רוב הזמן נח
Well-known member
ב: הוא בעצמו הבוגד.
אני חושב שלפני זה צריך לשאול ברמה הפילוסופיתב: הוא בעצמו הבוגד.
היום כבר ידוע שלנין היה סוכן גרמני שעשה את המהפכה הבולשביקית כדי להוציא את האימפריה הרוסית ממלחמת העולם הראשונה ולהקל על הצד הגרמני. המהפכה הבולשביקית ברוסיה הייתה יוזמה גרמנית.אני חושב שלפני זה צריך לשאול ברמה הפילוסופית
האם בכלל תיתכן תיאוריית קונספירציה ?
מה הכוונה
יש מי ששולל תיאוריות קונספירציה באופן מוחלט
( כמו שיש מי שמכור להמצאת תיאוריות כאלה )
האם התקיימו אי שם ומתישהו תיאוריות קונספירציה או דברים שלו היו ידועים היו מעלים חשד לקיומו של קונספירציות .
ברגע שאתה פותח את המוח והלב לעצם היתכנות, או אז רק אז יש להמשיך את הדיון .
שידוע לכולם שזה קנוניה זה כבר לא רלוונטי ולכן הרינגטון ושות'היום כבר ידוע שלנין היה סוכן גרמני שעשה את המהפכה הבולשביקית כדי להוציא את האימפריה הרוסית ממלחמת העולם הראשונה ולהקל על הצד הגרמני. המהפכה הבולשביקית ברוסיה הייתה יוזמה גרמנית.
גם ידוע שצרפת מימנה את מלחמת העצמאות האמריקאית.
גם ידוע שהבריטים תמכו בשוד ימי כדי להחליש את כוחה של ספרד באמריקה.
וגם ידוע שכשרומא תמכה ביהודה המכבי זה לא היה מתוך אהבת יהודים או זעזוע מגזרות אנטיוכוס אלא כדי להחליש את האימפריה היוונית הסלווקית וכבר אז הרומאים שמו עין על השטח הזה.
גם ידוע שהרפרומה הכלכלית של חרוש'וב הוכשלה בכוונה כדי לגרום לרעב ולהדיח אותו.
כך שיש תיאוריות קונספירציה, אבל יש מקרים בהם כבר ידוע שהייתה קוסנפירציה.
ברור שיש קונספירציות וכבר נחשפו כאלה בעבר. אני ממליץ לך לבדוק במילון מה פירוש המילה.אני חושב שלפני זה צריך לשאול ברמה הפילוסופית
האם בכלל תיתכן תיאוריית קונספירציה ?
מה הכוונה
יש מי ששולל תיאוריות קונספירציה באופן מוחלט
( כמו שיש מי שמכור להמצאת תיאוריות כאלה )
האם התקיימו אי שם ומתישהו תיאוריות קונספירציה או דברים שלו היו ידועים היו מעלים חשד לקיומו של קונספירציות .
ברגע שאתה פותח את המוח והלב לעצם היתכנות, או אז רק אז יש להמשיך את הדיון .
הם חלק מהבוגדים,כמו ערוץ 14,ביבי וראשי מערכת הביטחון...אז נראה שמומחה הקנוניות בבעיה
![]()
כן, זה ברורהם חלק מהבוגדים,כמו ערוץ 14,ביבי וראשי מערכת הביטחון...
אז ברור שישקרו.
ברור לגמרי אבל אתה לא מספיק חכם להבין את זה.כן, זה ברור![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.