אז מה היה לנו?
חילופי עבודה שלי פיטורים בעקבות סגירת החברה, עבודה חדשה ובמקביל פיתוח העסק העצמאי)
אבא של בעלי נפטר (מאוד מבוגר ומאוד חולה)
הבכור סיים שנה ראשונה באוניברסיטה והתחיל שניה. נראה שהוא מצא את מקומו. גם בשדה הזוגיות היו מהפכים אבל עכשיו נראה טוב.
הבת עברה שנה מאוד מאתגרת - מליון מיונים ומבחנים ועכשיו היא במקום שרצתה. יש מקום לשיפור נוסף אבל הוא בקטנה.
תוצאת לואי - אני יצאתי לחופשי. התיכון שלה היה סיוט עבורי ועבור היחסים שלנו. החיים שלי הרבה יותר קלים עכשיו. היו לנו גם כמה ימים משותפים וכיפיים בלונדון.
הצעיר הרביץ זינוק בהתבגרות, לקח על עצמו משימות לא פשוטות ועומד בהן יפה. קצת מסנן אותי מניהול ענייניו (להעיר לבי"ס, להתקשר לצבא וכו') שאצל שני אחיו התרגלתי לחשוב שזה התפקיד שלי, אז אני עדיין בשלבי הסתגלות.
ההורים שלי עברו דירה, שזה שני פרוייקטים שונים: הקשה מנטלית היה לשכנע אותם לעבור לדירה שיותר מתאימה לגילם, והקשה פיזית היה המעבר עצמו. היה קשה מאוד להם וקשה לכל המשפחה שהתגייסה. מזל שהם לא ידעו מראש עד כמה יהיה קשה...

וממש בסוף השנה - בשבת חזרנו בעלי ואני מטיול מאוד מאוד ארוך, למעלה מחודש. החופש הכי ארוך שהיה לי כבוגרת. הילדים הסתדרו כך או אחרת, העבודה לא התמוטטה, האם יש מצב שאני לא מחזיקה את כל היקום על כתפי?

סה"כ - תודה על הכל, שלא יהיה יותר רע

יצא חתיכת ספירת מלאי...