בקשר למכתבי תודה

אתי@

New member
בקשר למכתבי תודה ../images/Emo30.gif

חשבנו לשלוח מכתבי תודה אחרי החתונה. ואז רונן אמר שזה עלול להיות בעיתי מכמה סיבות: 1. זה עלול להיות מתעלק קצת על האורחים 2. אם מדובר באורחים שאנחנו לא כ"כ מכירים אז זה קצת מגוחך. 3. אורחים מבוגרים שיקבלו את זה לא יבינו מה רוצים מהם (לפעמים יש כאלה שיש להם עוד קשיי שפה...
). מה דעתכם???

*שיר

New member
הממ.. שאלה קשה...

אולי תעשו מה שהציעו לי? לשים על השולחנות פתקים עם תודה?

ציפורוש

New member
בקשר למכתבי תודה- אצלנו זה די הכרחי

עם כל האורחים האמריקאים שבלי מכתב תודה הם יעלבו לנו... אבל בלי קשר, מכתבי תודה זה לא רק על ההשתתפות, זה גם להודות אישית על המתנה המושקעת ויצירתית ושימושית (בטח.. כל המתנות כאלו..) (צ´ק נכנס בהגדרה השימושית), וסתם, לתת לכולם הרגשה שחושבים עליהם בחזרה, אחרי שהם באו להשתתף בשמחה שלנו וגם בזבזו זמן לקנות משהו שהם חשבו שנאהב...

אתי@

New member
בורו, התודה היא על המתנה ועל

ההשתתפות... אבל זה לא מתעלק מידי על הישראלי הממוצע, שלא רגיל למחוות נימוסין כאלה???

ציפורוש

New member
אז נתחיל לחנך אותו לנימוסים..

סתם, אבל פה אני לא יכולה לייעץ לך.. אחרי מסיבת הבת מצוה שלי, ישבתי ימים עם מכתבי תודה....
(טראומה לילדה קטנה שכותבת פתקים שלא נגמרים תוך כדי הצצה בטלויזיה ממול..) אז לי יש אותם בדם.. תשאלי את המתחתנים פה אם הם היו רוצים לקבל מכתב תודה עם התייחסות אישית.. (אחרי שבחתונה לא ממש שמים לב לכולם..)

pumpkin

New member
אני לא מבינה למה את חושבת שזה מתעלק

נראה לי שרוב האנשים ישמחו לקבל מכתב שהוא לא תשלום חשמל ארנונה וכו הזמן שהם צריכים להשקיע במכתב הוא 5 שניות, אבל דווקה הישראלי יגיד וואלה חשבו עלי, לפי דעתי זה מאוד מכובד ומנומס ודווקא בארץ שאנשים לא רגילים לקבל מכתבי תודה השמחה וההפתעה תיהיה יותר גדולה. זה יכול לעשות רק טוב.

מזאלונה

New member
בקשר למכתבי תודה

בחתונה שלנו חילקנו בכניסה, יחד עם כרטיס הישיבה, חמסה קטנה לכל אורח. ההשקעה היתה מינימלית (שקל + 17 אג´ לכל אורח) והאורחים נהנו מאוד מהמתנה. בנוסף, היינו צריכים לכתוב מכתבי תודה לכל החברים של סבא וסבתא שלי, שהם אמריקאים, כי אצלם לא לכתוב זו חוצפה לא מהעולם הזה וגם לכל הקרובים מחו"ל שחסכו לנו את נוכחותם אבל שלחו לנו צ´ק. האמת היא שזה לא היה כזה סיפור - ניסחנו מכתב לאורחים שהיו, מכתב לאורחים שלא היו, עוד כמה מילים אישיות לכל אורח וסגרנו את העניין. לדעתי, בארץ, בגלל שלא מקובל לשלוח מכתבי תודה (למרות שזה נורא נחמד לדעתי) אפשר להסתפק במתנה קטנה לאורחים (ויש המון אפשרויות) בצירוף פתק קטן "תודה על השתתפותכם בחתונתנו". אם תרצי, אשמח לתת לך כמה רעיונות!!!

*שיר

New member
אני אשמח לקבל רעיונות!

אנחנו מתחתנים כמה ימים לפני ראש השנה, וחשבנו שאולי אפשר לקשר בין הדברים - להכין איזו מתנה קטנה שקשורה כמו שוקולד או דבש. אבל אין לי כלכך זמן להתעסק בזה, אז יש לך אולי רעיון איך עושים את זה בקלות?

שושקה@

New member
בשנה שעברה הייתי בחתנה כמה ימים

לפני ראש השנה ובסוף החתונה כל אורח קיבל תפוח מסוכר (אדום כזה) עם פתק "תודה שהשתתפתם בשמחתינו" (לא בנוסח הזה בדיוק). היה חמוד, אם כי אני לא בטוחה כמה אנשים באמת אכלו את התפוח ולא זרקו אותו לפח.

מזאלונה

New member
יש המון דברים....

האמת היא שאת הרעיון קיבלנו ממש במקרה... חיפשנו בועות זכוכית לעיצוב של השולחנות והגענו לרחוב החשמל. זה נמצא באלנבי (ליד רחוב העליה). יש שם מ-ל-א חנויות של חומרים ואביזרים למלאכת יד. אפשר למצוא שם... ***חמסות בכל גודל וצבע שאת רוצה, שאפשר לשים יחד עם פתק לאורחים ***את אותן חמסות אפשר לשלב עם חרוזים בגדלים וצבעים שונים ***אפשר להכין שרשרת קטנה של חרוזים עם פתק לאורחים ***אפשר לקנות וורדים ולהצמיד אליהם פתק - הבעיה היא שצריך להכין את זה ביום החתונה... ***אפשר להכין לוחות עץ קטנים עם כתובת תודה ותאריך ולצבוע אותם ***אם את מתחתנת קרוב לחג אפשר משהו שקשור בחג - בחתונה של חברה שלי, שהתקיימה לפני ראש השנה, חילקו צנצנות דבש קטנות עם פתק תודה ***אפשר לקנות נרות קטנים (יש בחנויות של הכל בדולר וגם בסופרים) ולהצמיד פתק לכל נר זה לא חייב להיות משהו גדול, מספיק משהו קטן שיעיד על תשומת לב...

מזאלונה

New member
ושכחתי עוד משהו...

שמעתי על חתונה שבה חילקו לאורחים את כרטיס מקום הישיבה כשהוא צמוד אל סוכריה על מקל.... מדליק, לא?

למעלה