אפשר בהחלט להכין מהבצק אוזני פיל
יודעת איך נראה ספר תורה אמיתי? מגולגל כזה משני הצדים לכיוון המרכז? ככה מכינים אזני פיל. לוקחים מלבן בצק. מפזרים עליו סוכר עם או בלי קינמון טחון או קצת קקאו. מרדדים ממש מעט ובעדינות רק כדי שהסוכר ייצמד לבצק. עכשיו את מגלגלים מהבצק, מאחת הדפנות הארוכות שלו עד המרכז, רולדה הדוקה. סיימת צד אחד, את מגלגלת אותו דבר מהצד השני לכיוון המרכז. קיבלת סוג של רולדה שעשויה משתי רולדות קטנות שנפגשות באמצע. את הרולדה הזו מקררים איזה חצי שעה במקפיא שתחטוף מכת קור (רצוי לעטוף בנייר אפייה או ניילון נצמד בעדינות), ואז פורסים עם סכין חדה לפרוסות בעובי חצי סנטימטר או פחות. מניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשרואים פרוסות של שני עיגולים מחוברים. אפשר למרוחח קצת ביצה טרופה ולפזר עוד סוכר מלמעלה, לא חובה. אופים בערך 30 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהבצק זהוב יפה ותפוח. מצננים מעט, משחררים מהתבנית ושומרים בצנצנת או קופסה סגורה אחרי שהעוגיות מתקררות לגמרי. מקווה שעכשיו ההסבר ברור.