בקשר היום ליום הסטודנט

• פותח הנושא EmGee
  • פורסם בתאריך

EmGee

New member
בקשר היום ליום הסטודנט

ההופעה של סאבלימינל והצל תהיה בערך בשעה 220:30 בבמה האלקטרונית באוניברסיטת ת"א.

דנטל

New member
יומן הופעה

כבר לא נעים לי להגיד, אבל היה גדוללללללל כמו תמיד. באמת היה גדול. כלומר, בכל ההופעות נהניתי לאללה, אבל זו היתה אחת הטובות אם לא הכי טובה. לפני ההופעה הם היו ברחבת החניה שליד והצצתי עליהם. עלו אחרי 23:00 (שכחתי להסתכל על השעון). סיימו ב- 23:35. קצר מאוד וקולע. הייתי באורגזמה נפשית, וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לי בהופעה שלהם. לשם שינוי לא כולם היו ילדים, אבל עדיין הייתי יותר מבוגרת מכולם, כי בגילי כבר יכולתי לעשות תואר שלישי. גם בהופעה הזו היו המון שהם לא מעריצים ושחושבים שהם להקה, אבל התגובות שלהם היו מדהימות, ונראה לי שהרבה שם הולכים להשיג את הדיסקים (לצערי בטח מזויפים). אלה שכן מעריצים רוצים כמובן שסיון המלכה תעשה להם ילד (שאני אבין, במלים אחרות זה אומר שהם היו מתים לתת לה בראש, לא?). השירים - "הפינאלי" עם אלונה טל; "אני יכול" עם איציק; "התקוה" עם סיון; "הפרד ומשול" עם סיון; מיקס של "תני לי" ו"הוליווד" בליווי שתי רקדניות שרמוטות שנתנו אחלה הופעה. מובן ש- DJ עמי יחזקאל היה על הבמה כל הזמן. אילן בבילון היה על תקן ה"רולה" שעוזר למאבטחים. ואני צריכה להתחיל לרשום לי, כי אני מתחילה להתבלבל בספירה של ההופעות. זו השביעית, מההופעה הבאה אין לי מקום יותר בתאי הזכרון. ולחשוב שמאז שעניתי על הסקר פה ראיתי עוד שתי הופעות, אבל בכל זאת זה לא משנה את הבחירה שלי. הערה - אמא שלי סוף סוף זכתה לשמוע אותי אומרת את המשפט: "אני הולכת לאוניברסיטה".

דנטל

New member
שכחתי עוד משהו

צריך לבדוק אם ישימו תמונות באתר לילה או באתר ysta.

Tapuzina1

New member
ואאאההה אם הייתי יודעת שהם יעלו |זב

כל כך מאוחר הייתי בטוח מגיעה....!!! ועוד היה את תני לי והוליווד אוף והאלונה הזאת שעוד לא יצא לי לראות אותה מופיעה איתם...המ!!!!!

דנטל

New member
חשבתי עלייך כל הזמן

במיוחד כשבהתחלה הם היו בחניה וזו היתה הזדמנות טובה בשבילך לדבר איתם. בכל מקרה מעצבן שלא כתבו את השעה (גם לא הייתי יוצאת מהעבודה יותר מוקדם).

Tapuzina1

New member
וואי תארי לך....

וואי וואי אני צריכה לסמוך יותר על האינסטינקטים שלך...יש לך חוש לאן לבוא. פעם הבאה אני שומעת לך ורק לך!!!שמעת??

EmGee

New member
דבר ראשון זה אותן תמונות בשני

האתרים, דבר שני זה הרבה יותר יפה לראות סטודנטיות המציאות :)

דנטל

New member
אלוהים אדירים

גלעד מה קורה איתך? זה החרמנות, כאילו? כשכתבתי על תמונות... מעניין ת'תחת שלי סטודנטיות... התכוונתי תמונות של סאב והצל. סתם נדמה לי ששכחת בגלל ההורמונים, אבל פה זה פורום סאב והצל. ובאמת היו שם בנות שוות, אבל יותר מעניין שהיו שם בנים שווים, למרות שאיך שקלטתי את סאב בחניה, כבר לא ראיתי אף אחד אחר ממטר.

EmGee

New member
מה עשיתי רע?

הגעתי בערך ב12 ונשארתי שם בערך עד 6 וחצי כשגיליתי שההופעה של סאבלימינל תהיה ב10 וחצי (מי שאמרה שההופעה של הדגנחש היתה חמודה לא מבינה מהחיים שלה במוזיקה). תראי לא אמרתי שאת צריכה להנות מהסטודנטיות אבל היום דבר ראשון שעשיתי על הבוקר זה לשלוח תגובה לצהל על ההזמנה לעתודה :) בכלל כל הקטע של קו 27 בת"א היה לי הלם תרבות

EmGee

New member
לא יודע איזה עתודה, מה שידפקו לי

בצבא אם האסימון לא יפול לו ויבין איזה טעות הוא עשה מבחינתו שהוא נותן לי ללכת עתודה. וקו 27 זה שילוב מנצח של עזריאלי-קריה(חיילות שהצהא לא הצליח להזיק לגזרתן ושיכולות לשים איפור ליום יום), רמת אביב(ילדות עשירות אשכנזיות לרוב) וסטודנטיות (שאת זה אי אפשר לתאר פשוט צריך ללכת ולראות).

Tapuzina1

New member
האהאהא!../images/Emo22.gif

הבנתי. אז זה אומר שאתה תלמיד טוב או משהו לא? אם לוקחים לעתודה. ובקשר לאגד האהאהא לא חשבתי על זה ככה מנקודת המבט הזכרית!!!!

EmGee

New member
תאמת אין לו מושג למה דווקא רוצים

אותי, בטח איזה טעות בניירת כי ציונים זה לא בדיוק מקור הגאווה שלי. ובשביל להיות טיפה קטנוניים, קווים פנימיים בגוש דן זה של חברת דן

Tapuzina1

New member
חח נכון!!! פשוט ירושלמית בלבלית!

ובקשר לעתודה זה דווקא יכול להיות שונה וחוויה. חשוב על זה כך..

S w e e t Baby1

New member
היה מהמם בטירוף!

אוקי....אז פעם ראשונה שאני רואה אותם במציאות:):):):):) הגעתי אתמול ב12 וחצי בצהריים עד אחת בלילה כן כן....... ההופעה של הדג נחחחחחש הייתה חמודה:) התצוגה של קסטרו הייתה מהמממת האנשים שהיו בדוכן של esc היו היו מהממים בטירוף! אבל........סאב והצל היו מהממים! רק חבל שאני לא הצטלמתי איתם בהתחלה במקום זה הייתי עסוקה בלתפוס מקום כזה להיות ראשונה! קיצר היה מהמממם! אבל מה עצבן אותי...הזונות האלה שרקדו בשיר תני לי! זונותתת!!!!! זונות! איך היא קפצה על הצל!!! ואיזה חמודים הם במציאות ויותר יפים במציאות:) ואהבתי תקטע שכזה אחרי השיר אני יכול אז כזה יש "קניתי את הדיסק האורגינל" אז אחרי שאמרו תמשפט הזה הם אמרו"שקרנים" חחחחחחח איזה מתוקים!!!! וזהו:) ובקשר לתמונות שצילמו כבר הכניסו לאתר לילה!

S w e e t Baby1

New member
אמממ....

באתר לילה עדיין לא העלו את כל התמונות ואנלא דעת בכלל אם צילמו את ההופעה אם יהיה תמונות אני אעלה ***וגם אתמול בערב האתר לא עלה לי בטח נפלה הרשת או מה שזה לא יהיה תנסי היום שוב

למעלה