בעע.. מה שעבר עליי אתמול(חצי ../images/Emo32.gif)
לא היה לי אתמול(או אם נדייק.. היום בבוקר) יום מגניב במיוחד... ולא היה לי מה לעשות.. אז.. החלטתי לראות בפעם הראשונה בחיי את ארמגדון.. (נשמע מצחיק אבל זאת האמת) אז ראיתי... והסרט הסתיים ב8 בבוקר (לא ראיתי בדיוק מ5 בבוקר) זה היה כל כך מרגש!!! אני כמעט בכיתי בסוף .. ועברה בי צמרמורת .... לא יודע למה.. אני כזה
היה עצוב מצד אחד, ומרגש מצד שני, שאבא של ליב בסרט היה מוכן למות בשביל שהשאר יחיו ... בשביל שארוסה של ליב יתחתן איתה..(בעעע שכחתי שמות של דמויות..)... איך היה עצוב לי מהפעם האחרונה שליב ראתה את אביה ובכתה.. בטלוויזיה הזאת...
.. והחתונה.. ברקע IDWMAT... והתמונות של הניספים מהמעבורת ... הייתי מצד שני מאושר לראות את ליב מתחתנת .. עצוב מצד שני ממות אביה... סרט מרגש ביותר! כך שמי שלא ראה(ולא נראה לי שיש אחד כזה ביקום) שיראה!! (להכין גם ממחטות) אחרי זה .. בקושי הצלחתי לישון... פאק נדפק לי השעון הביולוגי
.
לא היה לי אתמול(או אם נדייק.. היום בבוקר) יום מגניב במיוחד... ולא היה לי מה לעשות.. אז.. החלטתי לראות בפעם הראשונה בחיי את ארמגדון.. (נשמע מצחיק אבל זאת האמת) אז ראיתי... והסרט הסתיים ב8 בבוקר (לא ראיתי בדיוק מ5 בבוקר) זה היה כל כך מרגש!!! אני כמעט בכיתי בסוף .. ועברה בי צמרמורת .... לא יודע למה.. אני כזה