מליות לבצק שמרים/"פסטו"
מלית אגוזים: 150 גר' חמאה מומסת 1 כוס אגוזים שלמים 1 כוס שקדים גרוסים 1/2 כוס צימוקים 3/4 כוס סוכר 2 כפיות קינמון מורחים בחמאה ומפזרים את האגוזים השקדים הצימוקים והסוכר המעורבב עם הקינמון. מלית שוקולד: 100 גר' שוקולד מומס 200 גר' מרגרינה רכה 1 חלבון 3/4 כוס סוכר 1 כף קפה נמס 4 כפות קקאו מנופה מערבבים את כל חומרי המלית, מורחים על כל עלה. מלית קקאו :1 3 כפות קקאו 6 כפות סוכר 50 גר' מרגרינה 50 גר' שוקולד מרוסק או מגורד 1/2 כפית תמצית וניל 3-4 כפות מים חמים לערבב את כל חומרי המילוי בסיר קטן על להבה קטנה עד להמסה ולצנן. מלית קקאו :2 4 כפות קקאו 1 כפית קפה נמס 4 חלבונים 2 כוסות סוכר 1 כפית תמצית רום את המלית מכינים סמוך לשעת האפיה, מערבבים את הקקאו והקפה ,מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מקפלים את הקקאו לקציפה ומוסיפים את הרום. מלית קקאו :3 50 גר' מרגרינה מומסת 11/2 כוס סוכר 1/3 כוס אבקת קקאו 1 כוס אגוזים קצוצים דק מורחים כל עיגול במעט מרגרינה מומסת בעזרת מברשת, מערבבים את הסוכר והקקאו ומפזרים מעל, מפזרים מעט אגוזים קצוצים. מלית תמרים ואגוזים: 1 קופסה ממרח תמרים ) 400 גר'( 150 גר' אגוזים קצוצים מורחים על כל עלה את ממרח תמרים ומפזרים את האגוזים. מלית ממרח שוקולד ואגוזים: 1 קופסה ממרח שוקולד 150 גר' אגוזים קצוצים מורחים על כל עלה את ממרח השוקולד ומפזרים את האגוזים. מלית ממרח חלבה: 1 קופסה ממרח חלבה 150 גר' אגוזים קצוצים מורחים על כל עלה את ממרח החלבה ומפזרים את האגוזים. מלית פרג: 200 גר' פרג טחון 1/2 1 כוסות סוכר 2 כפות ריבה 50 גר' מרגרינה 1/2 כוס מיץ תפוזים מבשלים את כל מרכיבי המלית ביחד ומצננים. מלית ערמונים: 200 גר' ערמונים 1/2 מיכל שמנת מתוקה 11/2 כפות סוכר קורט מלח מקלפים את הערמונים ומבשלים במים עד להתרככות. מפוררים אותם ומבשלים בחצי מיכל שמנת מתוקה עם הסוכר וקורט מלח עד להסמכה, מורחים על כל עלה. מלית גבינה: 250 גר' גבינת 9% 1 חלמון 1 שקית סוכר וניל 2 כפות סוכר כפית קמח מערבבים את כל חומרי המילוי ומורחים על כל עלה. מלית רחת לוקום: מניחים רצועת רחת לוקום על הקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים.