בקשר להתנתקויות... פתרון אפשרי...

NoamSher

New member
בקשר להתנתקויות... פתרון אפשרי...

היי, שברתי את הראש איך אפשר לפתור את הבעיה. כידוע עם חייגן של חלונות אין לי כמעט בכלל התנתקויות. וכאשר הנתב מכוון על Dynamic IP Address אפשר לחייג בחייגן. הפתרון הוא לאפשר למחשב אחד ברשת לחייג ולשתף את החיוג. ככה שאם כל שלושת המחשבים זקוקים לקישור לאינטרנט - אחד מהם יחייג וישתף (הראשון שיהיה צריך קישור). השאלה כיצד לבצע את זה... חח. ברגע שניסיתי לשתף חייגן היה קונפליקט. אז שיניתי בנתב את הכתובת שלו מ: 192.168.0.1 ל- 192.168.0.2 אבל לא יכלתי לחייג בכלל. וכאן אתם נכנסים לתמונה... help

dudi4321

Active member
כאשר יש נתב לא משתמשים בחייגן

שבמחשב. הנתב אכן צריך להיות במצב Dynamic IP Address. את שם המשתמש עם @ ושם הISP כמו בחייגן. כמו כן להכניס הסיסמה לחייגן. הנתב מחובר קבוע. המחשבים המחוברים לנתב מקבלים ממנו את האינטרנט. שהנתב יהיה עם הכתובת האורגינלית. המחשבים שיהיו במצב dhcp כלומר יקבלו הIP אוטומטית מהנתב. יתר ההגדרות תמצא בפורום הזה

NoamSher

New member
לא גילית את אמריקה אתה יודע...

העניין שיש לי ניתוקים שהנתב מחייג. אתה בטח חדש בפורום...

eladts

New member
אבל הפתרון שאתה מחפש

זה כמו לרתום סוס לפני מכונית שנתקעת לפעמים. אפשר לעשות דבר כזה עם כל מיני פתרונות עקומים אבל בשביל מה קנית נתב?

NoamSher

New member
אני מבין...

אבל אם הנתב לא ממש עוזר לי - נשתנש בו בתור switch ושהמחשבים ישתפו אינטרנט... כי פתרונות אחרים אין לי [ולא לכם למען האמת].

NoamSher

New member
אז אתם יכולים בבקשה לעזור

בקשר למה שכתבתי? אודה לכם מאוד תודה

למעלה