בצק שק"ם - כדאי להוסיף לחומרים גם אבקת אפיה??? מה מטרתה??? האם אבקת אפיה משפיעה על טעם הבצק???
א אתי@ New member 12/2/02 #1 בצק שק"ם - כדאי להוסיף לחומרים גם אבקת אפיה??? מה מטרתה??? האם אבקת אפיה משפיעה על טעם הבצק???
ש שושקה@ New member 12/2/02 #2 לא צריך (היי אתי ../images/Emo8.gif ) בצק שק"ם כשמו כן הוא: שמנת קמח מרגרינה. לא צריך להוסיף שום דבר. אפשר להחליף את השמנת בלבן/אשל ואת המרגרינה בחמאה (לפי מצב הדיאטה)
לא צריך (היי אתי ../images/Emo8.gif ) בצק שק"ם כשמו כן הוא: שמנת קמח מרגרינה. לא צריך להוסיף שום דבר. אפשר להחליף את השמנת בלבן/אשל ואת המרגרינה בחמאה (לפי מצב הדיאטה)
ש שושkה New member 13/2/02 #7 הי שלגו, זו לא אני.... זו מתחזה ... סתאאאאאםםםםםםםםםם.... אבל זו באמת לא אני. כנראה שהכינוי פופולרי?! יום טוב
הי שלגו, זו לא אני.... זו מתחזה ... סתאאאאאםםםםםםםםםם.... אבל זו באמת לא אני. כנראה שהכינוי פופולרי?! יום טוב
א אתי@ New member 12/2/02 #4 ../images/Emo51.gif (היי ../images/Emo8.gif ) מישהו יכול להסביר לי קצת על אבקת אפיה - מה מטרתה ומה טעמה תודה מראש מאתי@ (חסרת הניסיון... )
../images/Emo51.gif (היי ../images/Emo8.gif ) מישהו יכול להסביר לי קצת על אבקת אפיה - מה מטרתה ומה טעמה תודה מראש מאתי@ (חסרת הניסיון... )
ק קושוש2 New member 12/2/02 #5 מטרת אבקת האפיה היא להתפיח את הבצק (קמח תופח מאליו מכיל קמח + אבקת אפיה). לגבי הטעם - לא טעמתי כמו שלא טעמתי קמח או סולת לדוגמא
מטרת אבקת האפיה היא להתפיח את הבצק (קמח תופח מאליו מכיל קמח + אבקת אפיה). לגבי הטעם - לא טעמתי כמו שלא טעמתי קמח או סולת לדוגמא