panter the gangster
New member
בעע..פחד. אמור להיות לי יום חמישי
טסט. והיה לי היום שיעור. נראה לי המורה שלי היה עצבני, כי הוא העיר על כל דבר. שתבינו. הייתי רחוק 50 ס"מ מהקו של הנתיב הוא צועק לי שאני סוטה. והדבר הכי מוזר...הגענו לצומת רגילה (+) אני באתי מלמעלה והוא אמר שמאלה..הייתה מכונית בשמאל(כל הצומת הייתה מורכבת מכבישים דו סטריים)..ראיתי שיש לו תמרור תן זכות קדימה אז נסעתי..ואז הוא שואל אותי למי הייתה שם זכות קדימה..ואני התחלתי להתבלבל ,חשבתי אולי הוא רוצה לבלבל אותי..או אולי עשיתי טעות..ואז הוא התעצבן שאני לא חושב לפני שאני עושה משהו...ואיך אני מגיע לצומת בלי להיות בטוחלמי יש זכות קדימה...ותבינו הזכות הייתה שלי! פעלתי נכון, אבל הוא התעצבן מהמחשבות שלי
ועוד כל מיני שטויות ממש קטנות שהוא גרם לי להרגיש כמו בשיעור ראשון שוב. שאלתי אותו למה הוא בכלל מגיש אותי אחרי כל ההרצאות האלה..הוא אמר שאני ידוע לנהוג כבר ואני יודע את כל החומר, כי היו לי שיעורים מושלמים. וכל הטעיות שלי זה בגלל שאני לא שם זין ולא מנתח דברים, וזה לא נכון..אני באמת מנסה. מה לעשות? מפחד מהטסט...אני רואה את עצמי נכשל.... ההמורה לא בדיוק מר מוטיבציה. וסתם שתדעו אין לו עניין למשוך אותי...הוא עושה לי מחיר מיוחד..מרוויח עלי אולי 10-5 אחרי כל הניקויים....וכל שעה איתי לוקחת לו זמן מאנשים אחרים..ולא חסרים לו תלמידים. אמאלה. טסט ראשון. מפחיד. לא יושן . לא אוכל. ועוד דבר לסיום. אני מרגיש לפעמים שהשעה של השיעור משפיעה עליו. לדוגמא ישעור בשעה 10 בבוקר לא הולך משהו. לעומת זאת 2 ו40 בצהררים אני מפגיז. מה איתכם? יש לכם תקטעים האלה?
טסט. והיה לי היום שיעור. נראה לי המורה שלי היה עצבני, כי הוא העיר על כל דבר. שתבינו. הייתי רחוק 50 ס"מ מהקו של הנתיב הוא צועק לי שאני סוטה. והדבר הכי מוזר...הגענו לצומת רגילה (+) אני באתי מלמעלה והוא אמר שמאלה..הייתה מכונית בשמאל(כל הצומת הייתה מורכבת מכבישים דו סטריים)..ראיתי שיש לו תמרור תן זכות קדימה אז נסעתי..ואז הוא שואל אותי למי הייתה שם זכות קדימה..ואני התחלתי להתבלבל ,חשבתי אולי הוא רוצה לבלבל אותי..או אולי עשיתי טעות..ואז הוא התעצבן שאני לא חושב לפני שאני עושה משהו...ואיך אני מגיע לצומת בלי להיות בטוחלמי יש זכות קדימה...ותבינו הזכות הייתה שלי! פעלתי נכון, אבל הוא התעצבן מהמחשבות שלי