לא נשאר חייב
New member
בקשה עיזרו לי אני מרגיש מנוצל מאוד
בס"ד שלום לכולם נעים מאוד שמי בן. אני מאבטח בבית מלון עובד כ 8 לפעמים 10 שעות ביום. הגיע לנו קבט"ר חדש שהוא רוצה לעשות שינוי בכל המערכת. אני עובד שם 3 חודש.הבעיה שלי היא כזאת : אין הפסקות אוכל. בטענה שאני לא עובד המלון(דרך חברת שמירה) ולא מגיעה לי הפסקה. עושים לי לפעמים טובה אומרים לי מהר מהר 10 דק אין לנו זמן
אני מרגיש מנוצל מאוד.שכן יש משמעת חזקה בענין. לא לשבת ולא לעשות כלום. ואם מישהו חורג מזה מקומו לא בעבודה כך רשום במזכר רשמי שמונח מולי. הקבט"ים היו מחליפים אותי לאוכל לפעמים(עד שבא הקבט"ר.) הוא פשוט יושב לנו על הנשמה שלנו.בגשמים בקור אני עומד בחוץ. לא רוצה שנכנס ליד הדלת(המנכ"ל ראה אותי ולא אמר לי כלום) אבל הקבט"ר לא מרפה מאיתנו. אי אפשר לעבוד בצורה כזאת. אבל אין לי הרבה ברירות אני חייב את העבודה הזאת. וחוץ מזה. חברת השמירה לא שילמה לי נסיעות כבר 3 חודש. ולפעמים מחזיקים אותי יותר מ10 שעות עבודה. ומה שמרגיז זה שאין לי הפסקות כי אני לא יכול לעבוד בצורה כזאת. ללא הפסקות עם קבט"ר שפשוט רוצה שכולם יהיו חיילים שלו. מה לעשות??? עיזרו לי אנא מכם. תודה ושבת שלום ממני בן
בס"ד שלום לכולם נעים מאוד שמי בן. אני מאבטח בבית מלון עובד כ 8 לפעמים 10 שעות ביום. הגיע לנו קבט"ר חדש שהוא רוצה לעשות שינוי בכל המערכת. אני עובד שם 3 חודש.הבעיה שלי היא כזאת : אין הפסקות אוכל. בטענה שאני לא עובד המלון(דרך חברת שמירה) ולא מגיעה לי הפסקה. עושים לי לפעמים טובה אומרים לי מהר מהר 10 דק אין לנו זמן