בפעם השנייה אני שואל ...

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
בפעם השנייה אני שואל ... ../images/Emo9.gif

בפעם השנייה אני שואל ...

למישהו יש את הסימולטור של הרכבות microsoft simulator train? אל תדאגו לא אבקש לשלוח לי אותו אבל אבקש לדעת איך נוסעים ברכבת הזאת .. היא יודעת לתת גז אבל לא לעצור ... בחיאת עוד מעט אני אהרוס את כל הרכבות במשחק ... לא חרם עליהם? תנו כיוון ...

טייגרמן

New member
לי יש את המשחק

בפעם השנייה אני שואל ...

למישהו יש את הסימולטור של הרכבות microsoft simulator train? אל תדאגו לא אבקש לשלוח לי אותו אבל אבקש לדעת איך נוסעים ברכבת הזאת .. היא יודעת לתת גז אבל לא לעצור ... בחיאת עוד מעט אני אהרוס את כל הרכבות במשחק ... לא חרם עליהם? תנו כיוון ...
לי יש את המשחק
אתה מדבר על רכבת ספציפית?

טייגרמן

New member
אף פעם לא הסתדרתי על המקשים

באופן כללי,
מה המקשים של הנסיעה קדימה, כיצד עוצרים ליד התחנות מה צריך לעשות שעוצרים וזה
אף פעם לא הסתדרתי על המקשים
אבל אני תמיד משתמש בעכבר כדי לעצור ולהאיץ, אתה פשוט לוחץ עם העכבר על המצערת ומזיז אותה בהתאם (לפעמים יש אחת להאיץ ולעצור ולפעמים יש שתיים, תלוי ברכבת\קטר שאתה בוחר)

tzvika pick

New member
גם אני ניסיתי לשחק קצת עם הסימולטור

בפעם השנייה אני שואל ...

הזה... כעיקרון, יש את המשימה הראשונה שהיא משימת הדרכה, ושם יסבירו לך פחות או יותר מה לעשות כדי להתחיל לזוז וכדי לבלום.

evgeniy2

New member
מישהו יכול להביא לי ?

הזה... כעיקרון, יש את המשימה הראשונה שהיא משימת הדרכה, ושם יסבירו לך פחות או יותר מה לעשות כדי להתחיל לזוז וכדי לבלום.
מישהו יכול להביא לי ?
מישהו יכו לשלוח לי את הסימולטור הזה או להגיד מאיפה אני יכול להוריד אותו ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה