אתה יכול לתת עוד פרטים?בקרוב על מסכי הקולנוע
3643 ושאר דגמי שנות ה80 בסרט שיקרא "משה רבנו" שחזור מבצע משה בכיכבו של הנהג אילן מזרחי מקו 4 אל תחמיצו!!!!!!! מי שקרוב לאיזור היום ומחר יש צילומים באיזור נמל אשדוד (ארז(הדרומי) אתה מוזמן לסקר את האירוע בשבילנו התל אביבים!!!)
בבקשה!!אתה יכול לתת עוד פרטים?
קבלו סקופ בלעדי לפורוםבבקשה!!
הבמאי כנראה פנה לדן בבקשה לארגן לו אוטובוס שהוא משנות השמונים והראשון שעלה היא 3643 לכן ביקשו ממנו להגיע לאתר הצילומים הסרט כנראה מדבר על מבצע משה מבצע שבעיקבותו הגיעו עולים מאתיופיה וזה היה בשנות השמונים ועצם העובדה שלקחו דווקא את האוטו של אילן מזרחי מראה את עלילתו של הסרט אני אדע יותר פרטים אני עלה לפורום
תודה אייל על חיזוק דברייקבלו סקופ בלעדי לפורום![]()
![]()
נודע לי שגם מוזיאון "אגד" שלח שתי מכונות לאותו הסרט! מוזיאון אגד שלח את שתי המכונות מסוג מרצדס O303, האחד: מרצדס בינעירוני מרכב תוצרת "הארגז" שנת יצור 1980 40-610-80מרצדס לא ממוזג נבנה בארץ כדגם ראשוני בבניה מקומית מי שלא זוכר את הדגם זהו הדגם הבינעירני עם הדלתות העירוניות (כמו של הזלדות). השני:מרצדס בינעירוני מרכב תוצרת הארגז מסוג שנת יצור 1984 ,לא זוכר כרגע את הרישוי.ממוזג.(הדגם הבינעירוני עם הדלת העירונית האחת.) זה הכל אם יש למישהו להוסיף אז בבקשה.
חברת דן לא היתה שותפה למבצע.תודה אייל על חיזוק דבריי
היו צריכים ללמד את מפיקי בנות בראוןבבקשה!!
הבמאי כנראה פנה לדן בבקשה לארגן לו אוטובוס שהוא משנות השמונים והראשון שעלה היא 3643 לכן ביקשו ממנו להגיע לאתר הצילומים הסרט כנראה מדבר על מבצע משה מבצע שבעיקבותו הגיעו עולים מאתיופיה וזה היה בשנות השמונים ועצם העובדה שלקחו דווקא את האוטו של אילן מזרחי מראה את עלילתו של הסרט אני אדע יותר פרטים אני עלה לפורום
צ'טער אבל אני במרכז מקווה שמשהו\יבקרוב על מסכי הקולנוע
3643 ושאר דגמי שנות ה80 בסרט שיקרא "משה רבנו" שחזור מבצע משה בכיכבו של הנהג אילן מזרחי מקו 4 אל תחמיצו!!!!!!! מי שקרוב לאיזור היום ומחר יש צילומים באיזור נמל אשדוד (ארז(הדרומי) אתה מוזמן לסקר את האירוע בשבילנו התל אביבים!!!)
נצל"ש: טאסות חדשות ל-4081בקרוב על מסכי הקולנוע
זה טסות קיץ כנראהנצל"ש: טאסות חדשות ל-4081
היום ראיתי אותה על קו 119 עם טאסות ניקל דומות לאלה של 3643, במקום הטאסות הלבנות. גם את אבא שלך ראיתי היום על 7261 ברחוב סלמה בדרך לכרמלית.
כנראה שהפלסטיק לא עמיד בחום הגלגללמה אתה מתכוון אלירן?
רתםנצל"ש: טאסות חדשות ל-4081
היום ראיתי אותה על קו 119 עם טאסות ניקל דומות לאלה של 3643, במקום הטאסות הלבנות. גם את אבא שלך ראיתי היום על 7261 ברחוב סלמה בדרך לכרמלית.
לא הייתי בדיוק בתל אביברתם
מה אתה מגיע לת"א ולא אומר כלום??
הבנתי,לא נוראלא הייתי בדיוק בתל אביב
היו לי אתמול כמה סידורים צבאיים בצריפין ובדרך חזרה נסעתי לתל אביב בקו 451 וראיתי בדרך לתמח"ת את 4081 ואת 7261. האמת היא שדווקא היה לי הרבה זמן אתמול בתחנה המרכזית כשחיכיתי לאוטובוס שלי הביתה (קו 846 שיוצא רק ב-17:00). תמיד נחמד כשיש זמן לעשות שם סיבוב ולהסתכל על כל מגוון המכונות שיש שם (גם ברציפים של דן כמובן).
נידרפלורים אדומים בקו 70רתם
מה אתה מגיע לת"א ולא אומר כלום??
נכון,רשמתי על זהנידרפלורים אדומים בקו 70
שמתי לב שאחרי קו 61, התחילו להכניס מכונות אדומות גם לקו 70. בין היתר 7359, 7368, 7369, 7385, 7387 וכו'. מקווה לנסות אותן בקרוב על הקו הזה (ב-61 לא יוצא לי לנסוע). אגב, קו 70 פשוט דורש שיאריכו את שעות הפעילות שלו עד שעה מאוחרת יותר מ-21:00 (אז יוצא האוטובוס האחרון מהתמח"ת וכך זה כבר שנים). הדבר נחוץ במיוחד אחרי מעבר קו 68 שפועל עד 24:00 לקווים.
שחכתי להודיע לכם, כי ראיתי כבר...נידרפלורים אדומים בקו 70
שמתי לב שאחרי קו 61, התחילו להכניס מכונות אדומות גם לקו 70. בין היתר 7359, 7368, 7369, 7385, 7387 וכו'. מקווה לנסות אותן בקרוב על הקו הזה (ב-61 לא יוצא לי לנסוע). אגב, קו 70 פשוט דורש שיאריכו את שעות הפעילות שלו עד שעה מאוחרת יותר מ-21:00 (אז יוצא האוטובוס האחרון מהתמח"ת וכך זה כבר שנים). הדבר נחוץ במיוחד אחרי מעבר קו 68 שפועל עד 24:00 לקווים.
מחר אני כמעט בטוח שתראו אדומה בקו 2שחכתי להודיע לכם, כי ראיתי כבר...
ב"ה ביום שני NL אדומים בקו מספר שבעים (יצא לי חרוז!!).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.