בקשה תכנסו...

asaf bl

New member
בקשה תכנסו...

שלום שמי אסף אני מתענין במאגיה וכישוף (אך לא עוסק) ויש לי שאלה... אתם עוסקים מאגיה וכישוף, אז מדוע אתם לא עושים כישוף שיהיה שלום בינינו לבין הערבים? או בכלל שהעולם יהיה טוב יותר? אני לא כתבתי את ההודעה הזאת בשביל לזלזל בכם או משהו כזה... פשוט זה מענין אותי... אני מאוד אשמח אם תענו לי!!! בתודה מראש אסף

the dark ooze

New member
ובכן,

מהסיבה הפשוטה שאם נעצור את המחזוריות הזאתי היא עלולה להשתנות לכיוונים אחרים. לטוב ולרע. ובעיקר לרע. 8.

faith2

New member
נכון...

לפי דעתי הסיכסוך הפלסטינאי-יהודי נועד להיות, הוא חלק משיעור החיים שנכתב עלינו...(כן, מאמינה בגורל)....חוץ מזה שבדבר כזה לא כל מכשף מחיל יצליח. מה עוד, שההשפעה על ההיסטוריה יכולה להביא לנזק בלתי יתואר!

dopey_wizard

New member
יש לי הרבה דברים להסביר

בקשר לשאלה זו, אבל אני יסביר רק 2 דברים לעכשיו: 1)אי אפשר לשנות משהו שהוא בלתי אפשרי לשינוי 2)משהו לא קשור למאדיה אבל בכול זאת..: "לכול אדם המדינה שלו" טוב נו הנה ה3: מי מאיתנו צודק, אנחנו או הערבים?, אם אתה היית בצד שלהם בעד מי היית?, נסה לחשוב על הכול מכול הכיוונים ולראות מי צודק... אני חושב ששני הצדדים טועים, אני גם חושב שלאט לאט יש יותר ויותר אנשים טפשים... חבל שגם העולם משתנה אם האנשים...

בעיית הסכסוך

היו אנשים שניסו. רובם לא הצליחו. מאגיה לא מאפשרת, לפחות ברמה המעשית אליה הגיעו אנשים כיום, לעשות ניסים. אני אעשה אנלוגיה קטנה בין "כישוף" ל"הרמת משקולות", שאולי ספציפית למקרה זה תסייע בהבנה של הנקודה שאני מנסה להעביר: נניח וסכסוך בין שני אנשים הקרובים אלי (לאו דווקא פיזית, אלא רגשית) הוא משקולת של 20 ק"ג. אם אני לא מתאמן בחדר כושר (אנלוגיה לאימון במאגיה), לא יהיה לי קל להפעיל את השרירים שלי (אנלוגיה לשמוש בפעולה מאגית) בכדי לפתור את הבעיה - אך לא בלתי אפשרי. אם אני כן מתאמן, די זמן, הבעיה לא תהיה קשה במיוחד. הנושא גם קרוב לליבי ולכן הרגשות שלי בעניין יכולים לסייע (אם כי לפעמים גם להזיק). סכסוך בין שני אנשים שאיני מכיר, עשוי להיות משקולת של 50, 60, 70 ואפילו 100 ק"ג. ניתן להרים משקלים כאלה, תלוי כמה התאמנת. סכסוך בין שני עמים, על כל האנרגיות המעורבות של שני הצדדים עשויים להדמות משאית השוקלת כמה טונות, אם לא משהו הרבה יותר כבד. אז אולי ההרבה אנשים חזקים יצליחו להרים קצת - במקרה הטוב לא יזיזו את זה אפילו מילימטר, במקרה הרע הם כולם יחטפו "קילה" (הרניה), ייתפס להם הגב או שמישהו חס וחלילה יימחץ. נקודה נוספת היא - שהטלת כישוף על מישהו בניגוד לרצונו נחשב לדבר לא מוסרי, ז"א "רע". יש החולקים פה עלי, אך "חוק ההחזרה" עשוי לפגוע במאג. פה אמנם זו בחירה אישית של המאג, מה הוא חושב ש"רע" יותר - להשפיע על אדם אחר (במקרה זה עם...) שלא ברצונו, או לאפשר קיום של מלחמה. מבחינה הגיונית כל אדם שפוי ישאף לשלום, אבל מעטים יסכימו להפגע בשל כך... שלך אילן

Vsilver NJ

New member
לדעתי

אין דבר שאינו ניתן לשינוי, אבל, (!) ישנם דברים שלא כדאי להתערב בהם. דוגמא קצת בנאלית אבל מתאימה לזמננו, הסדרה "גולשים בזמן" (sliders) בה 4 אנשים עוברים בעולמות שונים וכל פעם מצטיחים אחד לשני כי לא יתערבו בחיי המקומיים כי יהרסו אותם, ובסוםו של דבר תמיד מצליחים לשנות משהו באותו עולם (בדרך כלל לרעה, ת´אמת אם כבר חושבים על זה...). בקיצור, יש מקרים בהם אני לפחות עושה לעצמי גבולות. לא מתערבים בדברים כאלה, כי יש סיכוי רב שאני לא אגרום לטוב לקרות, אלא לרע. מקווה שעזרתי קצת יותר להבנה... ג´ודית.

simba00

New member
לדעתי מה שאתה רוצה זה לא הכי לבן...

כי בסך הכל לפי מה שהבנתי אתה רוצה שנשפיע על הרצונות של אחרים, וזה לרמוס את הרצון שלהם וזה לדעתי מאגיה שחורה למדי...(:)

למעלה