בעית כיבוי ב-XP , לוח אינטל 845

qazqaz

New member
בעית כיבוי ב-XP , לוח אינטל 845

פנטיום 4. לשונית APM בכלל לא מופיעה בניהול צריכת חשמל, כך שאיני יכול להפעילה. ולא מצאתי כזו גם בביוס. המחשב לא מסכים לכבות את עצמו, וחייבים לכבותו ע"י הכפתור... יש למישהו רעיון?? -תודה מראש...

qazqaz

New member
אולי בכל זאת???

דיסקט

New member
לא מצאתי שום בעייה כזו.

חיפשתי, אולי לאנשים אחרים גם קרה אותו דבר. לא.. לאף אחד כנראה. אולי בכל זאת, בDevice Manager.. בדוק את הגדרות הStandard Computer

גם לי יש אותה בעיה

קראתי באיזשהו מקום כי התוכנה איזי סידי גורמת אותו. מה שברור שאחד מהתוכניות המותקנות איננה מתאימה לאיס פי ולא נסגרת בצורה תקינה.

דיסקט

New member
אה... אז הבנתי. אכן, לתוכנות כמו

Roxio EZ CD Creator בעייה קשה.. כמו כן, גם לתוכנות כמו Zonealarm, אנטיוירוסים מסוגים שונים, נגני דיסקים, משחקים של Sierra וסורקים של UMAX

qazqaz

New member
הממ... לא אמור להיות APM ???

או שזה משהו שכבר נעשה אוטומטית ב-P4 ?? -כי היתה לי בעיה זהה באותה תצורה רק על פנטיום 3, וכך היא נפתרה (הפעלת APM). אני לא חושב שהבעיה היא אחת התוכנות, אבל אבדוק. ולא, אין לי איזי סידי. -אשמח לרעיונות אחרים... (ותודה, בכל אופן
)

qazqaz

New member
../images/Emo10.gif הבעיה לא נפתרה... ../images/Emo10.gif

אשמח להתייחסות בענין APM... ובכלל...

antidot

New member
איזה לוח אם ?

הביוס שלך מעודכן ? לפעמים צריך גם להתקין דרייברים של הלוח אם (דוגמת 815E של אינטל) שנותנים תמיכה בדברים כמו APM, ATA100 וכו´. Antid0t

nisso167

Member
מנהל
גם אני נתקלתי באותה הבעיה.

אומנם עם חלונות 98 הפיתרון באמת בביוס. הורדתי עדכון מהאתר של אינטל וזה פתר לי את הבעיה.כנס לקישור הבא.לחץ על הטב desktop boards יפתח לך תפריט. בחר בסוג המעבד, ובסוג הלוח ותוריד משם עדכון לביוס. יש גם הוראות התקנה. והתהליך לא מסובך. בהצלחה. נסים. הקרדיט כולו לזמיר מ- יתד מחשבים. downloadfinder.intel.com//scripts-df/support_intel.asp

למעלה