפיע עליו והיא אמרת שהיא תפסיק עם זה בשבילו אבל היא לא הפסיקה.... יש לי עוד ועוד ועוד טיעונים כאלה אבל אין לי כוח לכתוב אני רק יסיים ויגיד שעם גוף כמו שלה הייתי הולכת בעירום מהבוקר עד הלילה ושיהיה לה לבריאות אבל..... (כמובן שיש אבל) אנג'לינה עשתה את הטעות שלא השאירה כלום לדמיון של אנשים ולכן כבר אין ביקוש גדול לתמונות עירום שלה כמו לכוכבות אחרות מה שיכול לעזור הרבה לקריירה של בחורה נכון שהיא לא צריכה עזרה אבל ביום מן הימים היא תהיה זקנה ולא יהיה לה מה לחדש לאף אחד והיא באמת תצטרך להסתמך על המשחק שלה ואז נראה כמה באמת אוהבים אותה......... אני באופן אישי חולה עליה..!!!! וצירפתי לנוחיותכם מקבץ תמונות עירום חלקי\מלא שתבינו במה מדובר...
אני הראשונה שתתמוך בזה כדי לראות כמה שיותר ממנה