בפרוס השבוע האחרון של 2015

פרמלה

New member
בפרוס השבוע האחרון של 2015

סיכומים משפחתיים קטנים וממש לא עולמיים של 2015 או סיכומים מכל סוג שעולה על הדעת

פרמלה

New member
ב-2015

לצעירית מלאו 12 ובחלוף הזמן מאז חודש מרץ היא נכנסת בצעדי ענק לעולם המתבגרים. יש רגעים שגם היא עומדת בפתחו של הגיהנום, אבל רוב המקום שם עדיין תפוס עדיין על ידי אחותה הגדולה שממצה את השלב הזה בחיי אדם עד תום.

בכורית, שלומדת במגמת אמנות, הולכת ומשתכללת ומשמחת אותנו מאוד ביכולות שהיא מפגינה.

השנה הכנסנו הביתה פעם ראשונה חיית מחמד שאיננה אוגר או דג - את הארנבון שלנו - והוא התגלה כמקור אושר שמשמח את כולנו.

קטן, משפחתי ושטחי, אבל עוזר מאוד להדוף את הגדול, העולמי, הלאומי והעמוק הלא נחמדים שקורים בחוץ.

אז סיימנו את שלב החיפושים

והיום סיכמנו את תנאי רכישת הבית. יוצאים לדרך חדשה (משנת הלימודים הבאה).
(כולי שלולית...)

שנה לא פשוטה בכלל

עוד שנה שבה הטיפולים לא הצליחו אבל מצד שני כן התקדמו מאוד...
קיוויתי לסיים את השנה בהריון, לצערי זה לא יקרה.
&nbsp
שנה של התמודדויות, שינויים, כעס על הגוף שבוגד בי ומצד שני- שולם עם זה שהריון לא יבוא בקלות.

תודה לכולן

לא קל כל העניין הזה,במיוחד בארץ זרה שהיא לא הבית, רחוק מהחברים התומכים.
ומצד שני-יש פלוסים לעניין הזה שאנחנו גרים רחוק ולא שומעים/רואים את כל הרחמים שנשואים כבר חמש שנים ואין ילדים וכולם כבר מסיקים את המסקנות
.
&nbsp
אני משתדלת להתייחס לזה בהומור ולעבור את כל התהליך הזה צעד אחר צעד ועברתי כל כך הרבה בשנה האחרונה והתגברתי על כל כך הרבה מהמורות בדרך.
&nbsp
אני מאמינה שעוד אהפוך לאמא בקרוב ושנהפוך להיות משפחה...פשוט כל מהמורה כזו עושה אותי פחות ופחות אופטימית.

אמאyyy

New member
אז מה היה לנו?

חילופי עבודה שלי פיטורים בעקבות סגירת החברה, עבודה חדשה ובמקביל פיתוח העסק העצמאי)
אבא של בעלי נפטר (מאוד מבוגר ומאוד חולה)
הבכור סיים שנה ראשונה באוניברסיטה והתחיל שניה. נראה שהוא מצא את מקומו. גם בשדה הזוגיות היו מהפכים אבל עכשיו נראה טוב.
הבת עברה שנה מאוד מאתגרת - מליון מיונים ומבחנים ועכשיו היא במקום שרצתה. יש מקום לשיפור נוסף אבל הוא בקטנה.
תוצאת לואי - אני יצאתי לחופשי. התיכון שלה היה סיוט עבורי ועבור היחסים שלנו. החיים שלי הרבה יותר קלים עכשיו. היו לנו גם כמה ימים משותפים וכיפיים בלונדון.
הצעיר הרביץ זינוק בהתבגרות, לקח על עצמו משימות לא פשוטות ועומד בהן יפה. קצת מסנן אותי מניהול ענייניו (להעיר לבי"ס, להתקשר לצבא וכו') שאצל שני אחיו התרגלתי לחשוב שזה התפקיד שלי, אז אני עדיין בשלבי הסתגלות.
ההורים שלי עברו דירה, שזה שני פרוייקטים שונים: הקשה מנטלית היה לשכנע אותם לעבור לדירה שיותר מתאימה לגילם, והקשה פיזית היה המעבר עצמו. היה קשה מאוד להם וקשה לכל המשפחה שהתגייסה. מזל שהם לא ידעו מראש עד כמה יהיה קשה...
&nbsp
וממש בסוף השנה - בשבת חזרנו בעלי ואני מטיול מאוד מאוד ארוך, למעלה מחודש. החופש הכי ארוך שהיה לי כבוגרת. הילדים הסתדרו כך או אחרת, העבודה לא התמוטטה, האם יש מצב שאני לא מחזיקה את כל היקום על כתפי?
&nbsp
סה"כ - תודה על הכל, שלא יהיה יותר רע

&nbsp
יצא חתיכת ספירת מלאי...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אמאyyy

New member
...

נסענו לניו זילנד. לבעלי היה חודש חופש מהעבודה שהוא צריך לקחת ברצף, אז בחרנו במקום הכי רחוק שאפשר.
מה אומר, באמת קרוב לגן עדן. נופים מדהימים, אנשים מקסימים, הכל שלו ורגוע ורק האופוסומים (איזה סוג של מכרסם) מעיבים על שלוותם עד כדי כך שזה כמעט נחשב בסדר לדרוס אותם...
מאוד נח ונעים לטיל שם, הכל משולט ומאורגן, נקי ומסודר. כמעו את כל המלונות הזמנתי עוד מהארץ, אבל כשעשינו שינויים בהחלט הורדנו את הרמה, כי גם המקומות הכי זולים היו ממש בסדר - נקיים, מאורגנים ועם צוות שעושה מעל ומעבר כדי לעזור.
עשינו טיול מאוד אינטנסיבי, שני האיים, וכמעו כל האתרים המובילים. עשינו הרבה הליכות, התקציב היומי היה לפחות 10 ק"מ וכמעט בכל הימים עמדנו בו ואף עלינו עליו.
קצת עצוב לעזוב מקום ולדעת שרוב הסיכויים שלעולם לא אחזור אליו, אבל גם במחשבה שהוא קיים יש סוג של כיף.
&nbsp
&nbsp

למעלה