בעיקבות הבבקה,,,,מה דעתכם לשרשר

  • פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
בעיקבות הבבקה,,,,מה דעתכם לשרשר

מתכוני מילוי לבבקה????ראיתי לימונית יין וריבה......
 

דני אלה

New member
מליות לבצק שמרים/"פסטו"

מלית אגוזים: 150 גר' חמאה מומסת 1 כוס אגוזים שלמים 1 כוס שקדים גרוסים 1/2 כוס צימוקים 3/4 כוס סוכר 2 כפיות קינמון מורחים בחמאה ומפזרים את האגוזים השקדים הצימוקים והסוכר המעורבב עם הקינמון. מלית שוקולד: 100 גר' שוקולד מומס 200 גר' מרגרינה רכה 1 חלבון 3/4 כוס סוכר 1 כף קפה נמס 4 כפות קקאו מנופה מערבבים את כל חומרי המלית, מורחים על כל עלה. מלית קקאו :1 3 כפות קקאו 6 כפות סוכר 50 גר' מרגרינה 50 גר' שוקולד מרוסק או מגורד 1/2 כפית תמצית וניל 3-4 כפות מים חמים לערבב את כל חומרי המילוי בסיר קטן על להבה קטנה עד להמסה ולצנן. מלית קקאו :2 4 כפות קקאו 1 כפית קפה נמס 4 חלבונים 2 כוסות סוכר 1 כפית תמצית רום את המלית מכינים סמוך לשעת האפיה, מערבבים את הקקאו והקפה ,מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מקפלים את הקקאו לקציפה ומוסיפים את הרום. מלית קקאו :3 50 גר' מרגרינה מומסת 11/2 כוס סוכר 1/3 כוס אבקת קקאו 1 כוס אגוזים קצוצים דק מורחים כל עיגול במעט מרגרינה מומסת בעזרת מברשת, מערבבים את הסוכר והקקאו ומפזרים מעל, מפזרים מעט אגוזים קצוצים. מלית תמרים ואגוזים: 1 קופסה ממרח תמרים ) 400 גר'( 150 גר' אגוזים קצוצים מורחים על כל עלה את ממרח תמרים ומפזרים את האגוזים. מלית ממרח שוקולד ואגוזים: 1 קופסה ממרח שוקולד 150 גר' אגוזים קצוצים מורחים על כל עלה את ממרח השוקולד ומפזרים את האגוזים. מלית ממרח חלבה: 1 קופסה ממרח חלבה 150 גר' אגוזים קצוצים מורחים על כל עלה את ממרח החלבה ומפזרים את האגוזים. מלית פרג: 200 גר' פרג טחון 1/2 1 כוסות סוכר 2 כפות ריבה 50 גר' מרגרינה 1/2 כוס מיץ תפוזים מבשלים את כל מרכיבי המלית ביחד ומצננים. מלית ערמונים: 200 גר' ערמונים 1/2 מיכל שמנת מתוקה 11/2 כפות סוכר קורט מלח מקלפים את הערמונים ומבשלים במים עד להתרככות. מפוררים אותם ומבשלים בחצי מיכל שמנת מתוקה עם הסוכר וקורט מלח עד להסמכה, מורחים על כל עלה. מלית גבינה: 250 גר' גבינת 9% 1 חלמון 1 שקית סוכר וניל 2 כפות סוכר כפית קמח מערבבים את כל חומרי המילוי ומורחים על כל עלה. מלית רחת לוקום: מניחים רצועת רחת לוקום על הקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים.
 

סופגי22

New member
שאלה לי

ביום שבת אני מארחת 6 מבוגרים + 3 ילדים לארוחת בוקר נחמדה וזה התפריט אנטי פסטי סלט חסות גדול סלט פסטה קר עם עגבניות וזיתים שבלולי בצק עלים במילוי גבינות חמאה מתובלת לחם שום מנה אחרונה עוגת שכבות פנקייק תה קפה וכו' האם זה מספיק? יש לכם עוד רעיונות בשבילי בבקשה?
 

shlomits

New member
חסרה לי מנה " עיקרית" ממש

חוץ מהשבלולים- אולי פשטידה או שתיים? דרך אגב, כדאי לך לפתוח את ההודעה בשרשור נפרד
 

דני אלה

New member
מילוי שוקולד

מילוי שוקולד לעוגות שמרים – המקור של בני סיידא (המילוי מספיק לכל כמות הבצק הרשומה בכל מצב – בבקות, שבלולים, רוגלך, ועוד). 400 גרם מרגרינה או 400 גרם חמאה נוזלית חמימה 2 כוסות סוכר 1 כוס קקאו (להעביר דרך מסננת!) לבחוש. להוסיף: 2 חלבונים (את החלמונים אפשר לשים בבצק אם אין מה לעשות איתם) לבחוש היטב ולמרוח 1 שקית שוקולד צ´יפס 200 גר´ אגוזים קצוצים לפזר מעל השוקולד אפשר להכין כרבע שעה מראש, ואז המילוי נוזלי פחות. אם מכינים קודם והשוקולד מתקשה מאוד, מוסיפים מעט תמצית וניל או נוזל אחר.
 
למעלה