מתכון: סלט קינואה/ ארז קומרובסקי
מתכון: סלט קינואה החומרים: 1 כוס קינואה 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה 1 כוס כוסברה קצוצה 1 כוס שמיר קצוץ 1 כוס נענע קצוצה 1 כוס בצל ירוק קצוץ מיץ מ-3 לימונים בשלים 1/3 כוס שמן זית עדין מלח ים גס חופן בוטנים מקורמלים אופן ההכנה: 1. שורים את גרגרי הקינואה ל-15 דקות בכוס מים רותחים. 2. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים. 3. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ומגישים. להכנת בוטנים מקורמלים: 1. ממיסים סוכר (אפשר סוכר דמררה) על אש בינונית-קטנה עד שהופך לקרמל. 2. שופכים פנימה בוטנים קצוצים. 3. יוצקים על נייר פרגמנט או משטח משומן קלות. 4. אחרי שמתקרר שוברים לחתיכות קטנטנות. גיוון: ניתן להוסיף מלמעלה גבינת עזים צפתית מפוררת. הערות: מקור המתכון: ארז קומרובסקי/ "לחם ארז"