בקשה עזרהההההההההההה

• פותח הנושא gal06
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gal06

New member
בקשה עזרהההההההההההה

בקשה עזרהההההההההההה
א. אני נמצאת במקום עבודה שכבר מזה 9 חודשים יש בעיות במתן המשכורת בזמן (איחור של 3-4 שבועות) באופן קבוע , אין מה לעשות ורוב שעות היום אני ל ב ד. ב. שוחחתי עם הבוס והוא מאוד אופטימי לגבי מצב החברה אך בכל אופן החלטנו על הפסק עבודתי. ג. מה שה"בוס" רוצה לעשות עם כל העובדים הוא דבר כזה: תשלום פיצויים וכל מה שמגיע לנו עד 31.12.05 , ולאחר מכן קבלת משכורת והפרש פיצויים על חודשים ינואר פברואר. שאלות: א. האם אני נפגעת מרצף עבודה מבחינת ביטוח לאומי (חתימת אבטלה) ב. האם אני נפגעת ממתן פיצויים הבראה וכו' במהלך החודשיים הנותרים (היות וכאילו לא עברה שנה?) התשובה מאוד חשובה לנו תודה רבה

שיר ורד

New member
לא בדיוק הבנתי מה הוא רוצה לעשות

בקשה עזרהההההההההההה
א. אני נמצאת במקום עבודה שכבר מזה 9 חודשים יש בעיות במתן המשכורת בזמן (איחור של 3-4 שבועות) באופן קבוע , אין מה לעשות ורוב שעות היום אני ל ב ד. ב. שוחחתי עם הבוס והוא מאוד אופטימי לגבי מצב החברה אך בכל אופן החלטנו על הפסק עבודתי. ג. מה שה"בוס" רוצה לעשות עם כל העובדים הוא דבר כזה: תשלום פיצויים וכל מה שמגיע לנו עד 31.12.05 , ולאחר מכן קבלת משכורת והפרש פיצויים על חודשים ינואר פברואר. שאלות: א. האם אני נפגעת מרצף עבודה מבחינת ביטוח לאומי (חתימת אבטלה) ב. האם אני נפגעת ממתן פיצויים הבראה וכו' במהלך החודשיים הנותרים (היות וכאילו לא עברה שנה?) התשובה מאוד חשובה לנו תודה רבה
לא בדיוק הבנתי מה הוא רוצה לעשות
משכורת יש לשלם עד ל -9 לחודש שלאחר חודש העבודה. במשכורת האחרונה יש לשלם את כל המגיע למעט הפצויים. את הפצויים על כל תקופת העבודה!!! יש לשלם תוך 15 יום ממועד סיום יחסי עובד מעביד. אם הוא לא משלם את כל התשלומים הנ"ל במועד, ניתן להגיש תביעה בגין הלנת שכר ו/או פצויים. בדרך כלל לא תקבלו פצויי הלנה, אך לפחות ריבית והצמדה על האחור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה