בעניין הספר

alon82

New member
בעניין הספר

בואו נשתף את כולם: כל אחד ימציא לו דמות (פייה, שדון,פיקסי, דרואיד וכ´ו) יכתוב לה תיאור ורקע (תתאמו במסרים אם אתם רוצים שדמויות יהיו אחים וכ´ו) המשחק יתחיל כשהיו בו 5 שחקנים ואז אני יתן סיפור פתיחה מסויים עם חלק מהדמויות וכל דמות תגיד מה היא עושה באותו רגע. הבנתם? נ.ב זה נקרא AD&D או פריי פורם (משחקי תפקידים) מי שהבין שיכתוב פרטיי "דמות"

Pixy led

New member
אהם... ../images/Emo81.gif

אני יודעת מה זה AD&D בתור התחלה, וחוץ מזה, נראה לי שאנשים פה מתכננים יותר משהו עיוני...

קטריין

New member
שאלה../images/Emo29.gif

רציתי לשאול עם אני יכולה להכניס דמות של יצור חדש שאני בטוחה שלא שמתם עליו אבל הוא נורא מגניב עם כן אז אספר לכם אליו. שלכם לילך

alon82

New member
זה תלויי איזה יצור זה

תזרימי מידע על היצור

עלפית

New member
אהם...

נדמה לי שפספסתי פה משהו... מתי החלטנו לעשות פה משחק תפקידים? יש פורום מיוחד בשביל זה (מומלץ דרך אגב, אנישם ואני נהנית מאוד) אבל לא נראה לי שזה כל כך מתאים לפורום שלנו...

alon82

New member
לא יודע לי זה נראה

משהוא שימלה פה את הפורום אבל אם את מתנגדת אז לא חשוב

עלפית

New member
אני לא ממש מתנגדת...

אבל נראה לי שאף אחד לא ממש מתלהב מהרעיון. לא צריך לעשות משהו רק בשביל שהפורום "יתמלא". יש הרבה דברים שהיינו יכולה לעשות שהיו מציפים את הפורום אבל הם לא קשורים בכלל.
אני מחפשת אייקון חדש. נמאס לי מהירח.

הסכמה נוספת עם עלפית

כשהתחלתי לכתוב בפורום הזה לא היה דבר יותר רחוק ממני מ"AD&D"... אם הייתי רוצה להתעסק בזה הייתי מצטרפת אל אחי ואל חבריו המשועממים...

קטריין

New member
שלום לך../images/Emo29.gif

בסדר אתן לך את הרקה שלא תנסה לדמין עולם שנמצא מעבר לעולם שלנו עולם שכל יצור שאתה מכיר ולא מכיר חי בו כל שד, פיה וכו´ אז את בעולם הזה חיים ההורנים שהאלים יצרו שם ונתנו להם אלמוות היה להם יופי אדיר כוח כישוף עצום האלים יצרו להם עיר בשמים שעשיה כולה מעננים אז השנים עוברים והדור החדש מכלית שההורנים צריכים לשלוט ולא האלים זקני ההורנים מנסים לשכנע אותם לותר אבל הם לא מקשיבים הם נלחמים באלים ומפסידים וכעונש הם לוקחים להם את האלמוות ומסלקים אותם מהשמים רק זקני ההורנים נשארים בשביל למות שם אבל לפני שמתו כיוון שהם ידעו שגזעם מגיע לסופו הם הטילו כישוף הנשמות הצעירות של ההורנים שלא נולדו עוד אישמרו ויצאו לעולם רק שהעולם ישכח את ההורנים ואז הם לא יצאו ניראים כהורנים אלה הם יבלדו לשאר היצורים (בני-אדם, עלפים, גמדים וכו´) כך ילמדו לישרוד וסימן הזהוי שלהם הוא דמם שבצבע כחול בהיר. זהו סיפורו של היצור שלי עם אתה רוצה לישמוע עוד אז תגיד שלך לילך

עלפית

New member
אז זהו שלא.

כנראה שזו דעתם של הרבה אנשים. זה יכול להיות נחמד אם כל אחד יבנה לו דמות קטנה שהוא יאהב, אולי אפילו יצייר אותה או משהו, אבל משחק תפקידים...? לא כל כך מתאים.

alon82

New member
בסדר תהרגו אותי

וזאו!!! מה קרה?
אז לא מתאים לא חשוב תשאירו אותי בחיים
לא חשוב אל תגיבו ללשונית הזאת יותר

BlueBeIl

New member
אנחנו לא כועסים עליך

אני מצטערת אם זה הרושם שקיבלת. הצעת רעיון, והוא לא מצא חן בעיני כמה אנשים. זהו. לא ביג דיל. תמשיך לנסות בכל אופן!

FM_the_Weird

New member
אם יורשה לי...

הקשר בין AD&D לפרי פורם די לא קיים. אז אני מבקש לא להשמיץ.

FM_the_Weird

New member
שיטות למשחקי תפקידים, קודם כל.

ושנית, זה לא קשור... זה כמו לקרוא לאירי סקוטי או להפך... רק מפני שהשניים על אותו אי לא אומר שהם זהים... או אפילו דומים.

למעלה