בקשה לא שגרתית האם יש למישהו את השיר

ליאורה39

New member
בקשה לא שגרתית האם יש למישהו את השיר

אני הוא זורו שר אותו הראל מויאל וכתב אותו עוזי חיטמן , הוא מפיסטגל 2004 ואני צריכה אותו דחוף .

אם התכוונת למילים הנה בפנים

ואם לביצוע עצמו אנסה לארגן לך אותו אני הוא זורו ביצוע: הראל מויאל מילים: עוזי חיטמן לחן: שלומי שבת אולי זה רק נדמה שאני איש מלחמה אחד שחי לו על חרבו צמא לנקמה מאחורי המסיכה ומתחת לגלימה יש שם בן אדם עם לב ענק ונשמה. אני הוא זורו וזורו זה אני אני נלחם את מלחמתם של הרעב והעני בחוץ אני קשוח לבבי הוא רך אני נמס מאהבה כשאני איתך. אולי זה רק נדמה אני כמו רוח רפאים כשאני נלחם ברשעים אז אין לי אלוהים בתוכי אני יודע הכוונה טובה אני רוצה שבעולם יהיו שלום ואהבה. אני הוא זורו... משום מקום אני מגיח בסערה רק כדי לעזור לחלשים בעת צרה ואם תתני סימן אבוא עם הזריחה בשבילך אהיה מוכן להוריד ת'מסיכה. אני הוא זורו...

ella59

New member
יש לי את השיר במחשב כקובץ של MP3 אבל..

אבל אני לא מצליחה להעביר את הקובץ אולי את יודעת איך ?

ליאורה39

New member
אמא של..לא קיבלתי מסר , ELLA59 כשאת שולחת מסר

יש למטה באותה שורה של שלח קובץ מצורף ממאיפה את ?

ella59

New member
אני יודעת לשלוח קובץ אבל ...

יש לי את השיר במחשב הורדתי אותו ישירות למחשב אבל הסיומת של הקובץ הוא של MP3 וכשאני מנסה לשלוח לך את הקובץ רשום לי שלא ניתן לשלוח קובץ עם סיומת כזאת ויש רשימה של קבצים הניתנים לשליחה ואת זה אנ לא יודעת איך להפוך את סיומת הקובץ בקובץ המתאים לשליחה

שלחתי פעמיים ופעמיים מערכת תפוז כתבה שחלה טעו

טעות וצריך לנסות יותר מאוחר. יש אפשרות נוספת - שלחי לי במסר את כתובת האי מייל שלך, ואשלח דרך זה.

למעלה