בקר ברוטב דבש וחרדל

avitar34

Member
מרכיבים


2 קילו צלי כתף חתוך לקוביות
4 בצלים חצויים ופרוסים
6 כוסות מים 200 מ"ל
2 כפית חרדל
4 כפות דבש
2 כף פפריקה אדומה גדושה
פלפל שחור גרוס
מלח
10 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
8 שיני שום חצויות
כוס יין אדום יבש קברנה סוביניון


אופן ההכנה


לוקחים את הבשר ומערבבים אותו עם קמח לחם,מחממים במחבת סולתם עמוקה ומטגנים את הבשר.
לוקחים את המרכיבים של הבצל והשום ושאר המצרכים.
מרתיחים ומבשלים במשך שעתיים וחצי ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה עד שהם שוקעים ומבשלים במשך שעה וחצי.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה