בעיית קידוד

בעיית קידוד

לכדתי דרך כרטיס הטלוויזיה שלי (PCTV Vision של Pinnacle) קטע וידאו מסויים, שקודד באופן אוטומטי ע"י המקודד miro xl. משום מה עכשיו כשאני מנסה לפתוח את הקובץ/לפתוח אותו בתוכנת עריכה אחרת כדי לשנות את הקידוד- אני לא מצליח, או שזה מראה לי קווים כאלה (דרך הפלייר של הכרטיס טלוויזיה זה עובד נורמלי). מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקודד אותו מחדש בפורמט אחר (בתכלס אני רוצה שהקובץ יהיה mpg בסופו של דבר, אבל אם יש למישהו דרך להפוך את הקובץ לקובץ בקידוד אחר היא גם תתקבל בשמחה)? תודה מראש עידו

Ncoder

New member
לפני שאני אחפש את הקודק ...

הדרוש (אם יש כזה בכלל), נסה לפתוח את הסרט בפלייר של הכרטיס ומשם לייצא אותו לפורמט אחר. ניסית להשתמש ב-VirtualDub על מנת ללכוד את הסרט ? במדריך המצורף יש אפשרות להמיר לאחר מכן ל-MPEG1\2 כלומר VCD או SVCD (נסה את MJpeg).

אמממ

ניסיתי לייצא את זה מהפלייר, וזה ייצא לי כ-mpg - אבל משום מה היו שם הקווים האלה.... ווירטואל דאב תמיד עושה לי בעיות עם הכרטיס טלוויזיה...

לא הולך...

וירטואל דאב תמיד שנא ותמיד יישנא אותי.... יש למישהו במקרה קישור לקודק? חיפשתי המון ולא מצאתי... (יכול להיות שחיפשתי משהו לא נכון אז אני שואל גם פה...).

Ven0m

New member
ניסית את virtualdubmod ?

הוא תומך בכל מיני שטויות נוספות, אולי כדאי לתת לו צ'אנס

אני אנסה תודה...

בוידטואל דאב פשוט היה וידאו, היה אודיו אבל הוידאו לא זז באופן חלק... לא יודע ממש איך להסביר - כאילו האודיו היה מסונכרן לוידאו בסדר גמור, אבל זה יותר היה נראה כאילו זה מדלג על כמה פריימים כל פעם... (וניסיתי לכוון את ה-fps בהתאם למה שהיה כתוב - (25 לpal נכון?) אבל זה לא הסתדר).

Ven0m

New member
אתה מדבר על מה שרואים ב PREVIEW?

הרבה פעמים זה לא מייצג את התוצאה הסופית תמיד תקח חלק קטן מהסרט תעבד אותו ותראה אם התוצאה טובה

למעלה