בצק סוכר בלינה - לאחרונה יצא לי לרכ

בצק סוכר בלינה - לאחרונה יצא לי לרכ

לקנות בצק סוכר בלינה בסו שף- הוא קצת יותר טעים, קצת יותר יקר, וקצת פחות מסריח- אבל התחושה שלי שהוא פחות גמיש, וכשצבעתי- נשארו מעין חרורחים כאלה שלא נצבעו- יש למישהיא נסיון - עדיף עםם אלכוהול או מים ? אולי לא לשתי מספיק ? אשמח לשמוע מניסיונכן
 
מממ..צבעת עם אבקת צבעי מאכל?

אם כן..אז עדיף לדלל עם אלכוהול. לתת לנוח כמה דקות כדי שיהפוך יותר משחתי..ורק אז להוסיף. לדעתי הבצק הזה דווקא יותר גמיש
 

michelle2113

New member
אמממ..לי יש בבית בלינה

לציפוי עוגות. צבעתי אותו עם צבעי ג'ל ולא הייתה כל בעייה! אולי לא המסת את האבקה עד הסוף? ואולי באמת לא לשת מספיק. אני חושבת שרק את יכולה לדעת מה הבעייה. תעשי נסיונות ותבדקי. לי לא הייתה בעייה עם הבצק (רק עם המחיר).
 

ענתבר

New member
אני עבדתי הרבה עם הבצק הזה...

לרב השתמשתי בצבעים נוזליים ולא באבקה. אבל בכל מקרה לא היתה לי שום בעיה...אולי באמת לא לשת מספיק...
 
למעלה