בקשר לניקיי ואמריקה הלטינית

מצב
הנושא נעול.

tara34

New member

יש כאן חברים אשר מושקעים בהם ? מה דעתכם לאן הרוח נושבת תודה מראש

מלכודת הדובים מתממשת

יש כאן חברים אשר מושקעים בהם ? מה דעתכם לאן הרוח נושבת תודה מראש
מלכודת הדובים מתממשת
לאחר הצניחה הגדולה בשווקים המתעוררים בפרט ובשווקי העולם בכלל. הייתה הפוגה קצרה של עליות. השוורים הטעימים נכנסו למרעה הירוק ,וכעת הדובים האדמדמים מחכים לטרפם.... שוורים תברחו, בקשר לאמריקה הלטינית..עליית מחירי הנפט מגבירה את החשש במדינות הלטיניות שההאטה הכלכלית תגרום לאי קניית הסחורות הלטיניות וחשש זה מביא לצניחת המניות.

אגב מדד ברזיל ירד הלילה ב3.17%

מלכודת הדובים מתממשת
לאחר הצניחה הגדולה בשווקים המתעוררים בפרט ובשווקי העולם בכלל. הייתה הפוגה קצרה של עליות. השוורים הטעימים נכנסו למרעה הירוק ,וכעת הדובים האדמדמים מחכים לטרפם.... שוורים תברחו, בקשר לאמריקה הלטינית..עליית מחירי הנפט מגבירה את החשש במדינות הלטיניות שההאטה הכלכלית תגרום לאי קניית הסחורות הלטיניות וחשש זה מביא לצניחת המניות.
אגב מדד ברזיל ירד הלילה ב3.17%

tara34

New member
לדעתכם להשאר או לצאת

מלכודת הדובים מתממשת
לדעתכם להשאר או לצאת
הכל אדום, אשמח לשמוע מהחברים כאן האם כדי ולמה להשאר או לצאת מאמריקה הלטינית וניקיי תודה

nestorcito

New member
אמריקה הלטינית ירדה בעקבות נ"י

לדעתכם להשאר או לצאת
הכל אדום, אשמח לשמוע מהחברים כאן האם כדי ולמה להשאר או לצאת מאמריקה הלטינית וניקיי תודה
אמריקה הלטינית ירדה בעקבות נ"י
והיא תעלה כשהעליות יחזרו לוול סטריט.מתי זה יקרה?תשאלו את ברננקי.הוא זה שמפיל את הבורסות. אני מופסד על אילנות לטינית ומחכה ומקווה לעליות.

snof0

New member
אני אישית מכרתי היום את מה שנישאר

לדעתכם להשאר או לצאת
אני אישית מכרתי היום את מה שנישאר
לי בניקיי

מצב
הנושא נעול.
למעלה