בקר אור......(כן..ההוא שעשה מתיחות)
אתמול....וזכה ל43 תגובות....
אז אין לי כח...באמת שאין לי כח להתמודד ...ולהתחיל להרצות לכם... בעצם......``כללים לסיעור מוחות`` (BRAINSTORMING) 1.יש להועיד אדם אחד שירשום את כל הרעיונות על גבי דפדפת. 2.כל חבר יציע את רעיונותיו בתורו,תוכל לרשום רעיונות לעצמך עד אשר יגיע תורך לדבר שמא יישכחו ממך אמור ``הלאה`` אם לא תוכל להציע רעיון בתורךץ 3.לעולם אין למתוח ביקורת,להטיל ספק,או אפילו לשבח רעיונותיהם של אחרים תוך כדי סיעור המוחות,כל רעיון יוכל להתקבל אפילו אם הוא נראה טיפשי,מוזר, או דומה לרעיון הקודם.כמה מהרעיונות הטובים ביותר הם פשוט וריאציות של רעיונות קודמים.לכן המנע מהערות,הקשב היטב ובנה על רעיונותיהם של שותפיך. 4.יש להמשיך עד אשר הקבוצה סבורה כי היא מיצתה את כל רעיונותיה. 5.יש לדון ברשימת הרעיונות ולהבהירם היטב. להלן ``חוקים`` חוק טייסר: כל הכשלונות מופיעים בבת אחת. קרלסון: אין דבר שהוא כישלון מוחלט,תמיד תוכל להשתמש בו כדוגמא רעה (סער) קטלר:לכל ויכוח יש שני צדדים אלא אם כן אתה (ענבר) מעורב בו ואז יש רק צד אחד. פאדר: כל דבר מתחיל טוב יגמר רע (ההיפך אינו נכון) וילקוקס: טפיחה על הכתף (מחמאה) רחוקה מספר סנטימטרים מבעיטה בישבן. וויילר:שום דבר אינו בלתי אפשרי לאדם שלא צריך לבצע תעבודה. וודואררד:התאוריה טובה יותר מההסברים שלה. רודין: בעת משבר המחייב בחירת דרך פיתרון מתוך מספר אפשרויות,נוטים האנשים לבחור בדרך הגרועה ביותר. (לכן אני לא פורש מהפורום ומוכן להתמודד עם כל אחד-ת ..) עכשיו.....תכינו לי קפה...(התייבש לי המח)....
אתמול....וזכה ל43 תגובות....