בעקבות היום המזופת שלי

CUTEX

New member
בעקבות היום המזופת שלי

היום לא היה יום טוב . למעשה היום היה די חרא . קרה מקרה שרק לכם אני אוכל לספר . זה קצת מזכיר את מה שאילונה רשמה . היום הייתה לנו שתית יומהולדת במשרד לבוסית שלי . היו בורקסים וסלטים חומוס , טחינה , לבנה . מלא פיתות . הייתה גם עוגה עם קצפת . ראיתי את כל האוכל ואמרתי לעצמי לא . ואם כבר אז רק בורקס אחד כדי להשביע - להראות שאני אוכלת וזהו . לא להגזים . בקשה מוגזמת מדי . התחלתי עם הבורקס ואכלתי עוד 5 אחרי . המשכתי לסלטים יחד עם הפיתות . וכמובן לא יכולתי לא לקנח בעוגה . מתתי ללכת להקיא . מה עושה ? אני במשרד עם אנשים . מה אם יריחו ? מה אם ישמעו ? מה אם מישהו ירצה בידיוק להשתין ? אז לא הלכתי להקיא . הייתי עם שמלה צמודה וכל הזמן הזה אני מחזיקה את הבטן כאילו אני בהריון . מתאפקת . . .עוד קצת . . .די . .. לא יכולה יותר . חייבת . הלכתי להקיא . אני יודעת שלא הקאתי הכל וזה שיגע לי את השכל ונרגעתי טיפה . יותר מאוחר שכבר נשארנו ממש מעט במשרד ונשאר המון אוכל - שוב הלכתי ואכלתי והפעם בהיסטריה . שוב מחכה . שוב משתגעת . שוב מקיאה . מגיעה הביתה ( רקע קטן : ההורים שלי שלושה ימים האחרונים באילת והבולמוסים כמובן גדלו ) והזמנתי את אחותי לבוא . ביקשתי שהיא תזמין לי פיצה . הזמנו . משפחתית ענקית . היא אכלה שתי חתיכות אני את השאר . שוב הולכת להקיא . יום קשה היה לי היום . דיי . .. שיעבור . שיגמר . שיפסיק . . .

הרקדנית

New member
לייחל שכל יום יגמר כבר,

כמה מוכר וכמה נורא..

*גלית מוסיפה קצת אופטימיות*

טלי מחכה שייגמר היום, כי לגלית קשה להירדם ואז היא תריכה להתקשר ולדבר איתה (בלה בלה-ים) עד שהיא תירדם לה תוך כדי

CUTEX

New member
אמממ

לשמחתי או לצערי היה לי יום עמוס אש בעבודה ופשוט לא הרגשתי את הזמן טס . כמובן לא אכלתי אז לא הקאתי בעבודה . ההורים שלי חזרו מאילת אז עכשיו בכלל יותר טוב לי . כמה שאין לי כוח בשבילם די מעודד אותי שהם פה . מחר אני ביום חופש ואני אולי הולכת להסתפר ( ניחום קטן ) והולכת לבקר כמה אנשים שלא ראיתי חצי שנה . . .אני מקווה שיהיה טוב . היום קצת יותר טוב . אין מה לעשות . יש ימים טובים ויש ימים חרא . אתמול היה חרא . מחר יהיה יום טוב . מבטיחה . אוהבת ותודה על כל הדאגה . מה הייתי עושה בלעדיכם ?

CRAZYIT

New member
../images/Emo24.gif

מחכה לדבר איתך כאן היום >באייסי!!! - ולא לפספס כמו הימים האחרונים!< ולראות שהיום שלך עבר נעים יותר... יש ימים קשים.. ויש ימים הרבה יותר טובים!!! כן יירבו!!!!!

eeyore4u

New member
זהו היום הזה כמאט ונגמר

מחר יום חדש מקווה שיהיה יותר טוב לכולנו

yonaty

New member
../images/Emo7.gifכל הימים הם קשים מנשוא ../images/Emo14.gif

זמן רב לא הייתי כאן בידיוק מהסיבה הזו שהמחלה השטלתה עליי בלי רחמים ואין לי ולו רק שעה אחת של נחמה שאוכל להגיד שהיתה לי שעה אחת ביום נחמדה או יותר טובה , הכל כל כך קשה במחלה הזו ואין מוצא , אין נקודת אור בחושך שמסביב טבעת החנק הדוקה סביב , די לא יכולה יותר לסבול את עצמי שונאת , שונאת , שונאת לאכול פרורים ולהקיא או לשלשל שונאת להרגיש את האוכל בתוכי ניגעלת מעצמי בעיקר שצריך לאכול .וכולם סביב בורחים משאירים אותי ימים ושעות ולילות לבד כל כך לבד ואם הם איתי אז רק כועסים עלי כל הזמן ומוכיחים , לא מבינים אותי רק את עצמם , איזה משפחה מגעילה יש לי הו אלוהים רק אותי הוא לא שומע ונותן לי כך לדעוך עם המון סבל לא יתואר , כמה עוד אפשר ? ראי ראי שעל הקיר !מי הכי שמנה ומפגרת בעיר ?והתשובה הרי ברורה וידועה לכ - ו - ל - ם זו : אני ואין אחרת פרה קיבוצניקית עם כובע טמבל

CRAZYIT

New member
../images/Emo24.gif....

בהחלט זמן רב לא היית כאן...
לו היה לי אבקת קסמים כזו.. אז מזמן הייתי מפזרת כדי שיהיה לכולם יותר קל וטוב. תחזיקי מעמד!!! קרייZית

yonaty

New member
|../images/Emo7.gifכן החיים שלי קשים מנשוא ובכלזאת

אז היום לקחתי את עצמי בידיים והחלטתי ליסוע לראשל"צ לעשות קעקוע . קעקוע שיסמל את הכל וגם את המקום בו אני מטופלת ובאופק רחוק על רקע כחול מהמם זורחת לה שמש שתישלח את קרניה אלי ותאיר לי את דרכי וחיי -- הלוואי . בינתיים רק הקעקוע על ידי כל כך אופטימי לא מה אני מרגישה עם עצמי . הוא גם נועד לעזור לי בהחלטה שהחלטתי להפסיק לחתוך חתכים עמוקים וכואבים כי מגיע לי רק לסבול ולכאוב ומהיום יש על הצלקות והחתכים קעקוע יפהיפה ,מדהים ומהמם שמותבע על ידי ואותו לא אחתוך ולא אהרוס , הוא גם עלה כמה מאות אז זהו הפסקתי לחתוך סוף נ-ק-ו-ד-ה.כך יפית - ג אומרת וגם אני .די להרס העצמי והשינאה כל פעם שרע רק להעיף מבט לקעקוע ולקחת ממנו את האופטימיות שהוא משדר . לילה טוב לכולם וסוף שבוע מהנה וקל .

למעלה