בקבוקים

האכלה בבקבוק

שלום, הבת שלי בת 3 חוד'' ואני מניקה מלא, אני רוצה להתחיל להרגיל אותה לשתות גם מבקבוק, אז אני שואבת.בפעמים הראשונות זה הצליח, ובזמן האחרון (כבר נסיתי פעמיים בתק'' האחרונה) היא מתחילה לאכול ואז אחרי קצת זמן היא מתחילה לצרוח. לי נראה שזה בגלל שהחור קטן מידי ולא יוצא לה מספיק והיא צריכה מאוד להתאמץ. איך אני אדע אם להגדיל את החור ולאיזה גודל ואם זה בכלל זה? בקיצור מה לעשות? תודה ויום טוב שני

ldkoren

New member
בבקבוקי אוונט

אם את עם פיה מס' 1 תעברי לפיה מס' 2. אם נרגעה ואוכלת הצלחת! אם לא אז הסיבה היא אחרת...

ysg

New member
בקבוקים

מישהי יודעת מה השם של הבקבוק שמדמה הנקה הבקבוק שהלוחשת לתינוקות עובדת איתו

didu88

New member
לא יודעת במה הלוחשת משתמשת

אבל הפטמה של בקבוקי MAM היא מאוד רכה ודומה מאוד לדבר האמיתי.. אנחנו מאוד מרוצים מהבקבוקים, גם יפים וגם נעימים, הקטנה שלנו (יונקת בדרך כלל) לא הסכימה לאכול משום בקבוק אחר. צריך רק להקפיד להבריג את החלקים טוב על מנת שלא יהיו טיפטופים.

ysg

New member
איפה אפשר לקנות אותו

פשוט לבת של בת דודה שלי יש ריפולוקס

לרוויה

New member
נראה לי שחברת מדלה משווקת אותו

בכנס הנקה שהייתי מזמן הם הציגו גם את הבקבוק הזה. לא רכשתי עדיין אז אני לא יודעת איפה למצוא

didu88

New member
אני בדר"כ סומכת על תחושת בטן של

אמא ולכן באמת מצטרפת להמלצה להחליף את הפטמה למס' 2 (יש לכל החברות אם איני טועה, אני משתמשת ב-MAM). אם לא יכול להיות שיש לה עדיין כאבי בטן (שאצלנו חלפו לקראת הארבעה חודשים), לעשות הפסקה ולנסות להציע בקבוק יותר מאוחר.

למעלה