בקשה מוזרה....

....

ומשפט שרק חלק יבינו את המשמעות האמיתית "מה אמר הברוקולי לעץ? שאני אהיה גדול אני רוצה להיות כמוך!..."

P o M i K i

New member
../images/Emo6.gif

על אותו עיקרון: "מה אמרה האבן לסלע? כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות כמוך" או: "מה אמר הגלגל האחורי לגלגל הקדמי? חכה חכה אני אתפס אותך!"

Banittos

New member
משפטי צבא ותמיכה מוזרה בצמחונים

"קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" אמור זה שם של דג ולמה זאת בהמה ממש מכוערת" "אם לא אומרים איכס על אוכל... למה קראו לסטייק מהלך יאק?"

א מ ו ץ

New member
אם כבר...

"אמור זה שם של דג, ובתנועה עושים ממנו טונה" "אמור זה שם של דג, וגם אותו אוכלים!" "נעים זה שם של ערבי, והוא עושה אחלה פיתות" "נגיד זה שם של פקיד, והוא חתיכת בנזונה" "צדק זה שם של כוכב. כוכבים יש רק בשמיים" ואחרון חביב: "דניאל בנית זה שם של מדריך. זה פשוט מצחיק"

Banittos

New member
המשך....

"פאן פאן זה שם של בוץ, ובתנועה עושים ממנו שוקולד" "אמוץ זה שם של מנחה, ומנחה שעושה משהו יש רק בטלוויזיה. "גאה זה שם של התנחלות, ובהתנחלות לא תופסים פוזות" "אמוץ זה שם של מתנחל, וגם אותו אוכלים" מוקדש לחברות המתנחלות של האחים הס (אחים של ידידנו הקומודנט א. הס)

א מ ו ץ

New member
מדריך חמוד שלי...

אני רואה שאתה יורד לפסים אישיים, אה? מה קרה, נעלבת? כן. אני יודע שכל עוד אתה מדריך אתה נשאר בעולם הקטן שלך עם הקבוצה הקטנה שלך ומתקשה להבין שאפשר להיות מש"ץ שעושה משהו... אתה כרגע מדבר כמו איזה מד"צ שאומר: "מש"ץ הוא מדריך שלא צריך... חחח, איזה קטעים איתי". אבל באמת שאני לא מאשים אותך. הרי אתה מד"ץ לכל דבר!! ואין בכך כל פסול, באמת שלא... אז הנה קצת בחזרה: "דניאל זה שם של מלאך- ומלאך זה מי שמת" " 'בנית' זוהי פעולה, ממש כמו שדניאל מעביר" "פיליפ זה שם של ג'יפ, ודניאל שרף לו את המנוע"

t h e windman

New member
נו יא שני מסכנים.

אז הבנו שבנית הוא מדריך טייס, ואמוץ הוא מש"צ ארי. יאללה, סולח'ה

א מ ו ץ

New member
מר בחור!

התחלת? שחור מאותגר... לא אנחנו הולכים ל--- עם יוסף ביום הראשון של גרעין עודד... וחוצמזה- אם אתה רוצה את תמיכתו של איש הרוח, אני ממליץ שתקרא לו אילון. עם י' אחת... איילון זה שם של כביש...

חברים וחברות!

"אגו זה דבר טוב והכרחי" אז בואו לא נפגע אחד בשני! אני משכין שלום! אמוץ, שי (אומו) ודניאל, כולכם מכוערים ואני לא!.... אז סתמו ת'פה!

בונא בונא בונא!!!

למה רק אני מקבל את אות האומו?! וחוץ מזה חמודי מישהי אמרה שאני יותר חתיך ואתה יודע בידיוק על מי אני מדבר!! חברה שאלה: מי יותר חתיך..? שי שכטר? או בן חרמון?.... אמוץ ודניאל מחוץ לתחרות כי הם יותר חתיכים ופה אין שאלה בכלל. דניאל הכי חתיך... ואז אמוץ הכי חתיכה... ואז השאלה האמיתית... בן חרמון או שי שכטר.?..

התשובה לשאלה של שי ברורה

שי שכטר או בן חרמון? מה ההתלבטות? ברור שניר מרום... ותכלס אמוץ לקח בשנינות (אם כי לא הבנתי את עניין יוסף)

אה אה אה!!

קודם כל! לא ניהיה בייחד בקומונה.. דבר שני.. אני די פרשתי מההתערבות בשל הכנסת מישהי לא רצוייה להתערבות!. אז כלעוד אני לא יודע שהיא מחוץ להתערבות אני פורש ממנה!

Banittos

New member
שאלת קודם למה רק אתה אומו?

הנה התשובה של עצמך...... אתה מוכן לה---- עם יוסף (הגדול מכולם) נעים אבל לא עם בחורה.... עכשיו הבנת או שאתה צריך גם הקראת שאלון יחד עם כל שאר ההקלות? בקשר לתחרות.... ניר עזוב אותך באמא שך' תפרוש ואני חייב להודות כי שכטר הוא הבחור האקזוטי שהייתי רוצה לשבוע בקאריביים ולכן הוא הזוכה למרות שלבן חרמון יש משיכה חייתית והייתי מוכן לעשות איתו כמה צאצאים ולבנות בית.

מזה משנה?

העיקר מה שבפנים לא?
חחח תהיו בריאים.. מה נעשה עוד חודשיים? מי ישעשע אותי כך אם לא אתם?
שרשור הזוי במקצת:]

אגב גרעין עודד הבא:

אתם יודעים על מישהו שביקש להיות בגרעין של מנשה? או שאין חייה כזו?

למעלה