בקשה קטנה

mr redimmer

New member
בקשה קטנה

מישהו יכול לפרסם פה איזשהו מידגם של עיתון לגבי המפלגות שיהיו בכנסת הבאה? בכל אופן אני מעדיף ששינוי תיכנס לקואליצייה חזק ותיזקוק את שס לשד יודע איפה. אני לא סובל את החרדים ובמיוחד את שס.

Moledet972

New member
אדוני וודאי התכוון ל"סקר"

ובכן, חבל שאתה "לא סובל" את החרדים. אמנם גם אני רוצה שמפלת ש"ס תיכחד, אך אין שום סיבה לשנוא אוכלוסייה שלמה בשל כך. בכל מקרה, מצ"ב בזאת סקר.

La Gamba

New member
רוצה לשמוע נתון מצחיק?

דיברתי עם חבר שלי שהוא תומך מר"צ, הוא הי די סימפטי וותרני כלפי הפלסטינים, אבל הוא שונא רצח את החרדים. אז ציינתי בפניו שהוא יכול להיות האיחדו הלאומי (זה לא אומר שאתה שונא את הערבים רצח), אם רק יחליף בין החרדים לערבים. בנוסף הוא אמר שאם היה לו את הכוח הוה היה מוחק את גוש הימין מהמפה הפוליטית, ושם את המרכז כימין. מר"צניק מפתיע.... (עזבו, סתם סיפורים אישיים שלי)

16אלי

New member
אין שום סיבה לאלימות בליכוד, או בכל

ואם יש תפקידה של המשטרה לטפל בכל תלונה שלא תהיה.

CANDY MAN

New member
הם הביאו את זה על עצמם!!!!

וזה אפילו לא כמו אצל הערבים ששמה רק חלק מהם מחבלים וכאלה שרוצים בהשמדת ישראל! אצל החרדים הרוב לא משרת! והרוב לא עובד! והרוב משריץ ילדים באכזריות של בהמות! והרוב לא משלם מיסים! והרוב תומך בש"ס שהיא הסחטנית הפאשיסטית של המדינה! עכשיו יבואו אנשים מגוחכים כמו סנאי שיטענו שאני שונא יהודים יותר מאשר ערבים, אבל מה לעשות שזאת המציאות? מה לעשות שאחרי שהפלשתינאים יוותרו ואחרי שננצח אותם ואחרי שיהיה שלום (עלק "שלום") עדיין יישאר ציבור שלם של פרזיטים שרק יפגע בי ויעשה לי רע!!! מה לעשות?

אתה יודע מה,

בדיוק באתי להגיב ולהגיד שבחלק אני מסכים איתך, אבל בנוסח אחר- עד שקראתי מה שכתבת. אתה לא שווה תגובה אפילו.

CANDY MAN

New member
ממה הדיוק נפגעת ידידי היקר?

מיליון פעם כבר האשמת אותי שאני שונא את העם שלי יותר מאשר את ה"אויבים" שלי... אני רק הקדמתי תרופא למכה, אין לך מה להעלב... בנושא הספציפי הזה אני חושב שאתה מגוכח שאתה מאשים אותי בשנאת העם שלי למרות ששנינו יודעים שזה לא נכון... אתה מוזמן להגיב ואם זה יעזור לך אז אני מתנצל על ההערה שלי כלפייך בהודעה הנ"ל.

Roadstar

New member
אתה הבאת את זה על עצמך

"לא אשם החזיר אלא היד שמאכילה אותו" שנים על גבי שנים העבודה והליכוד נכנעות ללחץ חרדי. צריכות להיות בארץ רק מפלגות גדולות, כדי שלא יכנעו ללחץ מיעוטים. מה לעשות ? צריך לגרום לרוב שמאל בכנסת. ולא, שינוי זה לא התשובה.

CANDY MAN

New member
מה יעזור רוב של שמאל אם....

במקום להיות רציניים ולטפל בבעיות במדינה הם ישתפו מפלגות של מסיתים ובוגדים כמו חד"ש ובל"ד ויזניחו דברים חשובים כמו הכפייה הדתית ש- 17 מנדטים מהעם הזה!!! (שזה מאות אלפי אנשים!!!) תומכים בטיפול בהם! שינוי זה בדיוק התשובה! הליכוד לא מטפל בזה והעבודה אם תיהיה בשלטון תשכח מזה במהרה עם כל הנסיונות הכושלים שלה לעשות כאן "שלום" ומי ימשיך לסבול? כמובן... היד שמאכילה את החזיר כמו שאמרת... צריך ליצור מצב שאף קואליציה לא תוכל לקום ללא שינוי ואז נתחיל לראות איך דברים זזים כאן!

למעלה