בקר טוב. הכנתי הבקר מופלטה
פעם ראשונה על פי מתכון שקבלתי מבית מרוקאי. היות ולא ראיתי אף פעם איך זה נראה יש לי שאלות: האם זה אמור להיות עגול כיוון שלי יצאו צורות חופשיות כמו חתיכות פיתות דקות? האם יוצאים לפעמים חורים כי יצאו לי פה ושם? האם זה נשאר לבנבן או יש לטגן היטב עד לבע כהה יותר? תודה ויום שבת שקט
פעם ראשונה על פי מתכון שקבלתי מבית מרוקאי. היות ולא ראיתי אף פעם איך זה נראה יש לי שאלות: האם זה אמור להיות עגול כיוון שלי יצאו צורות חופשיות כמו חתיכות פיתות דקות? האם יוצאים לפעמים חורים כי יצאו לי פה ושם? האם זה נשאר לבנבן או יש לטגן היטב עד לבע כהה יותר? תודה ויום שבת שקט