בקשר לסופגניות ביס מהירות של הרב רונן...
האם יש משמעות לטעם בין השימוש באשל לבין שמנת שנמצאת אצלו במתכון??? סופגניות "ביס" מהירותו הרברונן / מתכונים ו 22:22 | 20/12/03 על בסיס המתכון הקלאסי עשיתי ואריאציה: 1 קמח תופח קטן 2 שמנת חמוצה 2 ביצים 2 כפות ליקר תפוזים מיץ מחצי תפוז כף גדושה תמצית וניל רבע כוס סוכר גרידה מחצי קליפת תפוז מערבבים היטב למסה אחידה ומשאירים, פתוח, 10 דקות עד תחילת היווצרות בועות אוויר (בגלל הקמח התופח. זו לא בדיוק תפיחה של ממש) לשמן חם אבל לא רותח לגמרי, יוצקים בכף כדורים קטנים ומטגנים משני הצדדים. בשמן חם מדי הבפנוכו יצא נא, אז נא להיזהר. מאבקים באבקת סוכר טובלים בגנאש שוקולד ומתענגים תודה, איליי
האם יש משמעות לטעם בין השימוש באשל לבין שמנת שנמצאת אצלו במתכון??? סופגניות "ביס" מהירותו הרברונן / מתכונים ו 22:22 | 20/12/03 על בסיס המתכון הקלאסי עשיתי ואריאציה: 1 קמח תופח קטן 2 שמנת חמוצה 2 ביצים 2 כפות ליקר תפוזים מיץ מחצי תפוז כף גדושה תמצית וניל רבע כוס סוכר גרידה מחצי קליפת תפוז מערבבים היטב למסה אחידה ומשאירים, פתוח, 10 דקות עד תחילת היווצרות בועות אוויר (בגלל הקמח התופח. זו לא בדיוק תפיחה של ממש) לשמן חם אבל לא רותח לגמרי, יוצקים בכף כדורים קטנים ומטגנים משני הצדדים. בשמן חם מדי הבפנוכו יצא נא, אז נא להיזהר. מאבקים באבקת סוכר טובלים בגנאש שוקולד ומתענגים תודה, איליי