בקשר לסופגניות ביס מהירות של הרב רונן...

איליי1

New member
בקשר לסופגניות ביס מהירות של הרב רונן...

האם יש משמעות לטעם בין השימוש באשל לבין שמנת שנמצאת אצלו במתכון??? סופגניות "ביס" מהירותו הרברונן / מתכונים ו 22:22 | 20/12/03 על בסיס המתכון הקלאסי עשיתי ואריאציה: 1 קמח תופח קטן 2 שמנת חמוצה 2 ביצים 2 כפות ליקר תפוזים מיץ מחצי תפוז כף גדושה תמצית וניל רבע כוס סוכר גרידה מחצי קליפת תפוז מערבבים היטב למסה אחידה ומשאירים, פתוח, 10 דקות עד תחילת היווצרות בועות אוויר (בגלל הקמח התופח. זו לא בדיוק תפיחה של ממש) לשמן חם אבל לא רותח לגמרי, יוצקים בכף כדורים קטנים ומטגנים משני הצדדים. בשמן חם מדי הבפנוכו יצא נא, אז נא להיזהר. מאבקים באבקת סוכר טובלים בגנאש שוקולד ומתענגים תודה, איליי
 

Rebeccan

New member
אשל נוזלי יותר ומכיל פחות שומנים

נסי להחליף במשהו שהמרקם שלו דומה לזה של שמנת
 

Rebeccan

New member
../images/Emo45.gif בטח אפשר שמנת קלה

המרקם דומה מאוד לזה של שמנת
 
למעלה