בעיניין שירשור התמונות של נתב"ג 200

מצב
הנושא נעול.

היתי רוצה אם מישהוא יכול להעביר את אוסף התמונות לגלריה . .......אני מאוד יודה לכם.......עמית.....

omer landau

New member
אני אעביר חלק מהתמונות-שמרתי אותם ע

היתי רוצה אם מישהוא יכול להעביר את אוסף התמונות לגלריה . .......אני מאוד יודה לכם.......עמית.....
אני אעביר חלק מהתמונות-שמרתי אותם ע
עכשיו אני אעביר את חלקם

omer landau

New member
מה יקרה קודם../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

התכוונת לנתב"ג 2011 ?
מה יקרה קודם

א. טרמינל 3 יפתח ב.ימציאו מכשיר שמשגר אותך ממקום למקום ולא יזדקקו למטוסים ג.שמעון פרס יפרוש מהפוליטיקה _______________________________________

מספיק צעירים לראות את הדור הבא של

ובן כמה אנחנו נהייה?
אוטובוסים וקטרים. אני די משוכנע שבשנת 2017 עדיין נראה קטרי G26 על הקו... בשנת 2017 יהיה זקן קטרי ה- G26 בן 46 בסה"כ... (הכוונה היא לקטר מס' 601 כמובן).

aas111

New member
לא?

אוטובוסים וקטרים. אני די משוכנע שבשנת 2017 עדיין נראה קטרי G26 על הקו... בשנת 2017 יהיה זקן קטרי ה- G26 בן 46 בסה"כ... (הכוונה היא לקטר מס' 601 כמובן).
לא?
אני מאמין שאנחנו נהיה רובוטים או שנהיה חתול ועכבר שמעת על גליגול נשמות אז לצערך אולי אני אהיה אישתך או בעלך

התשובה שלי היא: ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כי

לא?
אני מאמין שאנחנו נהיה רובוטים או שנהיה חתול ועכבר שמעת על גליגול נשמות אז לצערך אולי אני אהיה אישתך או בעלך
התשובה שלי היא:
כי
אני לא מאמין בגלגול נשמות, רק בגלגול על המסילה
אשתי ??? הגובה שלה חייב להיות 1.80 לפחות !! זה סוד כמוס ! אל תגלה לאף אחד
לילה טוב.

tzvika pick

New member
אם רכישת הציוד הנייד תמשיך בקצב הזה

אנחנו נראה גם את הקרונות הצרפתיים ב2017

הנחת העבודה שלי היא ש

אנחנו נראה גם את הקרונות הצרפתיים ב2017
הנחת העבודה שלי היא ש
בשלוש השנים הקרובות תרכוש רכבת ישראל 50 קטרים ו- 180 קרונות נוסעים ועוד 250 קרונות משא. כרגע, החברה החדשה בהתארגנות ובקושי מפרסמת מכרזים אך במבט לאופק הנראה לעין - התנופה בפתח. הערכה זו היא רק שלי והיא מתבססת על חישובי פתיחת הקווים החדשים על-פי נסיעה של רכבת בקווים האלה אחת לשעה. כמובן שקרוב לוודאי שההערכה אינה מדוייקת ואין להסתמך עליה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה