בקר טוב. הכנתי הבקר מופלטה

  • פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ak5

New member
בקר טוב. הכנתי הבקר מופלטה

פעם ראשונה על פי מתכון שקבלתי מבית מרוקאי. היות ולא ראיתי אף פעם איך זה נראה יש לי שאלות: האם זה אמור להיות עגול כיוון שלי יצאו צורות חופשיות כמו חתיכות פיתות דקות? האם יוצאים לפעמים חורים כי יצאו לי פה ושם? האם זה נשאר לבנבן או יש לטגן היטב עד לבע כהה יותר? תודה ויום שבת שקט
 

wan

New member
תשובות

אמור להיות עגול כמו בלינצ'ס גדול ודק. אבל אם לא, לא נורא העיקר דקיק זה חשוב. חורים כי הבצק אולי יצא יבש מדי. יש לפתוח אותו עם הרבה שמן. טיגון נעשה עד שיש גוון לבן זהוב. ויש מתכון מעולה שלי במנוע החיפוש. וגם בספר המתכונים. חפשי את הספר באתר "מטעמים"
 
למעלה