בקשה למרק בצל

3טוטי

New member
בקשה למרק בצל

מה, אין תשובות? מחפשת דחוף מתכון פשוט למרק בצל חם וטעים
 
../images/Emo46.gifלמה רק 3 פעמים לכתוב../images/Emo35.gif אפשר

להיות סבלניים כולנו אנשים עסוקים מן הסתם, ומרק בצל - דחוף לא הייתי אומרת סבלנות אני מניחה שבקרוב תקבלי כאן מתכון. פנינה
 
לא אני לא באמת../images/Emo46.gifלא כל כך מהר

רק שמן הראוי כשמכניסים הודעה לא לשלוח אחרי דקה תזכורת ואחרי עוד 7-8 דקות דרישה יש גבול אפילו לסבלנות שלי .
פנינה
 

3טוטי

New member
חדשה בפורום

האמת לא ראיתי אפילו פעם אחת את הבקשה וחשבתי שאני עושה משהו לא נכון בבקשה...
 
או קי , הבנתי ../images/Emo24.gifברוכה הבאה

אז ככה את שולחת פעם 1 הודעה ומחכה בסבלנות תמיד יש כאן נשמות טובות שעונות פנינה
 

satr

New member
בבקשה מרק בצל טעים מאוד

מרק בצל מצרכים: 500 ג"ר בצלים פרוס לטבעות ( אצלי אוהבים יותר לחצי ואז לפרוס) 100 ג"ר חמאה ( אני מכינה עם מחמאה ) 3 כפות קמח 7 כוסות מים רותחים 2 כפות אבקת מרק עוף ( אני מכניסה אבקת מרק בצל ) מלח, פלפל - לפי הטעם הכנה: ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל עד שמזהיב - שחום מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב מוסיפים את המים,המלח והפלפל, מבשלים על אש נוכה כ - 30 דקות. לבחוש מידיי פעם . טעים מאוד
 

sacha

New member
מרק בצל מאוד דומה אני מכינה לפי

המתכון שגם לטעמי מאוד מוצלח וכמובן תודה על המתכון
: מרק בצל מעולה של סםו מיצמיצ69 / מתכונים ו 21:12 | 06/10/04 מרק בצל של סם 5 בצלים (לבנים) גדולים 50 גר' חמאה 2 כפות קמח 2 כפות אבקת מרק בצל ½ כוס יין לבן/אדום - לא חובה 6-7 כוסות מים רותחים אגוז מוסקט מלח + פלפל לחתוך את הבצל לפרוסות בסיר גדול להמיס חמאה ולטגן בו את הבצל כ- 20 דק'. ולהוסיף את הקמח ואת אבקת המרק ולערבב כדקה. להוסיף יין ומים ולתבל עם מלח ופלפל ואגוז מוסקט להביא לרתיחה. להנמיך לאש בינונית ולבשל כ- 15 דק' נוספות.
 

שיריאנה

New member
מרק בצל קלאסי ,,,,,,

מרק בצל המצרכים הדרושים 5 בצלים גדולים, פרוסים דק(אפשר לפרוס במעבד-מזון). 50 גרם חמאה 1 כוס יין לבן 1 כפית סוכר ציר ירקות כדי כיסוי(אפשר מים חמים ו2 כפות שטוחות מרק בצל) פרוסות בגט שמן זית פרמז´ן מלח, ופלפל.(הכמויות לפי הטעם) אופן הכנה: 1.מאדים את הבצלים בחמאה,על אש נמוכה,במשך 20 דקות. מוסיפים את הסוכר ומאדים עוד 7 דקות. 2.מוסיפים את היין:מרתיחים עד שכמות היין מצטמצמת לכמות של שתי כפות. 3.מוסיפים את הציר(או המים ואבקת המרק), מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה במשך 1/2 שעה. 4.מורחים את פרוסות הבגט בשמן-זית,מפזריםעליהם גבינת פרמז´ן נגוררת וקולים בתנור חם עד השחמה והמסה. מוזגים את המרק ומשיטים עליו מקרוטוני הבגט, מטפטפים עוד קצת שמן זית, פלפל גרוס ,וגבינת פרמז´ן. ושיהיה בהצלחה.
 

שיריאנה

New member
לטוטי :עכשיו נשאר לך להחליט איזה,,,

איזה מרק בצל להכין,מתוך השלושה שהוקלדו לך, ולא לשכוח ספר לנו בבקשה,איזה מתכון הכי הצליח והיה לך טעים.
 
למעלה