בעינייך....

בעינייך....

זהו שיר של דוד ד`אור שכבר רשמתי פעם...אבל אני שמה אותו שוב. והפעם - הוא מוקדש לסתיו שלנו שכואבת ונלחמת על חייה ואנו כאן כולנו איתה מחבקים ואוהבים עד אין-סוף ובלי גבול. בעינייך מילים ולחן - אלון אולארצ`יק) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ כל היערות אדומים, כתומים צהובים הנה בא הסתיו המרחבים פותחים לך פתח שבע הפיות הטובות לא השתנו בכלל הן טובות גם עכשיו וכוכבים נופלים כמו גשם בעינייך שבע נשמות חיות ונשמה אחת ישנה עכשיו והחלום שלה הוא קסם והמסיבה הזאת שידלק האור שתפסק עכשיו אם את נסיכה מגיע לך כתר בעינייך את מחכה לדבר אחר את מבקשת להשתחרר ולהתחיל מהתחלה הנה השמש שלך עולה את רוצה להרגיש ריקה ולהתמלא באהבה חזקה ולא משנה לך יום טוב או רע יהיה אחר כך כל היערות אדומים, כתומים צהובים הנה באה הסתיו המרחבים פותחים לך פתח מי שיחלץ אותך לא יעשה הרבה זה ברור כבר עכשיו אם יש נסיך בשטח בעינייך ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ סתיווית שלי אם את שם...שולחת לך את כל אהבתי וים של חיבוקים ונשיקות בתקווה שיחזקו אותך ולו במעט. ואם את לא...מה שאני קצת חוששת אני שולחת לך הכל בדרך המחשבה. את איתי כל הזמן בראש, בלב ובנפש. אוהבת ומחבקת חזק חזק ולא עוזבת...לעולם. שלך תמיד ולנצח דבורתך.

למעלה