מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
בסרטון של גיא פלג, הטמבל הפחדן הזה טישטש את המקל מטאטא שנידחף מצד לצד...
להעביר ל 16:10
נערך לאחרונה ב:
דאגתך לנוחבות ולדמיונות השמאל נוגעת ללבבסרטון של גיא פלג, הטמבל הפחדן הזה טישטש את המקל מטאטא שנידחף מצד לצד..
זה עובדה,במקרה אלאור עזריה,הוא קיבל הלם מהאירוע של הפיגוע של המחבל והחליטדאגתך לנוחבות ולדמיונות השמאל נוגעת ללב
קודם כל בסרטון של גיא פלג לא רואים שום מקל נדחף לשם.זה עובדה,במקרה אלאור עזריה,הוא קיבל הלם מהאירוע של הפיגוע של המחבל והחליט
בצורה לא מודעת לחסל אותו - אינסטינקט הגנה/נקמה כמעט טבעי.
במקרה שדה תימן הם החליטו לנקום/להגן מפגיעות עתידיות שלו.
הימנים כועסים שהשמאל לא מוותר על האירוע ונותן להם לנקום בשקט.
זה חלק מהקנוניה,בכוונה עשו טשטוש שתהיה עמימות וכל אחד יחליט לפי משאלות ליבו/נטיותיו הפוליטיות.קודם כל בסרטון של גיא פלג לא רואים שום מקל נדחף לשם.
כשיראו נדבר
נו, ברור, המותקף היכה עצמו עד זוב דם, שבר לעצמו צלעות, ניקב ריאתו, ניקב לעצמו חלחולת, קרע את פי-טבעתו...והקדושים והטהורים הופתעו ולא היה סיפק בידם לעכב בעדו...כמה טמטום אתה מסוגל להפגין?!קודם כל בסרטון של גיא פלג לא רואים שום מקל נדחף לשם.
כשיראו נדבר
ועדיין למרות שאני מוכרז ע"י חברי הפורום כשמאלני אני לא מרחם על אף נוחבא ומאחל לכולם למות ביסוריםנו, ברור, המותקף היכה עצמו עד זוב דם, שבר לעצמו צלעות, ניקב ריאתו, ניקב לעצמו חלחולת, קרע את פי-טבעתו...והקדושים והטהורים הופתעו ולא היה סיפק בידם לעכב בעדו...כמה טמטום אתה מסוגל להפגין?!
היית שם וראית?נו, ברור, המותקף היכה עצמו עד זוב דם, שבר לעצמו צלעות, ניקב ריאתו, ניקב לעצמו חלחולת, קרע את פי-טבעתו...והקדושים והטהורים הופתעו ולא היה סיפק בידם לעכב בעדו...כמה טמטום אתה מסוגל להפגין?!
זה משום שעד בן גביר ביבי לא חוקק עונש מוות שמאפשר נקמה אמיתית ועונש אמיתי, בשביל מפלצת עם ד.נ.א. אנושי, כלא הוא לא עונש!!!!!!!!!!זה עובדה,במקרה אלאור עזריה,הוא קיבל הלם מהאירוע של הפיגוע של המחבל והחליט
בצורה לא מודעת לחסל אותו - אינסטינקט הגנה/נקמה כמעט טבעי.
במקרה שדה תימן הם החליטו לנקום/להגן מפגיעות עתידיות שלו.
הימנים כועסים שהשמאל לא מוותר על האירוע ונותן להם לנקום בשקט.
עכשיו כשיש בן גביר 3 שנים, יש כבר תוק כזה?זה משום שעד בן גביר ביבי לא חוקק עונש מוות שמאפשר נקמה אמיתית ועונש אמיתי, בשביל מפלצת עם ד.נ.א. אנושי, כלא הוא לא עונש!!!!!!!!!!
על נייר כן.עכשיו כשיש בן גביר 3 שנים, יש כבר תוק כזה?
להזכיר לך החוק לא חוקק...זה משום שעד בן גביר ביבי לא חוקק עונש מוות שמאפשר נקמה אמיתית ועונש אמיתי, בשביל מפלצת עם ד.נ.א. אנושי, כלא הוא לא עונש!!!!!!!!!!
אין לי מושג על איזה סרטון או טשטוש אתה מדבר, אבל אין כל ראיה שמאששת טענה זו (וספק אם 'הקורבן' עצמו בכלל השמיע אותה מתישהו). סתם לידיעתך.בסרטון של גיא פלג, הטמבל הפחדן הזה טישטש את המקל מטאטא שנידחף מצד לצד...
לא רואים שם כלוםבסרטון של גיא פלג, הטמבל הפחדן הזה טישטש את המקל מטאטא שנידחף מצד לצד...
אחי הם דחפו לו,די עם ההכחשה.הראש שלך בתחת.![]()
אם יורשה לי לדייק את דבריך, רופא אחד בודד העלה אפשרות של פגיעה כזאת, אל מול רופאים נוספים שהכחישו אותה. אמנם הרופא בו מדובר אכן מוכר כאיש שמאל, אך מעבר לכך, היותו בודד מול רבים די בה לכאורה כדי שלא לקבל את חוות דעתו באופן בלתי מסויג ו/או להתבסס עליה בהבעת עמדה נחרצת ופוזיטיבית שכך היה כביכול. ענין פשוט של הגינות והוגנות, לא צריך שום דבר מעבר לכך (אבל לך תמצא את זה בדיון עם מגמתיים-תוקפים פבלובים שלעולם יקבלו את עמדת הערבי אל מול עמדת הישראלי, חייל צה"ל או אחר).מעניין שרק הרופאים השמאלנים ראו פגיעה ואילו יתר הרופאים לא ראו כלום..
כרגיל השמאל השקרן ממשיך לשקר
ממתי עובדות עיניינו את השמאל??אם יורשה לי לדייק את דבריך, רופא אחד בודד העלה אפשרות של פגיעה כזאת, אל מול רופאים נוספים שהכחישו אותה. אמנם הרופא בו מדובר אכן מוכר כאיש שמאל, אך מעבר לכך, היותו בודד מול רבים די בה לכאורה כדי שלא לקבל את חוות דעתו באופן בלתי מסויג ו/או להתבסס עליה בהבעת עמדה נחרצת ופוזיטיבית שכך היה כביכול. ענין פשוט של הגינות והוגנות, לא צריך שום דבר מעבר לכך (אבל לך תמצא את זה בדיון עם מגמתיים-תוקפים פבלובים שלעולם יקבלו את עמדת הערבי אל מול עמדת הישראלי, חייל צה"ל או אחר).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.