בצק שק"ם - כדאי להוסיף לחומרים גם

אתי@

New member
בצק שק"ם - כדאי להוסיף לחומרים גם

אבקת אפיה??? מה מטרתה??? האם אבקת אפיה משפיעה על טעם הבצק???
 

שושקה@

New member
לא צריך (היי אתי ../images/Emo8.gif )

בצק שק"ם כשמו כן הוא: שמנת קמח מרגרינה. לא צריך להוסיף שום דבר. אפשר להחליף את השמנת בלבן/אשל ואת המרגרינה בחמאה (לפי מצב הדיאטה)
 

שושkה

New member
הי שלגו, זו לא אני....

זו מתחזה
... סתאאאאאםםםםםםםםםם.... אבל זו באמת לא אני. כנראה שהכינוי פופולרי?! יום טוב
 

אתי@

New member
../images/Emo51.gif (היי ../images/Emo8.gif ) מישהו יכול להסביר

לי קצת על אבקת אפיה - מה מטרתה ומה טעמה
תודה מראש מאתי@ (חסרת הניסיון...
)
 

קושוש2

New member
מטרת אבקת האפיה היא

להתפיח את הבצק (קמח תופח מאליו מכיל קמח + אבקת אפיה). לגבי הטעם - לא טעמתי כמו שלא טעמתי קמח או סולת לדוגמא
 
למעלה