בקשר לאהבה...

ofir s 2004

New member
בקשר לאהבה...

אני חושב שלעולם לא תהיה לי מישהי שאוכל לאהוב,אני מחפש,ולא מתבייש בזה,אבל ,אני חושב שהאחרונה דיי דפקה אותי,נפשית כמובן,נמאס,אין לי יותר כח לזה , אני מפסיק לחפש,לא יוע לעשות את זה בכל מקרה,חבל...

נ ו ל י 1

New member
אני דווקא חושבת...

שתמצא מישהי שתוכל לאהוב ואפילו עוד יותר מהקודמת!!!

ofir s 2004

New member
תודה

תודה , ממש נחמד מצידך,אך לצערי אני יודע שזאת צרת רבים,וזה לא ממש עוזר לי....אבל עדיין נחמד מצדך לא פחות.

make u happy

New member
../images/Emo13.gif

נולי צודקת! מה זו השביזות הזו?? למה לך העצב?? למה האכזבה? למה זה טוב? למה זה תורם?? קח את עצמך בידיים! ! ! אתה לא צריך לחשוב על זה יותר מדיי, אבל בכדי שתמצא אהבה האמונה באנשים, בחיים ובאהבה צריכה לחזור איליך!!! וזה תלוי רק בך, אתה יודע את זה!!!! המון בהצלחה !!!

angelee1

New member
בקשר לאהבה שלך...

זה לא בושה לחפש... אבל... תראה שכשלא תצפה לזה- זה פשוט יפתיע אותך ויגיע ממקומות שלא תחלום שיגיעו- ואני אומרת מנסיון... אתה לא צריך להיות מבואס ולהתחיל להיות מאושר, לאהוב ולהיות מרוצה מעצמך- כי אתה לא תאהב את עצמך ותעריך את עצמך ותבין מה אתה באמת שווה- אז אף אחת אחרת לא תעריך. חוץ מזב- כולנו נפגענו בעבר... אז נכון, זה מבאס וגורם לדאון רציני- אבל לכל סוף יש התחלה של משהו אחר...

בארי

New member
כאשר הייתי במצבך...

זה היה לפני מעל 5 שנים,ייסדתי והולדתי את הפורום הזה. הוא עזר לי לצאת מתוך משבר שארך שנה שלמה ועוד קצת. אני יכול להגיד לך דבר פשוט, אף אחת לא שווה את הכאב שבלב,אף אחת ,לא שווה שתיעצב בגללה וכמובן שאף אחת ,לא שווה שתעצור את חייך בגללה. המשך בדרכך וכן מצא לך אחת אשר תמלא את החלל הזה שנוצר בך. אל תעצור,החיים קצרים מכדי להיות נכאים ונדכאים בגלל אהבה נכזבת.

Akuna Matata

New member
אין מישהי?

תנסה להחליף את ה-
ב-
את ה-
ל-
את ה-
ל-
את ה-
ל-
ואני מבטיחה לך שה-
תבוא.

ofir s 2004

New member
נחמד ביותר

ממש חמודה התפיסת עולם שלך,אך אני פאסימי מטבעי,אבל תודה על התגובה החמודה !!!

אילתית27

New member
למה להיות פאסימי

תיהיה אופטימי תחשוב על דברים חיובים ותראה שהחיים נראים לפעמים קשים אבל מתגברים אל תתיאש לכל אחד יש את המכסה שלו וכמו שכבר אמרו כשפחות תצפה לו זה יגיע בנתיים תעשה חיים ותאהב אותם ויאהבו אותך חזרה.

hilli1

New member
חמודי, אני מאוד מבינה אותך

אנחנו הרבה פעמים נופלים ברשתם של אנשים שמזיקים לנו, ואנחנו אפילו לא מודעים לזה. כן, וזה הורס אותנו מבפנים וגורם לנו להתכנס בעצמנו כדי לא להפגע שנית. אותם אנשים הם מין רעל שמרעיל עד כדי כך שאנחנו כבר לא רוצים לנסות שוב. אבל צריך להתגבר על זה ולהחליט שהם אלה הדפוקים ואנחנו הטובים שמגיע לנו אהבה אמיתית ולמחוק אותם לתמיד. וואו, נראה לי שלא ביטאתי עצמי כמו שרציתי כי אני מאוד עייפה. פשוט רציתי להגיב לך. אני מקווה שעזרתי קצת.

s h i r k u s h

New member
אל תאמר נואש../images/Emo70.gif

אני בעד לקחת הפסקה מכל עניין הדייטים לתקופה מסויימת, וזה מה שאני עושה- לומדת להכיר את עצמי מחדש, נהנית מהסינגליות, נפגשת עם חברות ונהנית עם חברים(בזמן המועט שנשאר אחרי הצבא). אל תתייאש, אתה תראה שבסוף תכיר את זאת שתמלא את ליבך, שאתה תאהב אותך והיא אותך. בהצלחה

M A R I N A 2 2

New member
סתם התייאשת,זה קרה לי גם פעם

פשוט תפסיק לחפש וזה יבוא בזמן שהכי לא ציפית לו ואולי אפילו עם ישהי שבחיים לא חשבת ותאמין לי שזה הכי כיף כשזה קורה.

NEVER SAY NEVER

מכיר את המשפט הזה? אז הוא נכון תמיד. אף פעם אל תגיד שלא תמצא אהבה חדשה כי זה לא נכון, אתה חייב יותר להיפתח בקטע הזה, ולתת לבחורות אחרות להגיע אלייך, אל ליבך. אל תסתגר כי בהסתגרות אתה מונע מעצמך לאהוב ולקבל אהבה. תחשוב חיובי ויקרו לך דברים חיובים, אל תיהיה פאסימי כי זה לא יעזור לך בחיים. וכן, אתה תמצא מישהי ואתה תיהיה מאושר איתה, והיא תיהיה פי אלף יותר טובה מזו שעזבה אותך. אז הרבה בהצלחה!!!

זה קל לומר " תהיה אופטימי"

אבל כשמנסים פעם אחר פעם, וכל פעם נתקלים בסירוב זה מתסכל. ואז לחזור הבייתה ולחשוב שוב מה לא היה בסדר איתי, ואז החברים אומרים לי , זה לא אתה זו בטח היא, ושהיא אפילו לא יודעת עד כמה בנאדם טוב אני. כן בטח אם אני כל כך טוב אז איך זה שאין לי אף אחת. אני בהחלט כבר מיואש.

אתה צודק

אבל במה פאסימיות עוזרת לך? בכלום. היא רק מכניסה אותך יותר לדיכאון. וזה חבל. עדיף לחשוב בצורה אופטימית ולעשות את חשבון נפש שלך.

יש אהבה

נשמה זה שלא הסתדר הקשר עם אחת או כמה לא אומר שאין אהבה,אהבה נמצאת בתוך כל אחד ואחת מאיתנו צריך רק לדעת איך להוציא את זה מהצד השני ... כי לכל אחד דרך משלו לאהוב, אל תתיאש כפרה אולי האהבה קרובה אליך יותר ממה שאתה חושב צריך רק להאמין בקיומה ולחפש במקום והזמן הנכונים.. בהצלחה נשמה....

למעלה