בקר אור......(כן..ההוא שעשה מתיחות)

sahr12

New member
בקר אור......(כן..ההוא שעשה מתיחות)

אתמול....וזכה ל43 תגובות....:) אז אין לי כח...באמת שאין לי כח להתמודד ...ולהתחיל להרצות לכם... בעצם......``כללים לסיעור מוחות`` (BRAINSTORMING) 1.יש להועיד אדם אחד שירשום את כל הרעיונות על גבי דפדפת. 2.כל חבר יציע את רעיונותיו בתורו,תוכל לרשום רעיונות לעצמך עד אשר יגיע תורך לדבר שמא יישכחו ממך אמור ``הלאה`` אם לא תוכל להציע רעיון בתורךץ 3.לעולם אין למתוח ביקורת,להטיל ספק,או אפילו לשבח רעיונותיהם של אחרים תוך כדי סיעור המוחות,כל רעיון יוכל להתקבל אפילו אם הוא נראה טיפשי,מוזר, או דומה לרעיון הקודם.כמה מהרעיונות הטובים ביותר הם פשוט וריאציות של רעיונות קודמים.לכן המנע מהערות,הקשב היטב ובנה על רעיונותיהם של שותפיך. 4.יש להמשיך עד אשר הקבוצה סבורה כי היא מיצתה את כל רעיונותיה. 5.יש לדון ברשימת הרעיונות ולהבהירם היטב. להלן ``חוקים`` חוק טייסר: כל הכשלונות מופיעים בבת אחת. קרלסון: אין דבר שהוא כישלון מוחלט,תמיד תוכל להשתמש בו כדוגמא רעה (סער) קטלר:לכל ויכוח יש שני צדדים אלא אם כן אתה (ענבר) מעורב בו ואז יש רק צד אחד. פאדר: כל דבר מתחיל טוב יגמר רע (ההיפך אינו נכון) וילקוקס: טפיחה על הכתף (מחמאה) רחוקה מספר סנטימטרים מבעיטה בישבן. וויילר:שום דבר אינו בלתי אפשרי לאדם שלא צריך לבצע תעבודה. וודואררד:התאוריה טובה יותר מההסברים שלה. רודין: בעת משבר המחייב בחירת דרך פיתרון מתוך מספר אפשרויות,נוטים האנשים לבחור בדרך הגרועה ביותר. (לכן אני לא פורש מהפורום ומוכן להתמודד עם כל אחד-ת ..) עכשיו.....תכינו לי קפה...(התייבש לי המח)....:)

שימי_

New member
בוקר טוב ויום נפלא לכולם

אחי אהבתי.. שיהיה לך יום נפלא חוזר לעבודה אז בייייייייייי

sahr12

New member
``סוכר..זה הטעם בשפתייך``...

גם לך חמודה...יום נפלא..

אדוני מר סער 12 הנכבד

אוסף הציתוטים שהבאת בפנינו הוא מעניין וחביב. אני לא רואה סיבה מדוע לא כתבת בכותרת ``כללים לסיעור מוחות`` והיית מסיים בבוקר טוב, פשוט לא מבין ! אבל כל אחד... ג`ון מינרד קיינס אמר `` הקושי הגדול ביותר בעולם הוא לא להביא לכך שאנשים יקבלו רעיונות חדשים, אלא לגרום להם לשכוח את הישנים`` אני לא מתיימר שתשנה ממנהגך ותפסיק להפוך את הפורום לצ`אט, ולקשקשת וירטואלית חסרת תכלית, כל מה שביקשתי למען כולנו, זה להמעיט במינון של הסגנון הזה מישום שהוא לא מעניין אף אחד מלבדך ואלה שכותבים אותו, הוא שטחי,חסר מסר וגורם להודעות מקסימות ומושקעות להיבלע. ויותר גרוע הוא גורם לאנשים שרוצים לכתוב משהו מושקע קצת יותר לחשוב פעמיים אם זאת במה ראוייה. אני לא נימצא איתך בויכוח אני מביע עמדה, שיכול להיות שתכבד ויכול להיות שלא, מה שבטוח אני משתדל לנמק את דברי ולהביא דוגמות . המתיחות שאתה עושה בבוקר ``מרתקות אותי ומציתות את דמיוני`` , אני באמת חושב שיש להם ערך רב להעשיר את מאות באי הפורום באינפורמציה עם מוסר השכל ! תראה את ההבדל בין הודעת ``הבוקר טוב`` שלך מאתמול לשל היום, עוד אני עלול להסכים למה שאמר לודוויג ויטגנשטיין `` אם אנשים לא היו עושים שטויות לפעמים, שום דבר אינטיליגנטי לא היה נעשה מעולם``. זכותך לבחור באיזה צד להיות, הפורום הזה אני מקווה יקר גם לך, שמור עליו סער בסוף זה ישתלם גם לך. שלך, ענבר

sahr12

New member
לענבר היקר לא פחות...

מבחינתי הבקר טוב יותר חשוב ...מכללי סיעור המוחות....אי לכך בחרתי את הבקר טוב ככותרת.... דיעותינו חלוקות משכבר הימים....וכבר סיכמנו שנמצא את העמק השווה.. ואכן נכון קיים הבדל בין הודעת הבקר טוב שלי מאתמול להיום..ולמה?? כי לוודויג אמר...``אם אנשים לא היו עושים שטויות לפעמים וכ``ו`` ושטויות יקירי זה גם לספור 43 תגובות... או להתייחס לכל אמירה כאילו היא תורה למשה מסיניי....ואנשים מגיבים בצורה טיבעית...גם ל``מתיחות`` שלי...וגם לסיפורו של דספרדו...שהוא יפהפה כשלעצמו... זה כל הקסם ענבר ``אל תיקח את החיים ברצינות יתר,לא תוכל לצאת מהם בחיים`` אמר האברד...ונורא חבל שהיום לא אמרו כולם-ן בקר טוב..נופר,תאנה,רקדנית וכל היתר...וזה לא בגלל שהם-ן לא רוצים לומר...אלא רק בגלל הביקורת הבונה או ההורסת שלך מאתמול...(תחשוב על זה).... שלך בהערכה ובידידות סער

לורה...

New member
ענבר.....בוא רגע בבקשה...

קודם כל שיהיה לך בוקר טוב... וכבר אמרתי לך שהיה לי נעים לפגוש אותך במפגש...לראות את האדם שעומד מאחורי שירי האהבה הנפלאים למאי,ומאחורי הרבה הגיגים...באמת שמחתי..! אבל,כאחת שמדי פעם כותבת גם פה...אבל,משתדלת מאד לעבור על כל ההודעות,וכאחת שכותבת גם שם...,אני לא יכולה שלא לומר לך... בקשר לצ`יטוט בפורום אתה צודק,וצודק מאד...., אבל,בקשר לברכת בוקר טוב,לבדיחות,ולשאר...אני לא כל כך חושבת שיש צדק בדבריך. חשוב שיישמע בפורום קולו של מי שרוצה להשמיע,לספר,לשתף,להצחיק... זה חשוב גם לנו,שלא אחת,קוראים את הדברים ואם לא היה חיוך קודם על הפנים אז הוא עולה בעקבות קריאת ההודעה... חשובים ההגיגים שנועדו להצחיק כשם שחשובים ההגיגים שנועדו לקבל התייחסות רצינית. ענבר,מקווה שלא תכעס על דבריי...ושוב שיהיה לך בוקר נפלא ביותר... שלך לורה

לורה, הכל נכון אבל איבדנו פרופרציות

הכל יפה ונעים במידה הראויה אבל המינון הפך להיות בלתי נסבל. יש פה קבוצה שלמה של אנשים שהפרו את האיזון והפכו את העיקר לטפל וההפך. לבדיחות יש פורום בדיחות, אי אפשר למלא את הפורום הזה ב 10 בדיחות ביום אחד, לרוב הם לא מצחיקות ונוטות לגזענות פוגעת. אי אפשר לכתוב ``תתקשרי אלי דחוף`` או ``יצאתי מהעבודה ``- זה לא לוח מודעות ! לצ`אט יש פורום צ`אט , אי אפשר להתכתב בהודעות אין סופיות כאילו הבמה רק שלהם, בצפצוף מוחלט על הסביבה, זאת ממש בריונות וירטואלית לשמה. אני מתקשר כל יום לאנשים שיקרים לי ומאחל להם בוקר טוב ויום טוב. אין עוד ``פורום בוקר טוב``, ונראה לי מיותר ולא מעניין מהבוקר עד אחרי הצהריים שכל זב חוטם שמתעורר יגיד בוקר טוב לכל המדינה והחבורה הקבועה תענה לו בשרשור עד שיעזבו את העבודה. אם זה הפורום שאת רוצה לראות, אז זה מה שהוא היה בימים האחרונים, עד כי לא היה חשק להשתתף בחגיגה הזולה הזאת. אני ועוד רבים כמוני הרגשנו שהפורום מאבד את צביונו והופך להיות רדוד וחסר חן. אני בטוח שהודעות טובות יעלו על פנייך חיוך והרגשה טובה , הרבה יותר מבקשות להכין קפה עם פעמיים סוכר של פלוני. גם אני אהב לצחוק ואני משתשמש המון בסלנג ובמילים של שכונה, אני כלל לא כועס על דברייך, ואני מבקש בפעם האחרונה, אפשר לכתוב הכל, אבל רצוי לא להפוך את הרדידות לשיטה. בכל מקרה לורה, שמחתי מאד לראות אותך במפגש ואני מקווה שאוכל להכירך יותר טוב בפעמים אחרות. שלך, ענבר

למעלה