בעית מהירות

Misha345

New member
בעית מהירות

יש לי מחשב די בסדר P4 1.6 GHZ אבל הוא עובד ממש ממש לאט וכל הזמן הCPU עובד על 100%, כלומר הוא מאוד עמוס למרות שאני לא מתקין כמעט תוכנות על המחשב, מה אני יכול לעשות כדי "לנקות" קצת את המחשב אבל בלי לפרמט אותו?

AeroPeek

New member
>>>

סרוק אונליין לוירוסים (אני מאמין שיש לך את GAOBOT) מכאן. את תוצאות הסריקה תשמור פרסם פה.

AeroPeek

New member
>>>

אם הוא היה עובד הייתי מכיר אותו
אבל אני חושב שראיתי אותו פעם, 3 קישורים לסריקות שונות יאפ?

סופרמן!

New member
שיט...

מסתבר שמישהו חשב שגרסה 1.0 של ההודעה הזאת וגרסה 1.1 הן אותו דבר(בגרסה 1.1 היה גם לינק לadaware) וביצע מחיקה, הנה גרסה 1.0 גרסה 1.1 אבדה כנראה במרחבי שרתי תפוז.

xroeeh

New member
מי חשב ככה?

תרשום... נתקן... ואני תמיד יכול להאשים את תפוז...
רועי

סופרמן!

New member
אני מניח שעל מפלצת ההודעות שמעת...

אני מעריך שידה הייתה במעל. כמובן שלא האשמתי את השילוש הקדוש של הפורום:). ערן שחושב שאנשים יכולים לחפש את ADAWARE לבד:) נ.ב קישורים שהם case sensitive מה גרם לתפוז לחשוב שזה רעיון גאוני?

xroeeh

New member
היי היי...

העולם הוא case sensitive, זה windows שעושו אחרת...
רועי

סופרמן!

New member
העולם? וינדוז? יש הבדל?

מחתרת הלינוקס יכולה להמשיך לבצע פעולות התנגדות(שאני תומך בהן לחלוטין), אבל אני לא רואה איך וינדוז נופלת. אגב, מה אתה חושב על הפסיקה האירופית המוציאה את המדיה פלייר מחוץ למערכת ההפעלה? זה נשמע נכון אולי בתיאוריה... אבל עכשיו יבואו acdsee ויגידו שוינדוז צריך להפסיק לתמוך בתמונות, ויבואו ahead ויגידו שוינדוז צריך להפסיק לצרוב, ויצרני תוכנות מחשבונים יודיעו שהמחשבון של מייקרוסופט פוגע להם בעסקים... אין לזה סוף.

xroeeh

New member
~~~>

אני בכלל התכוונתי ש unix ושאר מערכות ההפעלה הם כן case sensitive, אגב, כנל הרבה שפות תיכנות... (ועולם ה unix הוא לא קטן
). תראה, מיקרוסופט היא מונופול, כמונופול אסור לה לנצל את היותה מונופול בתחום אחד על מנת להיות מונופול בתחום אחר, עובדת שילובו של המדיה פלייר ברמה כזו פוגעת באופן ישיר במתחרים, מה שקורה לתוכנות אחרות זה מה שקרה ל netscape מ IE... ברור שהגבול עובר במקום מסויים, אבל אני מאמין שמערכת הפעלה עצמה צריכה לספק כלים בסיסיים בלבד, כלומר כן מדייה פלייר אבל לא תוכנה כמו wmp9 שהוא מערכת שלמה. רועי

meirmcp

New member
תבדוק במחשב שלך וירוסים ותולעים

תריץ על המחשב שלך בדיקת וירוסים תולעים ותוכנות ריגול תסיר את כל מה שהוא ימצא ואז המחשב שלך יהיה רק שלך ויתחיל לרוץ. מומלץ אחר כך לעשות ניקוי ואיחוי בהצלחה מאיר חלפון

meirmcp

New member
בעית מהירות

תריץ על המחשב שלך בדיקת וירוסים תולעים ותוכנות מעקבADWAR 6 יעזור מאוד והוא חופשי ללא תשלום תסיר את כל מה שהוא ימצא לאחר מכן תבצע ניקוי ואיחוי ובהצלחה מקוה שעזרתי מאיר חלפון

Misha345

New member
תודה רבה

לא חשבתי שהעניין בוירוסים אבל זה כן והוירוס כנראה הוא כמו שאייר אמר - גאובוט

למעלה