בעית משקל נוראית

ליידי10

New member
בעית משקל נוראית../images/Emo7.gif

אני ממש ממש מבואסת. עליתי על המשקל והנורא מכל נגלה. אל תצחקו כי גם זאת יכולה להיות בעיה: ירדתי בערך 4 קילו בשבוע האחרון. אני שוקלת- לא תאמינו 40 קילו. כולם מעירים לי שרזיתי עוד (גם ככה אני רזה מדי). השמלה נזקקת להצרה והכי גרוע, אני נראית ממש רע. אל תגידו לי להתחיל לאכול כי זה כמו להגיד למי שמנסה לרזות להפסיק לאכול. רק רציתי להתבכיין

צמוקיה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

אין לי מילות קסם
אבל לעודד שהכל יהיה בסדר ... אי אפשר להשמין בקלות כמו שהדרך להוריד במשקל היא ארוכה. יש לך עוד 25 ימים ליום המאושר ומה שלא יהיה הוא יהיה מושלם ! אז... לא לנסות להלחם בתחנות רוח

../images/Emo24.gifוואלה? כל אחד והצרות שלו..

ז"א שאם אני אומרת לך הלוואי שתעלי במשקל אמן!! זו לא קללה?

אשרתי

New member
ליידי, אני מזדהה לגמרי

גם אני רזיתי בלי כוונה לפני החתונה, וכולם אמרו שזה לא יפה לי (אני תמיד מרזה לא במקומות הנכונים- במקום לרזות בבטן ובתחת, אני מרזה ישר בפנים, בידיים וכאלה...), והמעצבת של השמלה רצתה להרוג אותי כשכל פעם באתי יותר ויותר רזה. אבל אין מה לעשות, מישהי העלתה פה פעם תאוריה מצוינת שיש אנשים שנוטים להשמנה ואנשים שנוטים להרזיה. וכשיש התרגשות או עצבים או כל דבר דומה, הנוטים להשמנה אוכלים בטירוף, והנוטים להרזיה פשוט לא אוכלים. (ואת בטח לא שמה לב שאת לא אוכלת. גם לי זה היה ככה). בקיצור, ככה אנחנו וזה מה יש. אל תתרגשי. נראה לך שבחתונה שלי מישהו שם לב אם אני קילו פחות או קילו יותר? את תהיי יפה בכל מקרה, ואין לך מה להתבאס.

קודם כל, אני מאלה שתמיד רוצות

לרזות, אז קשה לי להזדהות. אני שוקלת 48 קילו ובתקופות ששקלתי פחות ואמרו שזה לא יפה הייתי מאוד מרוצה, אבל אולי אני לא נורמלית. חוץ מזה, אני יכולה להציע לך שתוסיפי כל מיני דברים לתפריט בצורה לא מכבידה. למשל בסלט את יכולה להוסיף אגוזים או גרעיני חמניות קלופים וחתיכות גבינה מלוחה שמנה וכמובן שמן זית. מכל דבר תבחרי את הגרסה הכי עתירת קלוריות. למשל אחוזי שומן גבוהים בגבינות. שתי משקאות מתוקים במקום מים- כמו מיצי פירות. אולי תסתובבי עם ברים של גרנולה ומידי פעם תקחי ביס. תשתדלי שלפחות כשאת מצליחה לאכול, המזון יהיה עתיר קלוריות. ככה לא תצטרכי להתחיל להוסיף ארוחות ביום (בטח את בלחץ ואין לך סבלנות ויכולת לאכול מסודר), ובכל זאת תאכלי יותר קלוריות. חוץ מזה תזכרי שגם אם אומרים לך שאת נראת לא טוב, ביום החתונה תהיה מאופרת וקורנת, כך שתראי מלאת חיים וחוץ מזה שתזכרי שלמרות הכל, הרבה בחורות בחתונה יקנאו בך על הרזון, אין מה לעשות, אנחנו בחברה שסוגדת לרזון. בהצלחה!

הדאבלים

New member
../images/Emo124.gifאני גם מאוד רזה-

ירדתי במשקל מאוד בזמן האחרון, ולא בגלל החתונה- אני שוקלת
45-46 ק"ג
ולא יכולה לעלות את המשקל הזה כבר כמה חודשים. עשיתי מלא בדיקות והכל תקין.
הרופאה שלי אמרה שזה בגלל הלחץ
(עבודה, לימודים, הורים וכו') היא ביקשה ממני לאכול 4-5 פעמים ביום, ארוחות מלאות בשומן ולא לעשות כל פעילות גופנית... אני מנסה, ומה שחשוב זה שבינתים המשקל לא יורד-
בכל אופן תזכרי שתהיי כלה יפה ושום דבר מעבר לזה לא חשוב...

me too

New member
גם אני ירדתי המון

אמנם יש לי עוד די הרבה זמן לחתונה אבל ירדתי מ 50 קילו בערך ל45 קילו, וכולם אמרו שזה ממש מכוער והאמת היא שזה באמת לא היה הכי יפה וכל הבגדים נפלו ממני, אבל מה לעשות זה ממש לא היה בכוונה, אבל התחלתי לאכול עוגיות ועוגות וגלידות עם קצפת וספגטי וכל מה שהתחשק לי בלי לדפוק חשבון ובלי להתחשב בשעות ובארוחות מסודרות, ואכן הצלחתי לעלות באיזה 2 - 3 קילו, אז אם את יכולה ויש לך חשק תאכלי הרבה מתוקים ודברים שמנים ובכל מקרה אני בטוחה שאת תהיי כלה יפיפיה, בקשר לזה אין לך מה לדאוג

re3

New member
לי אמרו במדידה (של השימלה )

שהשמנות משמינות והרזות מרזות, נכון לא?

ליידי קבלי המלצה ../images/Emo9.gif

הי ליידי יקרה גם אני רזיתי לקראת החתונה בגלל המתח וההתרגשות עצתי לך ולכל הכלות שכאן לא להתעלם מהמצב ולפנות לרופא המשפחה שיפנה אותכן אפילו לרפואה האלטרנטיבית אין רע בללכת לשיאצו או מסאז' או רפלקסולוגיה בהמלצת רופא המשפחה לקראת החתונה כדאי בחיים בכלל ולקראת היום הגדול (החתונה) להיות רגועים, יפים, שלווים ומאושרים... נכון? הלוואי ויכולתי בעצמי לחשוב על זה לקראת החתונה וללכת לשיאצו כמו שאני הולכת עכשיו. אנחנו הלכנו רק פעם אחת ליום כיף של מסג'ים לקראת החתונה אבל לדעתי צריך להשקיע בזה יותר. אז שיהיה בהצלחה ובמזל טוב לכולכן ...

למעלה