בקשה

frodo1

New member
בקשה

מישהו יכול להגיד איפה יש חנות שמוכרת ציוד לאומנויות לחימה באזור זכרון יעקב? אני רוצה לקנות בוקן. ניסיתי ב"דו-קרב" (זו החנות היחידה שאני מכיר) אבל זה נגמר המלאי. בתודה מראש, הנינג'ה שלכם.

nage

New member
הכי טוב באינטרנט

ישלחו לך עד הבית כל מה שתרצה: http://www.bujindesign.com/

ninjai

New member
החלפתי שם

מעכשיו השם שלי הוא נינג'אי אבל אתם יכולים להמשיך לקרוא לי פרודו או נועם, אבל רק אל תקראו לי שיח אחמד-טיבי! ובקשר לחנות, תודה רבה.

ninjai

New member
זאת חנות אינטרנט?

ומה איכות הבוקנים שלהם? אני רוצה אחד שלא ישבר תוך שתי שניות.

nage

New member
כמה כסף

יש להם ציוד איכותי כך שמעתי, אך בעצמי לא קניתי. בכל מקרה איכות הבוקן כמחירו (בד"כ לא תמיד), אני קניתי בדו קרב אחד ב35 ש"ח לפני שנתיים והוא עדיין שלם אם כי אני משתמש בו די מעט. בהצלחה חבר.

bennyTKD

New member
שיר לפרודו ../images/Emo79.gif

(פרודו, אני כותב לך שיר, בתקווה שלא תשנה את הניק שלך) כמו שקוסם שולף מהכובע שפן רציתי לשלוח לך בוקן עטוף בצלופן אבל כשחשבתי קצת בהיגיון ויתרתי על הרעיון כי אתה היית אוהב אותו מאוד ומבקש בכל יום עוד... בני

hajy

New member
באמת!

השם הקודם ממש התאים לך! עזוב על תשנה אותו! וחוץ מזה, תחשוב על זה, נניג'אי לא "מצלצל".....

rowshi2

New member
אם תחליף חזרה את השם...../images/Emo123.gif

אני אגלה לך איפה יש עוד חנות, ואחת ממש טובה (עם בוקנים שחורים מגומי יצוק, ומאד קשה). וזו לא חנות באינטרנט... אבל רק אם תשנה את השם חזרה!!!

bizhar

New member
פרודו, בשבילך!

תעלם בלילה, תשנה את גופך לעץ או אבן, שקע אל תוך האדמה עבור דרך קירות ודלתות נעולות, עוף כמו ציפור, הפוך לדג ונשום מתחת למים, מות פעמים רבות, ולמרות זאת חיה, שנה את פניך ואיה לבלתי-נראה, רק אל תשנה את שמך !!! (הועד הפועל למען השם)

Hwoarang

New member
נו יאללה אחמד תחזיר לפרודו

הרבה יותר מתאים הניק הקודם

כרמל 1

New member
מה??? יש חנות שקוראים לה דו קרב ב

זכרון!!??? אני גר שם!!! איפה זה בדיוק?? תודה רבה!!

ninjai

New member
אני לא יודע למה

אבל השם פרודו כבר לא מצלצל טוב, אבל בגלל שכולם אוהבים את פרודו, אז הוא חוזר! ולrowshi2, יא מניאק! טוב, אני חוזר לפרודו ועכשיו תגיד לי! אני מרגיש טיפש. לא יודע למה.

frodo1

New member
אני לא יודע למה

אבל השם פרודו כבר לא נשמע טוב, אבל בגלל שאתם כל-כך רוצים, הוא חוזר! ולroushi, יא מניאק! טוב, חזרתי לפרודו אז תגיד לי. אני מרגיש די טיפש. לא יודע למה.

אני לא בטוח שזה קשור לניק...../images/Emo26.gif

אולי לחתימה...
בכל מקרה - החנות ש-rowshi מדבר עליה היא "אחוות לוחמים" - יש בירושלים ויש בפ"ת. הבוקנים שהוא דיבר עליהם נראים אחלה. הם עולים פי 3 בערך - אבל הם כנראה גם הרבה פחות שבירים. בנוסף, בניגוד לאלה מעץ - הם באים עם נדן. תבלה פרודו דרלינג...

rowshi2

New member
היי...אני הייתי אמור לגלות לו את זה

טוב, אורי אמר לך איפה זה אני אתן לך מספר טלפון. רק תשים לב, המוכר לא בדיוק מבין מה אתה רוצה ממנו בקשר לבוקנים. הוא הראה לי שלושה סוגים, או משהו כזה, לפני שנתן לי את מה שחיפשתי. אני ממליץ על בוקן שחור+נדן מגומי יצוק. זה קצת יקר(175 ש"ח), אבל שווה!!! אחוות לוחמים- ירושלים, קניון מלכה 6793976-02 פתח תקווה, צומת סירקין 9093869-03

למעלה