בקשה -לינק למשחק היום בערב בין

ברצלונה ניצחה

ואם ולנסיה תפסיד היום, אני לא חושב שזה יהיה מופרך אם ברצלונה תראה עצמה עם סיכוי לאליפות, 4 הפרש, בכושר הנוכחי של ברצלונה , זה אפילו אפשרי.

cobainos

New member
יש!יש!יש!

תודה לך בארסה:) לפחות קבוצה אחת שלי לא מאכזבת... עוד ניצחון שעושה לי טוב על הנשמה...כמעט כמו זה אתמול באולד-טראפורד.

udinor 2

New member
וואו! איזה הצלות

מדהימות של ויקטור ואלדאס שוער בארסה.

כמה דברים על המשחק

1. ואלדס. אומרים שטיפש יוצא ממצבים שחכם לא היה נכנס אליהם. ככה בדיוק אני מתייחס להצלות שלו. אם את הכדור בדקה ה-40 הוא היה הודף כמו שצריך , אף אחד לא היה זוכר את הדקה הזו. עכשו כולם ידברו עליה, יגידו שזו היתה הצלה גדולה (וזו היתה), ויגידו שהוא שוער גדול (והוא לא). 2.פויול.אם הייתי כתב בעיתון, הוא היה מקבל 10 על המשחק הזה. סגירה מושלמת של ראול ,תמיד ראשון על כל כדור, וכל זה עם פציעה טורדנית ברגל. תוסיפו את החמרת הפציעה לאחר הגלישה המכוערת של הבוגד , ותבינו למה בבארסה לא מוכנים אפילו לחשוב על מצב בו פויול לא ימשיך . 3. רונאלדיניו. אני פשוט לא יכול להפסיק להתפעל מהמסירה הגאונית שלו אתמול. נסו למצוא את השער הזה, מדובר באחד הדברים הכי מרשימים שתראו העונה. ולחשוב שבתחילת העונה רצינו להביא מישהו אחר במקומו , משהו עם "בק" (אומרים שגם הוא היה אתמול על המגרש). 4.אוהדים מתוסכלים . אןם אתם אוהדים קבוצה מסוימת ומתים שהמאמן שלכם יעוף , הייתי מציע לכם 7 דקות בגן עדן עם קיירוז . מאמן כל כך פתאטי לא ראיתי כבר שנים.

cobainos

New member
לצערי לא ראיתי

עקב אירועי יום הזיכרון וזה...אני מקווה לראות את התקציר בחדשות הספורט או משהו.פויול מעולה ורק הספקולציה שיתנו אותו תמורת ואן-ניסטלרוי הרגיזה אותי על רונאלדיניו אין מה לומר,אם ברצלונה נותנת שליש גדול של העונה,הוא נתן עונה גדולה שלמה... קרלוס קיירוש?ביזיון כמו שאמרו על גרנט,אני הייתי מביא אליפות בטלפון עם ההרכב הזה.

cobainos

New member
ראיתי...כל מה שנאמר על רונאלדיניו

אמת לאמיתה.גאונות.

JimmyBoy

New member
יוצא חוצץ נגד השמצת ואלדז

אני בזמן האחרון תופס ממנו. הילד בקושי בן 20, ותראה אותו. אין שום סיבה שהוא יהיה סאן קאסיאס שלנו. תסתכל על קסיאס בגיל הזה - גם אצלו ראו פוטנציאל והוא מימש אותו ותן לו להתבשל קצת, צומח לך שוער גדול. כמה שאלות על בארסה ברשותכם: אני מאוד מעודד מבארסה. לאפורטה ענק, בראש ובראשונה. מנהל את המועדון בחוכמה, זהירות ויעילות. אני די בטוח שהמצב הכלכלי גם השתפר שם, למרות שהייתי שמח למצוא נתונים קורקטיים. הוא מינה הנהלה חכמה, מיושבת ואחראית. לא עוד רכש כושל, לא עוד פזיזות - הכל מתנהל שם על מים שקטים ועם המון סבלנות. וזה חיובי. דאווידס חייב להישאר, אולי גם ג'יו. אין ספק שמשהו טוב קורה בברצלונה, ואני מאוד מאוד מקווה שבפגרה הקרובה יפתחו את הכיס ויתחילו להשלים את הסגל שעדיין לא מושלם, ואף רחוק מזה. צריך להחליף את קוקו, לבנות הגנה יעילה יותר ולהביא לפחות שני חלוצים. ויקטור ואלדז מאוד מפתיע אותי. הוא יכול להתפתח להיות הסאן איקר שלנו. הייתי רוצה למרות זאת שישאירו את רושטו שהוא גיבוי טוב, ולא לשכוח את חורקרה, שהיה נהדר כשניתנה לו ההזדמנות. לראשונה מאז זוביזארטה, עמדת השוער פתאום לא נראית כמו חור שחור. ולא שכחתי לציין את הפתעת העונה - לואיס גארסיה. ולמרות הכל - אני לא שוכח את הסיבוב הראשון. רייקארד אולי מצא לעת עתה מערך מנצח, אבל הוא לא התמודד איתו כשהוא פצוע, ובסופו של דבר הקלף עלול לאבד את ערכו. לא, אני לא זוקף יותר מדי לרייקארד, ואני עדיין מתקשה לעכל את העובדה שאולי ההתחלה הזוועתית הייתה סתם תקופת התאקלמות. אולי כרגע יש רצף מסויים, אבל מה יקרה כשהוא יישבר? האם נחזור להיות כתמול שלשום? האם רייקארד יידע להתמודד עם זה? האם הוא באמת ירד מהעורקים של סביולה? האם רכש, שאותו הוא משכיל לבצע בחוכמה, הוא בכל זאת לא הכל? לא לא, העניינים רחוקים מלהיות מושלמים. קווארסמה עוד לא מראה את הניצנים שציפו ממנו, רושטו - עדיין שחקן נהדר - בדרך החוצה לצערי הרב, קוקו הקשיש חייב ללכת - האם רייקארד יוכל להיפרד מבן ארצו? האם נוכל לשמור על רונאלדיניו? האם צריך עוד מישהו נוצץ לקישור? האם לאפורטה יצליח להשלים את הסגל שהוא ואנחנו רוצים לראות? אבל כל אלה לא משתווים לעובדה שהשאלה המרכזית נותרת בעינה. בארסה של תקופת רייקארד נתה (ועדיין נותנת - טפו טפו טפו) רצף אחד טוב. אבל איך היא תיראה אחרי הרצף הזה? האם נראה בארסה שממשיכה לנצוץ, או בארסה של הסיבוב הראשון? ומה יהיה עם עמדת הבלם? נגיד ואולגר יתפתח להיות באמת שחקן איכותי (ואני עוד לא שולל את זה), מי יהיה לידו? האם ניתן להתעלם ממארקז שעדיין לא נותן את הסחורה, כשהוא בכלל כשיר לשחק? האם אנו צריכים עדיין לראות רשימה של שחקני הגנה שלא כשירים לעולם? מה אתם אומרים?

JimmyBoy

New member
וקרלוס, אני שואל

נכון שצריך ראש ובראשונה לחזק את הקבוצה בשחקני הגנה וחלוצים, אבל האם יש מקום אולי לעוד שחקן קישור אחד, רצוי בכנף? ואולי כדאי להחזיר את ריקלמה (בעונה מצויינת)?

תשובות לקושיות (ואולי בשורה נהדרת)

ואלדס- מצטער. אתה תופס ממנו בזמן האחרון, מה שאתה שוכח הוא שבזמן האחרון הכדור מגיע אליו פחות (בגלל דווידס) ,וכשהכדור דווקא בסביבה שלו , אז הוא עושה טעויות כמו ביום ראשון, או חוטף כרטיס אדום מטומטם, או סתם נלחץ וכמעט מחזיר את לה קורוניה מפיגור של 3 שערים. האמת היא שהוא מזכיר לי קצת את שטראובר : פוטנציאל יש, כפתור הרס עצמי גם כן קיים, ואולי צריך מאמן שוערים שיתן לו סטירה שתעיר אותו. אחד הדברים שיותר מרגיזים ברייקארד הוא הייבוש של מרקז. לא כל יום נופלת לך כזו מציאה, וחייבים לנצל אותה. ממנו אני לחלוטין מחזיק. מבין הקיימים , רביעיית ההגנה צריכה להיות פויול-מרקז-אולגר-ג'יו , כאשר רייזיכר הוא בהחלט מחליף ראוי .באשר לרכש בחלק הזה- לוסיו נראה לי כרכש מצוין, אולי גם חאבי מיליטו , אבל אסור לעשות שינוי קיצוני במה שיש. אני בכלל מאמין שבארסה יכולה כבר היום לשחק 3-5-2, וזה הרכב מצוין עבורה, אבל זה כבר לדיון אחר, נראה לי. אגב אולגר, אני מודה שאני מופתע ממנו . לא חשבתי שהוא עד כדי כך טוב . בקישור- הבשורה הטובה היא ש"אל מונדו דפורטיבו", שמזוהה עם בארסה, טוען שדווידס חתם לשנתיים נוספות. זה היה הדבר החשוב ביותר לעשות, ואם זה באמת נכון , אני נושם לרווחה (ומתנצל בפני דווידס על שלא רציתי אותו בהתחלה) . הדבר היחיד שצריך בקישור הוא קשר יותר טוב ויותר כשיר מאוברמארס, שעדיף יהיה להפרד ממנו. שמות אין לי כרגע (אולי דה פדרו ? ) . במרכז, אולי כדאי לתת סוף סוף צ'אנס לאינייסטה המוכשר . לא הייתי ממהר להפרד מקוקו , גם בגלל שהוא יכול להיות בלם לעת מוצא ,וגם בגלל שהקישור של בארסה עומד להחלש בקיץ (אנריקה ,יתכן שגם אוברמארס).לא כדאי לעשות זעזוע כל כך עמוק. לשאלת ריקלמה - אני אוהב את השחקן הזה, באמת שאני אוהב אותו - אבל הייתי משאיר אותו שנה נוספת במדריגל . ולגבי חלוץ,עם כל הכבוד לטרזגה ו-RVN , יש לי רק 2 מילים ללאפורטה, ואלה בדיוק אותן מילים שאמרתי בקיץ, וגם בקיץ שעבר : פרננדו מוריינטס .

JimmyBoy

New member
מורו היה ונשאר, לצערנו, מנדריל

אני חושב שקודם כל צריך להעמיק לחלוטין את עומק הרוטצייה בהגנה כי אין מספיק אפשרויות. צריך לתת יותר ויותר צ'אנסים למהנדס אינייסטה. מה אתה מתלהב ממארקז?? הוא די מסננת, ורוב הזמן זה לא שרייקארד לא משתמש בו - הוא פשוט פצוע תמידי!! תגיד, אתה לא מאוכזב קצת מקווארסמה? יצטרכו קצת לשנות את מערך הקישור בקיץ, אין מה לעשות. נקווה שיביאו מחליפים ראויים. מבחינת חלוצים - לא הייתי שולל מעבר של לוקה, שחקן נהדר.

העניין עם קווארסמה יותר מסובך

בחוזה שלו יש סעיף שלפיו בארסה תצטרך להוסיף סכום כסף לא מבוטל אם הוא ישחק אחוז מסוים מהמשחקים (נדמה לי ש-70 אחוז) , ולכן הוא לא משותף. יכול להיות שיש כאן גם עניין מקצועי, אבל זה בראש ובראשונה עניין כספי. מרקז - הוא אמנם נפצע יותר מדי, אבל מסננת הוא לא . גם הוא אחראי לרצף העכשוי המצוין, ובנוסף היו לו כמה משחקים שהוא היה בהם בלתי עביר. נגיד את זה ככה : אולי הוא לא הבלם הטוב בעולם, אבל לפניו היו דה בור,כריסטנבאל ודהו ,ולכן זה שיפור עצום . ולגבי לוקה- יש כמה דיבורים עליו. כעקרון אני בעד, חוץ מפרט קטנטן אחד : הוא שחקן כנף, לא חלוץ (ההחמצה המדהימה והנדירה במשחק האחרון בין הקבוצות תבהיר את זה ).

JimmyBoy

New member
לא קשור

קווארסמה מאוד איכזב אותי מבחינה מקצועית. היורש של פיגו הוא לא. לוקה - כמו רייס, מסוגל לשחק ככנף או כחלוץ, בכל עמדה אשמח לקבל אותו. בארסה חייבת יותר עומק כשזה מגיע לחלוצים, למרות שהחלוץ הצעיר והמבטיח שלנו, סרחיו גארסיה, חייב לקבל יותר הזדמנויות. אם יצא לך להציץ בגביע העולם לנבחרות עד גיל 19, אפשר לסכם במילה אחת - וואו!

למעלה