בקיצר

מצב
הנושא נעול.

catmike

New member
בקיצר

בקיצר
הוצאתי עכשיו פטור מעמידה ממושכת ומישיבה ממושכת שאומר בעצם פטור משמירה. האם זאת יכול להיות סיבה מוצדקת בשביל הפרת חוזה ושלא לשלם את הקנס. (רופאה משפחה נתן לי מסמך שרשום בו: מאז שהתחיל לעבוד בשמירה- ישיבה ועמידה ממושכת כאבים עזים בגב. להמנע מעמידה וישיבה ממושכת.

שיר ורד

New member
אישור כזה יכול להיות סיבה מצוינת

בקיצר
הוצאתי עכשיו פטור מעמידה ממושכת ומישיבה ממושכת שאומר בעצם פטור משמירה. האם זאת יכול להיות סיבה מוצדקת בשביל הפרת חוזה ושלא לשלם את הקנס. (רופאה משפחה נתן לי מסמך שרשום בו: מאז שהתחיל לעבוד בשמירה- ישיבה ועמידה ממושכת כאבים עזים בגב. להמנע מעמידה וישיבה ממושכת.
להתפטרות , אך עדיין לא תבטל את זכותו של המעסיק לקבלת פיצוי בגין הכשרתך. מן הסתם, סיבת התפטרות זו תלקח בחשבון בחישוב סכום הקנס שתצטרך לשלם.

catmike

New member
הבנתי. שאלה אחרת

להתפטרות , אך עדיין לא תבטל את זכותו של המעסיק לקבלת פיצוי בגין הכשרתך. מן הסתם, סיבת התפטרות זו תלקח בחשבון בחישוב סכום הקנס שתצטרך לשלם.
הבנתי. שאלה אחרת
אני לא אגיד להם שאני מתפטר, אני אגיד שאסור לי לשמור. והם כבר בעצמם יפטרו אותי.

catmike

New member
כאילו שאני לא מתפטר אך

כאילו שאני לא מתפטר אך
לא הולך לעשות את מה שאסור לי לעשות מבחינה רפואית: לשמור. ובטח שאחרי זה החברה לא תצטרך אותי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה