בקשר לנזם באף.. קודם כל, שלום לכולם! אני רוצה לעשות נזם.. השאלה היא.. באיזה צד כדאי? ימין או שמאל?
S sivi82 New member 27/3/06 #1 בקשר לנזם באף.. קודם כל, שלום לכולם! אני רוצה לעשות נזם.. השאלה היא.. באיזה צד כדאי? ימין או שמאל?
V VeNoM777 New member 27/3/06 #4 שלום ימין הומו/לסביות שמאל סטרייטים בולשיט!!! עברנו את הגיל הזה. תעשי איפה שנראה לך יותר יפה. אם את חושבת שהצד השמאלי שלך יותר יפה תעשי בשמאל ואם ימין יותר יפה אז ימין ואם עדיין לא החלטת: עץ -ימין פאלי - שמאל
שלום ימין הומו/לסביות שמאל סטרייטים בולשיט!!! עברנו את הגיל הזה. תעשי איפה שנראה לך יותר יפה. אם את חושבת שהצד השמאלי שלך יותר יפה תעשי בשמאל ואם ימין יותר יפה אז ימין ואם עדיין לא החלטת: עץ -ימין פאלי - שמאל
כ כפרוניייי New member 27/3/06 #10 ../images/Emo23.gif אם את כפרוני תעשי בימין אם את מג'דרה תעשי בשמאל אם את במבה דכאון תעשי בשניהם
S sivi82 New member 27/3/06 #11 חחחחחחחחחח חחחח כפרוני שלי קרעת אותיייייייייי וזה תהיה בעייה כי אני הכל.
S sivi82 New member 27/3/06 #14 יואוו הזכרת לי שאלה רצינית! אם באמת יש אפצ'י.. מה עושים?? זה לא יכאב??
כ כפרוניייי New member 27/3/06 #15 אז עושים אפצ'י... אולי יכאב כשהחור חדש... אבל יעבור ויהיה שווה הכל... ומקסימום תקנחי את האף עם משי
M massiveG New member 27/3/06 #16 אני נזהרתי מזה מאוד בימים הראשונים חח טוב אצלי זה 4 ממ חחח ולי כאב קצת שלא יתאפקתי חח
S sivi82 New member 27/3/06 #18 מה זאת אומרת 4 ממ? ועוד משהו.. כאב לך לעשות את העגיל? עשית באקדח או מחט?
M massiveG New member 27/3/06 #19 דרמאל פאנץ' זה הוריד לי חתיכה מהאף זה עובד על עיקרון של תבנית עוגיות חח אקדח=פויה חח