בעיית רשת...

Snoopy2612aj

New member
בעיית רשת...

יש לי שני מחשבים, ביתי ונייד, בשניהם מותקנת בשניהם XP PRO, ב-PC יש לי שני כרטיסי רשת, אחד לאינטנרט מהיר והשני בשביל הרשת, ובנייד גם כן כרטיס רשת מותקן. ניסיתי ליצור רשת באמצעות האשף של WINDOWS, אך ללא הצלחה, ואני לא יודע מה לעשות.. תוכלו לעזור לי?! (האם יש עוד מידע שאתם צריכים?!)

Snoopy2612aj

New member
באיזה מבין המחשבים?!

במחשב הבייתי: Cnet pro200 PCI Fast Ethernet adapter intel(R) Pro/100 VE network connetion ובנייד: intel(R) Pro/100 VE network connetion

dov98

New member
השאלה הייתה ----------->

איזה מודם יש לך ולא איזה כרטיסי רשת.

dov98

New member
אוקיי ------------>

אז > לינק ירוק למעלה > שתוף אינטרנט > מדריך ICS : עשה בדיוק מה שכתוב במדריך ואל תשתמש בשום אשף.

Snoopy2612aj

New member
נתקעתי..

התחלתי לעקוב אחרי ההוראות, והלכתי לפיהן עד ההגדרה במחשב השני... לא הבנתי מה עושים במחשב השני.. "תגדירו את המחשב השני מאוד חשוב לבצע בדיקת הרשת הביתית. תשתמשו במדריך זה על מנת להגדיר את המחשב השני ברשת שלכם. תעקבו אחרי המדריך על מנת להגדיר את השיתוף קבצים ומדפסות בין מחשבי הרשת שלכם. המחשב השני שלי הוא: Windows 95/98/ME Windows 2000/XP אל תמשיכו במדריך זה עד ששיתוף הקבצים ברשת שלכם יעבוד כמו שצריך. (טיפ : תשתמשו באותו שם של קבוצת עבודה (Workgroup) בכל מחשבי הרשת הביתית.) " איך להגיר אותו?! מה לעשות?! (חשבתי בהתחלה שאיפה שרשום איזה ווינדוס אני משתמש אלו לינקים, אך הם לא... אני לא יודע מה להגדיר במחשב השני..)

Snoopy2612aj

New member
עשיתי מה שרשום...

חוץ מההתקנה של ה-ICS, אני עם XP PRO, ואין לי את האפשרות הזו ולכן הנחתי שהכוונה היא לעשות SHARING וכך עשיתי, אך עדיין הרשת לא פועלת... מה עוד עליי לעשות?!

dov98

New member
שלב התחקיר ../images/Emo13.gif--------->

סגרת FIREWALL ב2 המחשבים? נוריות בכרטיסי רשת דולקות?

Snoopy2612aj

New member
כן...

אני לא כזה בור במחשבים, אני יודע מה אני עושה, ולרוב אני גם זה שפותר את הבעיות... מה שמשגע אותי זה, שלפני התירמוט הפעלתי את הרשת הזאת, השתמשתי באשף של XP, הוא יצר לי גשר, והכל היה יוצא מן הכלל... עכשיו אני עושה את אותו הדבר, נראה כאילו המחשבים שלי רבו ולא רוצים לדבר יותר... אני צריך שדכן, או יועץ נישואין...

dov98

New member
אם יש פינג בין המחשבים ------->

תעלה לכאן ipconfig/all משניהם.

rafid1

Active member
מנהל
יעוץ רלוונטי לבקשתך -->

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=82&pass=1 ובוקר טוב דב... בשעות כאלו אתה עוד בתעריף לילה ?

Snoopy2612aj

New member
מממ...

חבר'ה, באמת תודה על הניסיון לעזור... אבל היום יבוא אליי טכנאי, כנראה שאמא שלי הזמינה אותו כיהיא צריכה גם במחשב של אניטנרנט, אז בטח יהיה לנו איזה HUB או משהו, אני לא יודע, אני אעדכן אותכם... יכול להיות שאני בכל זאת אצטרך את עזרתכם... אבל לבנתיים תודה המון המון!!!

Snoopy2612aj

New member
O.k.!!!

הצלחתי!!! סידרתי את הרשת שלי... הייתה לי בעייה של הגדרות מסריחות, ובנייד היה מותקן גם ה- Tcp/ip 6, שגרם לחוסר תקשורת... אבל נכון לעכשיו הכל עובד! תודה רבה לכם על הרצון הטוב, ועל הניסיונות!!!

למעלה