SupermanZW
Well-known member
התמוטטות כלכלית תחזיר את ספרד אחורה מאות שנים. אם אתם רוצים לדעת כמו איזה מדינה היא תיראה מבחינה כלכלית, אז בערך כמו גאנה.
גם ככה, מאז שעברו ליורו, הכול יקר שם ומצבם בקאנטי, אז אחרי צעד זה, הם יהיו בפשיטת רגל טוטאלית.בקרוב ספרד תחזור לימי הביניים, בלי סחר עם ארה"ב היא תתמוטט כלכלית
מי שמתחיל עם בני ה' יענשהתמוטטות כלכלית תחזיר את ספרד אחורה מאות שנים. אם אתם רוצים לדעת כמו איזה מדינה היא תיראה מבחינה כלכלית, אז בערך כמו גאנה.
טראמפ מפעיל כאן את שיטת ג'ורג' בוש ג'וניור: 'מי שלא איתנו, נגדנו'.בקרוב ספרד תחזור לימי הביניים, בלי סחר עם ארה"ב היא תתמוטט כלכלית
זאת השפה היחידה שחלאות מבינים, שפת הכוח
ומה הלאה?זאת השפה היחידה שחלאות מבינים, שפת הכוח![]()
ספרד במסלול כניעה. השאלה היחידה הייתה אם היא נכנעת לציר הרשע והטרור, או לצד של הטובים ולטראמפ. היא בחרה בהתאם לטובתה וטוב שכך.
ברור שבחרה לדאוג לעצמה, ולא באמת תומכת בטארמפ.ספרד במסלול כניעה. השאלה היחידה הייתה אם היא נכנעת לציר הרשע והטרור, או לצד של הטובים ולטראמפ. היא בחרה בהתאם לטובתה וטוב שכך.
לגיטימי בעיני, שהיא דואגת לעצמה. במיוחד אם היא בעצמה לא רואה סכנה לעצמה מאירן (טעות לדעתי, אבל 'רחוק מהעין רחוק מהלב'. הסכנה האירנית לא באמת מורגשת באירופה, על אף שהיא ממשית לחלוטין ואירן מאיימת על אירופה באופן רציני לחלוטין, גם אם זה בטווח הארוך).ברור שבחרה לדאוג לעצמה, ולא באמת תומכת בטארמפ.
הבדל משמעותי בין קנדה לספרד: קנדה עשירה באוצרות טבע שכל העולם מעוניין בהם, קנדה לא צריכה לדאוג יותר מדי.לגיטימי בעיני, שהיא דואגת לעצמה. במיוחד אם היא בעצמה לא רואה סכנה לעצמה מאירן (טעות לדעתי, אבל 'רחוק מהעין רחוק מהלב'. הסכנה האירנית לא באמת מורגשת באירופה, על אף שהיא ממשית לחלוטין ואירן מאיימת על אירופה באופן רציני לחלוטין, גם אם זה בטווח הארוך).
רק מצאתי לנכון לציין שבכל מקרה, כל דרך שהיא הייתה בוחרת, היא מסלול של כניעה (ואז כבר עדיף לה להיכנע לארה"ב ולא לציר הרשע). בשביל לא להגיע למסלול הזה היה עליה להסכים לשימוש בבסיסיה מבלי שזה ייעשה בדרך בה זה נעשה בסוף (קרי כניעה לטראמפ). אבל כבר מאוחר מדי בשביל זה.
היום זה ספרד, מחר זה קנדה*. מסתבר שמצבם של חובבי הגלות בפורום לא מי יודע מה.
* או שזה היה כבר במידה מסוימת.
ראשית ברור ההבדל בין המדינות. סתם ירדתי עליך והעמדתי אותך באותה שורה עם @אבי בן 1231 לאור ההגנה הדומה שאתם מפעילים, כל אחד מהזווית שלכם, על המדינות שהזכרנו למעלה.הבדל משמעותי בין קנדה לספרד: קנדה עשירה באוצרות טבע שכל העולם מעוניין בהם, קנדה לא צריכה לדאוג יותר מדי.
אבי, לאחרונה, הפסיק לשבח את ספרד לאחר שראה את השינויים שנעשו שם עקב האנטישמיות הגוברת מהאסלאמיים.ראשית ברור ההבדל בין המדינות. סתם ירדתי עליך והעמדתי אותך באותה שורה עם @אבי בן 1231 לאור ההגנה הדומה שאתם מפעילים, כל אחד מהזווית שלכם, על המדינות שהזכרנו למעלה.
עם זאת אם כבר נכנסת לגופו של ענין, אני לא בטוח שדי באוצרות טבע כדי לא לייחס רצינות לעניין ואולי אף עד כדי השוואה ראויה בין קנדה לספרד. נדמה לי* שבהינתן אפשרות/סכנה להפסקת הסחר עם ארצות הברית, קנדה תעדיף לוותר על כבודה, להיכנע לכוחנות הטראמפיסטית ולקבל את דרישותיו. זאת גם אם תיאורטית היא יכולה להסתדר בלעדיו בדרך כזאת או אחרת.
* ואם אינני טועה זה גם מה שקרה בפועל כבר בעבר, כך שאין צורך לנחש או לנבא עתידות.
קנדה לא צריכה לדאוג, ולא לחפש צרות.הבדל משמעותי בין קנדה לספרד: קנדה עשירה באוצרות טבע שכל העולם מעוניין בהם, קנדה לא צריכה לדאוג יותר מדי.
כשהטריטוריה שלך שורצת מחבליםהבדל משמעותי בין קנדה לספרד: קנדה עשירה באוצרות טבע שכל העולם מעוניין בהם, קנדה לא צריכה לדאוג יותר מדי.
מרוב שלא צריכה לדאוג יותר מדי, כבר חלקם רוצים להיכלל בתור מדינה בארה"בהבדל משמעותי בין קנדה לספרד: קנדה עשירה באוצרות טבע שכל העולם מעוניין בהם, קנדה לא צריכה לדאוג יותר מדי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.